sağol canım amin inşallah :) ve 20 eylül de de doğurcaksın inşallah
bak bu siteden hesapladım Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
istersen sana benim yazılarımın altında çıkan çizelgedende yapabilirim bebişinin
ne kadarlı oldugunu oradan takip edersin ?
kendine iyi bak canım hayırlı akşamlar :) bizde seni sevioos opuyorumnanaktan
hoşgeldin nanşeker naıslın biz iyiyz çok şükür :)
ayy canım saol yaparsan sevbınırım ama nasıl yaptıgınıda ban anlat tamamı canım
hoşbulduk ayşecim iyiyim çok şükür bende...bi bakim dedim kim var kim yok..her zaman fırsat bulamıyorum girmeye..girincede geçmişi okumaktan bişey yazamıyorum:))
bende çıkıyorum canlar ii akşamlar hepinize
canım benımde dogumum 20 eylul aynı sesnınle ay_she
neyse kızlar ben çıkıyorum...mesai bitti:) evin yolunu tutma vakti:)
kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
canım ya bu cızelge senınkıyle aynı olsu neden
su1983 kızz nerdesin sen hep geliyorsun ama yazmıyorsun(
gel de azcık konuşalım nasılsın bebiş nasılll unuttun bizii(
evet ben sizi hep takip ediyorum yazılanları hep okuyorum, valla öyle başka topiklerede kaymadım.unutmadım sizi hiç canım unutsam takip etmem. bakıyorum hamile haberi çıktıkça mutlu oluyorum. opuyorumnanaktan
valla bebişte bende iyiyiz yarın tam 10 haftalık olacağız inşallah kalp atışlarınıda duyduk 8+2 günlükken.işte bulantılar ve çıkarmalarım oluyo.öyle geçiyo günler işte.
ayy canımcım çok sevindim ne güzell hep böyle güzel geçsin hamileliğin işallah:Saruboceq:
kız biz de merak ettik seni başka yere gittiğinden değil hani hep geliyorsun görüyoruz ama yazmayınca..ondan yanii ama çok sevindim seni gördüğüme canım benim arada bi gel tamam mı:1hug:
ah canım çok mutlu oldum gerçekten beni düşünmene. ya ne bilim işlerde yoğunda hep sayfa açık kalıyo hep geçmişi okuyorum yazmaya fırsat kalmıyo. hepiniz için hep dua ediyorum canım.
Suyla ilgili aynı şey geçti aklımdan sa söyleyip heveslendirmeyeyim demiştim :) benden çok yaşayacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?