Canlarım günaydın,
size müjdeli haberi vermeyi çok isterdim ama olmadı yaa mafoldumben
geçmiş sayfaları okudum şimdi herkes beni çok merak etmiş, ben sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum, dün akşamı sizin sayenizde ettim, sizin dualarınıza güvenerek bekledim sonucu ama müjde vermek nasip olmadı yine mafoldumben
En son mesajımda yarına kaldı deyip çıkmıştım, 10 dak. sonra hemşire aradı, gebelik testi negatif, idrar yollarında iltihap varmış dedi, yarın gel doktor ilaç versin onun için dedi, korkunç bi hayal kırıklığıydı benim için, çok ümitli olduğum söylenemezdi zaten ama insan yine de negatifi duyunca yıkılıyo işte mafoldumben
Bidaha da açamadım bilgisayarı, sabah yazarım dedim.
Ondan bi yarım saat sonra da bi lekelenme oldu, hala da ara ara tuvalete gittikçe hafif kırmızımsı bi lekelenme şeklinde devam ediyo, test yaptırmasaydım bunun kesin yerleşme kanaması olduğunu düşünürdüm ama negatifi duydum ya şimdi adetimi bekliyorum, gelirse de erken gelmiş olacak ama (24ünde bekliyodum çünkü) hayırlısı artık :sinifsinif:
Hepinize dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin kızlar, sizi de boş yere heyecanlandırmışım senağlama
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
anaaaaaaaaaaaaaammm.. zemuszemus süper... tebrik ediyorum canım... hadi kan testinide yaptır.. müjden resmileşsin... :lepi::CüvCüv:alkisalkisalkis
ay canım yaaa tebrik ederimmmm a.s.çok sevindimmmm yaaaa Allah sağlıklı sııhhatli kucağına almayı nasip etsin zemuszemus çok şükür bugün güzel bi haber aldık.devamıda gelir inşalllah
canım çok sağol. sende test yapacaktın. ne çıktı
bende sabah test yaptım size güzel haber vercektim ama üzgünüm yine negatif hemde yanında silik milik hiç bişey yok tek kırmızı mafoldumbenofffffff ya anlayamıyorum nie böle bugün tam 14.gün.bebiş yokmuki yaaa olsa çıkmazmıydıı Allahtan hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
canım artık çıkması gerekir sanırım. neden böyle oldu acaba. geç döllenme falanda ondan mı testte görünmüyor acaba
benimde aklıma öyle geldi ama artık umutlanmak istemiyorum.pazertesi öğrencem artık....:teselli:
Su, cok tebrikler ederim arkadasim,Allah tamamina erdirsin!
anladım canım :teselli: pazartesi bende doktora gideceğim. değerlerimizi burda yazmayı allah nasip eder inşallah.
canım çok teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına :Saruboceq:
inşallah cnmm benim.:ecrin_bebek: ayyy ya kızınmı olcak şimdi seninnnkaydirigubbakcemile2
kızım mı? anlamadım canım
dün sen öle dememişmiydin pembe yelek falan başlamıştın ya..yaa bide bu çin takvimine baktınmı kimi zaman doğru çıkıyomuşCADIARZUyerimseniben
yok canım o kişi ben değilim.
çin takvimine baktım erkek çıkıyo canım gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?