Yok yok ümitlenmem korkma :) Teşekkür ederim yine de beni düşündüğün için.
aman aman dinleme sakın boşver yoksa herşeyi yoruyoruz sonra acaba şöyle mi böyle mi diye:) sen akışına bırak canım zaten pazar gününe kadar gelmezse demekki bişey var demektir :jeyyar:
Ama eğer varsa,bundan sonra kimde lekelenme olsa ben potansiyel hamile adayı diye bakarım kesin :) Hani kendime 'değil dedim dedim öyleymişim' insanları umutsuz bırakmayayım diye :)
belkide boşa aldın canım artık başka birisine verirsin :)))
Bence de cumartesi yapma Pink!Bak benim senden önce yani pazar ben bile kırmızıar gelmez pazartesi düşünüyorum yapmayı.Çiçeğimin de c.tesi o da beni bekleyecek birlikte p.tesi yapacağız
çatlıycam ya beklemek çok zor hare gün bi ay gibi geliyor bana
İkimizde Ankara'dayız senin bebişin gelip gelmediğni bekler,gelmezse (inşallah gelir) sana veririm :) benim çevremde hamile kalmaya çalışan kimse yok çünkü :S
Bana da bak yaa,sanki hamile oldum da bir de testleri elden çıkarıyorum;şaka gibi :))
:)) belli olmaz canım ya ne kadar karamsarsın öyleeetamam olmazsa bana verirsin dicem ama ben bu ay da olmazsa artık düşünmüyorum bebek :))
Benim eşimin şu yaptığımız muhabbetten bile haberi yok.Ona Türkiyye döndüğünde ovulasyon günleri bitti,geç kaldın dedim.O bir dahaki ay deneyeceğiz zannediyor,testlerin siparişini de ona verdim.Önüne kürleri de dayadım.Şunu yiyebilirsin bu yasak da dedim... Olur da bebiş gelirse yine de söylemeyeceğim ona.Doğum gününe az kaldı nasılsa o güne saklayacağım.Tabi o zamana kadar Allah bebişe can vermeye devam ederse.E,ultrasonda da görünmüş olur o zaman.Benimki kesin şok olur.Çünkü bizde bebeği asıl isteyen o.Kaç yıldır sesi çıkmıyordu ,yazdan beri tutturdu.Bir denedik bir deneyemedik,bir ayrıydık falan fiiillaannnn...Diyeceğim o ki,bu yola girince çıkamıyorsun.Belki bir kaç aylık kaçamak olabilir ama bir şekilde aklında oluyor nedense.O yüzden çok da kesin konuşma.Ben çok konuşmuştum çünkü :S
Neden strese girdin ki anlamadım?Öncelikle testi çok erken yapmışsın;yukarıda biz de aynı şeyi konuştuk arkadaşlarla,regl günü gelmeden yapılan testlerde hamileler bile negatif sonuç alabiliyor.BHcg'nin kana çıkma hızı bünyeye göre değişiyor;artı neden bu kadar eminsin ya hamile ya da dış gebelik olduğundan.Belki de hiçbişey yoktur.Ya da pozitif düşün belki de ciddi ciddi bişeyler vardır
canım ya işallah hamilesindir eşine harika bir hediye olur :) bende hep o anı kuruyorum kafamda mesela hamileyim eşime nasıl söylesem aşkımm baba oluyosunnnn falan :)))) garip duygular ya hayali bile güzel :)) kesin konuşmuyorumda artık sıkıldım canım ya her ay aynı şeyleri yaşamaktan hüsrana uğramaktan yani aslında ben ilk zamanlar acemiydim biliyordum yumurtlama zamanlarını falan öyle rastgele oluyordu yani :)) tabi olacağı vasra o zamanda olurdu da ne bileyim sıkıldımm :sinifsinif:
hiç birşeyden emin değilim amacım öğrenip bilgi almak annemde dış gebelik olmasından ve kuzenime doktorun ailede birinde dış gebelik varsa ırsi demiş oda ameliyat oldu dış gebelikten sadece araştırmak amaçlı öğrenmek istedim birde bu aralar bebek çok istedim testide erkenden yaptım oyüzdendir sitresim yardımın için teşekkürler ama dediğim gibi hiç birşeyden emin değilim sadece ihtimaller......
Pozit
f düşün pozitif olsun be canım!Başa gelen tabiki çekilir ,Allah ona göre gcünü de kudretini de verir ama 1-0 yenik başlamak neden.Bence kendini toparla ve sağlıklı düşünmeye çalış.Sen sağlıklı düşün ki eğer hamileysen bebeişin de sağlıklı olsun.
Ya,canım bilinöli olmakta her zaman fayda var ama bunu pozitif yönde kullanmak bizlere kalmış.Yumurtlama döneminden sonra her şeyi oluruna bırakmak lazım çünkü artık bizlerin yapabileceği bişey kalmıyor.Farklı ilgi alanalrı buna yardımcıdır mesela.Farkındayım burda herkes çok gergin bekliyor.Hep diyorum yıpratmayın kendinii diye.Tamma kabul zaman zaman bana da oluyor ama bu süreklilik adlettiğinde orda sıkıntı var demektir.Düşünmemeye çalış...
Eşine söylemeye gelince;sende benim gibi olayın magazin boyutundasın desene :) Ya,hakikaten bundan sonra hamişlere soralım eşinize nasıl söylediniz falan diye.Belki cazip fikirler çıkar. :) ha bu arada olursa ben doğum gününde bir bebek zıbını hediye edeceğim açınca o şok olacak eminim zaten :) Doğum gününde olmazsa bile sonrasında da böyle söylemeyi düşünüyorum yani bir hediyeyle. :)
teşekkürler smart_girl öyle olacak galiba yardımların ve motivasyonun için sağol iyigeceler hepinize Allah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile5
evet canım haklısın sadece yumurtlama tarihlerini değerledirip beklemekle kalamıyoruz regl yaklaştıkça ordan bi türlü alamıyoruz aklımızı şu oldu bu oldu acaba belirtimi off herşeyi ona yoruyoruz bi atsak kafamızdan( ama bu sefer hiç üstelemiyorum ben ya napim olursa olur olmazsada şansına küs:))) hayırlısı olsun..
bencede senin fikrin çok güzel canım ya olursa belki bende öyle yaparım kaydirigubbakcemile3 değişik bişe olmalı kızlarada sorarız :)) ay o günler bi gelseeeee off Allahım ya iyice delirdik :))))
Ya,canım bilinöli olmakta her zaman fayda var ama bunu pozitif yönde kullanmak bizlere kalmış.Yumurtlama döneminden sonra her şeyi oluruna bırakmak lazım çünkü artık bizlerin yapabileceği bişey kalmıyor.Farklı ilgi alanalrı buna yardımcıdır mesela.Farkındayım burda herkes çok gergin bekliyor.Hep diyorum yıpratmayın kendinii diye.Tamma kabul zaman zaman bana da oluyor ama bu süreklilik adlettiğinde orda sıkıntı var demektir.Düşünmemeye çalış...
Eşine söylemeye gelince;sende benim gibi olayın magazin boyutundasın desene :) Ya,hakikaten bundan sonra hamişlere soralım eşinize nasıl söylediniz falan diye.Belki cazip fikirler çıkar. :) ha bu arada olursa ben doğum gününde bir bebek zıbını hediye edeceğim açınca o şok olacak eminim zaten :) Doğum gününde olmazsa bile sonrasında da böyle söylemeyi düşünüyorum yani bir hediyeyle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?