hatice bana dedin canım:kedi:
ılk hamıllıgım evlendım 2 .cı aydı ne blırtı ne bısey anlamadım kı..ıkıncı de hıc beklemıyodum bıde bukadar bılınclı degıldım canım..bu kadar belırtı oluyomu hıc arastırmamıstım..adetım gectı test yaptım sadece....ınsan burada okuyunca kendıne kulak verıyo ve aynı seylerı kendınde hıssedıyo...cogu tamamen psıkolojık yanı..onlara kulak asmıyorum zatende....ne bılıyım bı hıs var sadece umarım haklı cıkarım..
hemızı ıcın oyleır ınsallah...
bu aya olmazsa bidahaki ay ama fazla bekletmesin beni psikolojim iyicene bozulmaya başladı. Allah'ım işallah tez zamanda görür bizi:Saruboceq:
Valla kırmızılar aşağıdan ne zaman gelir bilmem ama gözüme geldi bile;şimdi baktım aynaya sol gözümün içi kanlanmış.Ben en iyisi gidip yatayım;yarın yine çookk uzun bir gün beni beklliyor olacak okulda.
forum bana kaldı heralde kimsecikler yok:)
Canlarım günaydın,
size müjdeli haberi vermeyi çok isterdim ama olmadı yaa mafoldumben
geçmiş sayfaları okudum şimdi herkes beni çok merak etmiş, ben sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum, dün akşamı sizin sayenizde ettim, sizin dualarınıza güvenerek bekledim sonucu ama müjde vermek nasip olmadı yine mafoldumben
En son mesajımda yarına kaldı deyip çıkmıştım, 10 dak. sonra hemşire aradı, gebelik testi negatif, idrar yollarında iltihap varmış dedi, yarın gel doktor ilaç versin onun için dedi, korkunç bi hayal kırıklığıydı benim için, çok ümitli olduğum söylenemezdi zaten ama insan yine de negatifi duyunca yıkılıyo işte mafoldumben
Bidaha da açamadım bilgisayarı, sabah yazarım dedim.
Ondan bi yarım saat sonra da bi lekelenme oldu, hala da ara ara tuvalete gittikçe hafif kırmızımsı bi lekelenme şeklinde devam ediyo, test yaptırmasaydım bunun kesin yerleşme kanaması olduğunu düşünürdüm ama negatifi duydum ya şimdi adetimi bekliyorum, gelirse de erken gelmiş olacak ama (24ünde bekliyodum çünkü) hayırlısı artık :sinifsinif:
Hepinize dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin kızlar, sizi de boş yere heyecanlandırmışım senağlama
Gülüm çok ü<üldüm ama bir dw iyi yönünden bak;eğer kan tahliline gitmesen iltihaplanmanı öğrenemeyecektin ve birdahaki ay da umutla bekleyip hüsrana kapılacaktın;şimdi en azından yapman gerekeni biliyorsun.Tedevain tamamlanınca önünde hiçengel kalmayacak.
Herşey umarım gönlünce olur;GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE CANIM.
of yaa hayalcim ve kara su çok üzüldüm yaaamafoldumben en azından sizden güzel haber bekliyodum.Allahtan hayırlısı inşallah canlaarım:sinifsinif:
bende sabah test yaptım size güzel haber vercektim ama üzgünüm yine negatif hemde yanında silik milik hiç bişey yok tek kırmızı offfffff ya anlayamıyorum nie böle bugün tam 14.gün.bebiş yokmuki yaaa olsa çıkmazmıydıımafoldumben Allahtan hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?