aaaaa hadi yaa ben dün sen die okudum onu :hulya: pardon canımkaydirigubbakcemile3
sağlıklı olsunda başka bişey istemem kız erkek farketmez :CüvCüv:
sağlıklı olsunda başka bişey istemem kız erkek farketmez :CüvCüv:
günün güzel haberinide okudum bu arada sucum tebrik ederm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et canım
canım teşekkür ederim. sürekli ağlama modundayım. :sinifsinif: 10 ay sonra geldi bana bebişim. allahım isreyen herkese göstersin inşallah. dularım sizinle canım.
ağlama diyemiycem sana canım nasıl bi psikolojidesin kimbilir üstelik kaç aydırda bekliyomuşsun bu zamana kadar olmasını diledin şimdide sağlıkla kucağına almayı dile inş.a.s.
Günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan
dün için kusura bakmayın birden çıktım ve gelemedim bi daha. bir arkadasım bolanıyor onun yanındaydım bütün gün...
Dün gece test yaptm ben malesef negatif
Sizlerde durum nedir???? aycannn?
sucum senide çok tebrik ederimalkisalkisalkis çoooooooooookkkkkkk sevindim ya cuma mübarek gün içimiz açıldı inşallah böyle devam ederalkisalkisalkisdelikafadulden
canım çok teşekkür ederim ilgin için. tek dileğim sağlıklı olması zaten. allahım bu duyguyu isteyen herkese tattırdırsın inşallah. :Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim. bu topik çok uğurlu biliyorum. smartcığımıda çok teşekkür ederim böylesine güzel topik hazırladığı için. bu topikten çok hamile çıkacak buna inanıyorum.
darısı isteyen herkesin başına.
sucum hamile kaddın diye bizi bırakıp gitmek yok bak ona göre sen benim için umut kaynağı oldun çümkü bende 6 aydır bekliyorum bak sen 10. ayda bulmuşsun meleğini inşallah bende ve tüm bekleyenlerde kavuşur meleklerine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?