İki ay gecikme yaşadım ...Bir de kürtajdan sonra olmayınca beş altı aydır...Sonunda doktora gittik.Eşimin spermiogramı normal çıktı.Benim de TSH ım normalmiş.Ama PROLAKTİN im yüksek çıktı.Bu da yumurtlamayı,hamileleği olumsuz etkiliyormuş.İlaç verdi doktor.Aynı zamanda tumurta takibi yapalım dedi.
Adetimin 11. günü çağırdı.Yani dün gittim. Yumurtlama günlerindesin dedi.Bugün itibariyle gün aşırı çalışın dedi.Cumartesi da dahil.... İki gün sonra çağırmama gerek yok,çünkü yumurta olgunlaşmış dedi.
Bu arada doktorum dedi ki;yumurtanın ömrü 24 saat;spermin 48 saatmiş.Bazen sperm 72 saate kadar da yaşayabilirmiş.
Böyle kızlar artık çok umutluyum.Sorunun kaynağını öğrendim sanırım.
kızlar meraba.ikigündür deli gb netten araştırıyorum..moralim bozuktu ama..bu işte birinci kuralın moral olduğunu birkez daha anladım..ikincisi doğal yollardan hamile kalanların hiçte az olmadığı..hayıt suyu ve bal.çörekotu,tarçın karışımı, adaçayı falan kullananların %99u memnun..sizden deneyen oldumu böyle bitkisel ürünler...
çok haklısın şekerim bence de yapsın bir güzellik. beni çeksin ben çekilirken birinin kolundan tutar kendimle beraber çekerim hemen merak etmeyin delikafadulden
bu arada herşeyin hayırlısı hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah
beklemedeki arkadaşlardan naber
Elson canım ben karşoıyım karışımalra.Geçen ay bırak kürü incir yiyeyim dedim yumurta gelişimi için.Reglim yataımda ilk kez 3 gün erken geldi.Yumurta erken geliştiği için.E bu duurmda çoğu kişi yumurtlama gününü bile kaçırabilir.Ben ovulasyon testinde görünce çok şaşırmıştım.Yanlıştır demiştim ama doğruymuş.
Tabai karar senin istersen deneyebilirsin en fazla bir ay kaçoırmış olursun ya da kazanmış
doğru söylüyorsun tatlım ilk gün bende kendimi kaybediyorum ama çabuk toparlanıyorum.ya bide ben baktımki hayatımı ona odaklanarak yaşamaya başlamışım hemen sirkelendim. ne ilişkiden ne başka bişeden zevk almamamaya başlamışım ruh gibi hesap kitap derdinden herşeyi unutmuşum.şimdi umursamıyorum çalışıyorum gün aşırı ama isteyerek zorlamıyorum kendimi.bide öyle yatmıyorum fazla kalkıyorum kocamında psikolojisini bozdum iyice
Girmeyenlere kıgınızklava:
Sen nasılsın....Regl oldun sonra görünmedin.Böyle olamz kiiiiiklava:
Aaaaaaaaaaaa eşimi aradım şimdi!Ne alayım akşam için diye.
Bugün bizim tanışma yıl dönümümüzmüş yahuuu :) O da ondan mı soruyorum diye düşünmüş :)))
Gideyim de özel bişeyler alayım bağriiii :)
Hiçbirşey beni alışveriş yapmaktan geri koyamaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzz :lepi:
Ya Ocak ayı bizim çok yoğun hakikaten ikimizinde doğum günleri tanışma yıl dönümümüz hepsi bu ay.Hafta sonu da arkadaşlarla Kaplıca ayarlamışlar bir otele gidecekmişiz onu sçyedi :lepi:
Ama bu kaplıca meselesini biz hiç konuşmamıştık hamişilğe yardımcı falan diye.Sakın ondan gidiyoruz zannetmeyin.Bz zaten bu ay çalışmayacağız söylemiştim.
Ayyy ne çok gevezelik ettim hadi gitmem lazım benim delikafadulden
evet oburluk belirtisi
ya bende hiç limonlu cheesecake yememiştim gecenb özsütte yiyeım dedim
o kadar kötü yapmışlardı ki cheesecakeden başka herşeye benzıyordu
daha önce özsütte tiramisu yemiştim o da sanki kakaolu kekin içine muhallebi süürlmüş
gibiydi bi daha da tatlı yemem özsütte limonlu çiizkek deyince yazyaım dedim sengözlerimebaksanab
kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan aysulay26, gokcegokce
nasılsınız, görüşemedik çoktan, gökçe az önce okudum adet olmuşsun, üzülme diyorum ama boş tabiki de biliyorum, ne yapalım şans, kısmet, inşallah bir dahaki aya meleğin gelir tatlım
Benim resimlerim profilimde var zaten, albümler bölümünde, ordan görebilirsiniz, orda düğün ve kına resimlerim var, upuzun, eski saçlarım öyleydi, artık kısacık :kedi:
tabi hayırlısı gökçecim, ama işte biz bunu bilemiyoruz ki, üzüldüğümüz için anlayamıyoruz ama düşünsene çok istediğimiz bir şey belki zaman ya da sonuç bakımından bizim için pek uygun değil o sıralar ama biz istediğimiz olmuyor diye ne çok ağlıyoruz, allah biliyor hayırlısı olanı ve ona göre veriyor di mi, ne yapalım ne varsa onu görüp yaşıyoruz işte, ne bir eksik ne bir fazla....
gökçe nereye kaçtın ya bir hoşcakal bile demeden, ben de muhabbet ederiz diye düşünüyordum seninle insan bi bye der di miklava:
ben burdaym hayatım kaçmadım nasılsın
e kimse kalmadı madem, ben de bir kahve sigara içip geleceğim, oğlan geçicekmiş biraz pc nin başına sonra görüşürüz belki, kızlar gecelere akıyor maşallah
ya, e görmüyorum seni aşağıda, ben de yapayalnız kaldım sandıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?