canım asla bırakmam sizleri. burda herkes birbirine destek oluyor. bırakırmıyım istesinizde bırakmam. ben kendi aileme söylemeden sizinle paylaştım bu güzel haberi. ama kızlar insan fark ediyo ya hamile olduğunu. duygular çok değişiyor gerçekten.
al bendende okadar canımmm,bu belirsizlik öldürüyo beni yaaa ya hastalanayım yada pozitif çıksın yaaaaa pazartesiye kadar çatlıycammm..
neyseki güzel haberler alıyoruz onlarla motive oluyorumkaydirigubbakcemile5
canım sen içini ferah tut. sende geç döllenme oldu sanırım.
canımcımmm ne guzel bı haber bu cok seındım ınann.
allah tamamına hayırlısıyla erdırsın ınsallah ben doguma gdıyıroum dedıgın gunlerıde okuruz ınsallah.
tabı darısıda basımıza.
canım sen içini ferah tut. sende geç döllenme oldu sanırım.
kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:
canım tek umudum ooo inşallah öyledir de hayal kırıklığına uğramamm.:Saruboceq::Saruboceq:
Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah:Saruboceq:
suuuuuuuu
belırtılerın nelerdı??????
kızlar benim göğüslerim çok ele verdi.normalde adet olcağım zaman acırlardı ama bu sefer çok erken başladılar acımaya ve ağrımaya 10 gün önce başladı göğüslerim acısı ve ağrısı.
çok gazım vardı halada var
uykuya düşkün birisi değilimdir normalde ama sabahları yataktan kalkamıyordum.
son zamanlarda çok sık idrara çıkıyordum.
tatlıya düşkünlüğüm başladı.
bide tam olarak kabız değilim ama olacağım sanırım
su canım tebrik edelim Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaşlar,
su1983,tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
darısıda bizim başımıza aminnn
kızlar bişe sorucam ben bugün hormon tahlillerimi yaptırıcamda,diyelim ki dr yumurtlama takibi yapıcaz dedi ben sürekli doktora mı gidicem yaa,çalışıyorum ve bugün için bile zor izin aldım bana bi akıl verir misiniz lütfennnnn:sinifsinif:
sen test yaptınmı canım bgn ?
kızlar benim göğüslerim çok ele verdi.normalde adet olcağım zaman acırlardı ama bu sefer çok erken başladılar acımaya ve ağrımaya 10 gün önce başladı göğüslerim acısı ve ağrısı.
slm arkadaşlar,
su1983,tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
darısıda bizim başımıza aminnn
kızlar bişe sorucam ben bugün hormon tahlillerimi yaptırıcamda,diyelim ki dr yumurtlama takibi yapıcaz dedi ben sürekli doktora mı gidicem yaa,çalışıyorum ve bugün için bile zor izin aldım bana bi akıl verir misiniz lütfennnnn:sinifsinif:
aycan ve the _fts bence siz kan tahlili yaptırın belki sizinkiler geç döllenmedir. yada eğer bi sorun varsa tedavi olursunuz çünkü çok zaman geçti gelen giden yok bizde hayırlı haberler bekliyoruz burda
aycan ve the _fts bence siz kan tahlili yaptırın belki sizinkiler geç döllenmedir. yada eğer bi sorun varsa tedavi olursunuz çünkü çok zaman geçti gelen giden yok bizde hayırlı haberler bekliyoruz burda
inşallah cnm salı günü güzel haber veririm size.şartlardan dolayı anca pzartesi kan testi yaptırcam hayırlısı olur inşallahhh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?