Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Testi hediye paketine eklemek benim de aklımda :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

kızlar sohbet en güzel yerinde ama benim çıkmam lazım ( artık yarın sabah okurum yazdıklarınızı :)) çok öptüm siziiiiiii iyi sohbetler,iyi gecelerr opuyorumnanaktan

tavsıye edrım yaaa hıc özellıkle hıc beklemıyorken harıka oluyo

O günleri görürsek benim de niyetim o amaaaaa :S İnşallah bu hevesin hala sürdüğü bir döneme denk gelir;çok bekletmez bizi bebişler.İş iyice her ay nöbetine dönerse süprizden de çıkar iyice Bu ay da o yüzden bilmiyor eşim durumu.

bende ne bılıyım yaaa umutlumuyum degılmıyım anlamadım...bı var dıyoruuuumm..bı fazla heveslnme kırmızı kartı yersen gorursun dıyorum...az gıbı gorunuyo ama kocaaaaa 3 gun var yahu

Ya,sen daha önce de yaşasın hamşlelik var diye düşünüyorsan bir tecriben olduğundanndır,ne sana böyle düşündürtüyor?Öylesine değildir sanmıyourm.3 güne gelince resmiyette senin iki gün be canım :) c.tsi kırmıızıları görme neee oluurrr!
kısa peryotlarla da olsa bazen ben de 'hamileyim sanırım' diyorum ama sonrasında hemen kendime geliyorum;yok olmazsa çok üzüleceğimden değil ama vücudumun ben kandırmasına izin verdiğimi hatırlayınca sinirleneceğimden :S Ben de böyle garip bir karakterim yaaa :)

Aaaa hatice sonunda geldin yaaa?Hiç sesin çıkmıyordu;on dokuzu muydu senin de çiçeğim gibi?
Var mı bişeyler?Duurmun ne?

belırtı falan nasıl gıdıyor canım anlat

bende hiç bir belirti yok garip olanda bu hiç bir değişiklik yok adet olacağıma dair bile belki daha bir hafta var adet belirtilerim daha çıkmaz göğüslerim taş gibi en ufak bi sızı bile yok adet olacağım zaman acımaya başlar:gitme:mafoldumben

ılk hamıllıgım evlendım 2 .cı aydı ne blırtı ne bısey anlamadım kı..ıkıncı de hıc beklemıyodum bıde bukadar bılınclı degıldım canım..bu kadar belırtı oluyomu hıc arastırmamıstım..adetım gectı test yaptım sadece....ınsan burada okuyunca kendıne kulak verıyo ve aynı seylerı kendınde hıssedıyo...cogu tamamen psıkolojık yanı..onlara kulak asmıyorum zatende....ne bılıyım bı hıs var sadece umarım haklı cıkarım..

İnşallah öylesindir canım yaaa ;bari 19-20 Aralık kuşapından biri hamile çıksın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…