Delirdiğimiz falan yok canım yaaa :) Sesli düşünüyoruz sadece :))
hahay ben anlatayım once oglumun hamılelıgın de 9 ay ugrasmıstık dugun telasesıyle o ay bır kere olmustu demıstım ya ıste o ay hıc beklemıyordu benımkı..bende testı yapıp bır guel hedıye paketı yaptım..ınanın actıgındakı yuz ıfadesı hala aklımda...
Testi hediye paketine eklemek benim de aklımda :)
tavsıye edrım yaaa hıc özellıkle hıc beklemıyorken harıka oluyo
kızlar sohbet en güzel yerinde ama benim çıkmam lazım( artık yarın sabah okurum yazdıklarınızı :)) çok öptüm siziiiiiii iyi sohbetler,iyi gecelerr opuyorumnanaktan
ee kızlar 1 gun daha bıttı sayılır nasılsınız *
ee kızlar 1 gun daha bıttı sayılır nasılsınız *
Ben bildiğin gibi umutusuuuzzz,sakinnnnn,bir haldeyim :) Ya sen canım? :)
bu günlewrin geçmesi için hep uyumak istiyorum ama uykum yokkkkkkkkk
bende ne bılıyım yaaa umutlumuyum degılmıyım anlamadım...bı var dıyoruuuumm..bı fazla heveslnme kırmızı kartı yersen gorursun dıyorum...az gıbı gorunuyo ama kocaaaaa 3 gun var yahu
belırtı falan nasıl gıdıyor canım anlat
ılk hamıllıgım evlendım 2 .cı aydı ne blırtı ne bısey anlamadım kı..ıkıncı de hıc beklemıyodum bıde bukadar bılınclı degıldım canım..bu kadar belırtı oluyomu hıc arastırmamıstım..adetım gectı test yaptım sadece....ınsan burada okuyunca kendıne kulak verıyo ve aynı seylerı kendınde hıssedıyo...cogu tamamen psıkolojık yanı..onlara kulak asmıyorum zatende....ne bılıyım bı hıs var sadece umarım haklı cıkarım..
Aaaa hatice sonunda geldin yaaa?Hiç sesin çıkmıyordu;on dokuzu muydu senin de çiçeğim gibi?
Var mı bişeyler?Duurmun ne?
İnşallah öylesindir canım yaaa ;bari 19-20 Aralık kuşapından biri hamile çıksın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?