Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız
karasu üzülme canım. bak doktora gitmeseydin iltihaplanmayı öğrenmeyecektin. herşeyde bi hayır var ben buna inandım. iltihaplanman geçtikten sonra bebişin sana gelecektir canım.

kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:

ayyy canım benim yaa mafoldumben üzülme ama nolur... elbet bebişlerimiz gelicek... tüm hayallerimiz gerçek olucak.. sonrada burada bu yaşadıklarımızı anıp güleceğiz... yerimseniben

anaaaaaaaaaaaaaammm.. zemuszemus süper... tebrik ediyorum canım... hadi kan testinide yaptır.. müjden resmileşsin... :lepi::CüvCüv:alkisalkisalkis

ay canım yaaa tebrik ederimmmm a.s.çok sevindimmmm yaaaa Allah sağlıklı sııhhatli kucağına almayı nasip etsin zemuszemus çok şükür bugün güzel bi haber aldık.devamıda gelir inşalllah

anaaaaaaaaaaaaaammm.. zemuszemus süper... tebrik ediyorum canım... hadi kan testinide yaptır.. müjden resmileşsin... :lepi::CüvCüv:alkisalkisalkis

canım pazartesi yaptıracağım kan testimi. çok mutluyum çokkkk. tarifi yok bu duygunun yaaaa

ay canım yaaa tebrik ederimmmm a.s.çok sevindimmmm yaaaa Allah sağlıklı sııhhatli kucağına almayı nasip etsin zemuszemus çok şükür bugün güzel bi haber aldık.devamıda gelir inşalllah

canım çok sağol. sende test yapacaktın. ne çıktı

canım çok sağol. sende test yapacaktın. ne çıktı

bende sabah test yaptım size güzel haber vercektim ama üzgünüm yine negatif hemde yanında silik milik hiç bişey yok tek kırmızı mafoldumbenofffffff ya anlayamıyorum nie böle bugün tam 14.gün.bebiş yokmuki yaaa olsa çıkmazmıydıı Allahtan hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

canım artık çıkması gerekir sanırım. neden böyle oldu acaba. geç döllenme falanda ondan mı testte görünmüyor acaba

canım artık çıkması gerekir sanırım. neden böyle oldu acaba. geç döllenme falanda ondan mı testte görünmüyor acaba

benimde aklıma öyle geldi ama artık umutlanmak istemiyorum.pazertesi öğrencem artık....:teselli:

dün sen öle dememişmiydin pembe yelek falan başlamıştın ya..yaa bide bu çin takvimine baktınmı kimi zaman doğru çıkıyomuşCADIARZUyerimseniben

yok canım o kişi ben değilim.
çin takvimine baktım erkek çıkıyo canım gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…