Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Baska yokmu hamile olan. Hadin bakalim
Allah sayilari arttirsin, yuzleri guldursun inshAllah
su mubarek Cuma gunu!

kızlar günaydın
bende yeni okumaları bitirdim hayal ve karasunun negatifmiş.üzülmeyin kızlar allah en kısa zamanda versin inş.karasucum geçmiş olsun bak herşerde bi hayır vardır canım ya tedavinie yaptırmış olcan alah şifa versin canım.

günün güzel haberinide okudum bu arada sucum tebrik ederm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et canım

günün güzel haberinide okudum bu arada sucum tebrik ederm canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et canım

canım teşekkür ederim. sürekli ağlama modundayım. :sinifsinif: 10 ay sonra geldi bana bebişim. allahım isreyen herkese göstersin inşallah. dularım sizinle canım.

kızlar günayyyydıııınnnnn ben geldim
hayal ve karasucum haberi okudum çok üzüldüm ama yılmak yok önümüzdeki maçlara bakıcaz ben inanıyorum en kısa zamanda bu topikte hamile kalmayan kimse kalmıcak

Günaydıııınnnnnopuyorumnanaktan

dün için kusura bakmayın birden çıktım ve gelemedim bi daha. bir arkadasım bolanıyor onun yanındaydım bütün gün...

Dün gece test yaptm ben malesef negatif

Sizlerde durum nedir???? aycannn?

canım teşekkür ederim. sürekli ağlama modundayım. :sinifsinif: 10 ay sonra geldi bana bebişim. allahım isreyen herkese göstersin inşallah. dularım sizinle canım.

ağlama diyemiycem sana canım nasıl bi psikolojidesin kimbilir üstelik kaç aydırda bekliyomuşsun bu zamana kadar olmasını diledin şimdide sağlıkla kucağına almayı dile inş.a.s.

sucum senide çok tebrik ederimalkisalkisalkis çoooooooooookkkkkkk sevindim ya cuma mübarek gün içimiz açıldı inşallah böyle devam ederalkisalkisalkisdelikafadulden

merhabalarrr günaydın nasılsınız..... ?**
sanırım güzel haberler var geçmişe bakıp geliyorummmm

ağlama diyemiycem sana canım nasıl bi psikolojidesin kimbilir üstelik kaç aydırda bekliyomuşsun bu zamana kadar olmasını diledin şimdide sağlıkla kucağına almayı dile inş.a.s.

canım çok teşekkür ederim ilgin için. tek dileğim sağlıklı olması zaten. allahım bu duyguyu isteyen herkese tattırdırsın inşallah. :Saruboceq:

sucum hamile kaddın diye bizi bırakıp gitmek yok bak ona göre sen benim için umut kaynağı oldun çümkü bende 6 aydır bekliyorum bak sen 10. ayda bulmuşsun meleğini inşallah bende ve tüm bekleyenlerde kavuşur meleklerine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

al bendende okadar canımmm,bu belirsizlik öldürüyo beni yaaa ya hastalanayım yada pozitif çıksın yaaaaa pazartesiye kadar çatlıycammm..
neyseki güzel haberler alıyoruz onlarla motive oluyorumkaydirigubbakcemile5

sucum senide çok tebrik ederimalkisalkisalkis çoooooooooookkkkkkk sevindim ya cuma mübarek gün içimiz açıldı inşallah böyle devam ederalkisalkisalkisdelikafadulden

canım çok teşekkür ederim. bu topik çok uğurlu biliyorum. smartcığımıda çok teşekkür ederim böylesine güzel topik hazırladığı için. bu topikten çok hamile çıkacak buna inanıyorum.
darısı isteyen herkesin başına.

canım çok teşekkür ederim ilgin için. tek dileğim sağlıklı olması zaten. allahım bu duyguyu isteyen herkese tattırdırsın inşallah. :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım asla bırakmam sizleri. burda herkes birbirine destek oluyor. bırakırmıyım istesinizde bırakmam. ben kendi aileme söylemeden sizinle paylaştım bu güzel haberi. ama kızlar insan fark ediyo ya hamile olduğunu. duygular çok değişiyor gerçekten.

kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:

canımcımmm ne guzel bı haber bu cok seındım ınann.
allah tamamına hayırlısıyla erdırsın ınsallah ben doguma gdıyıroum dedıgın gunlerıde okuruz ınsallah.
tabı darısıda basımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…