Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederiz canım ya şu belirtilerinden bahsedermisin a.s

al bendende okadar canımmm,bu belirsizlik öldürüyo beni yaaa ya hastalanayım yada pozitif çıksın yaaaaa pazartesiye kadar çatlıycammm..
neyseki güzel haberler alıyoruz onlarla motive oluyorumkaydirigubbakcemile5

canım sen içini ferah tut. sende geç döllenme oldu sanırım.

canımcımmm ne guzel bı haber bu cok seındım ınann.
allah tamamına hayırlısıyla erdırsın ınsallah ben doguma gdıyıroum dedıgın gunlerıde okuruz ınsallah.
tabı darısıda basımıza.

siz böyle güzel şeyler yazdıkça ben ağlıyorum sevinçten. canımcım çook teşekkür ederim. sabah eşimle beraber ağladık çift çizgiyi görünce. allahım tamamını erdirir inşallah.
isteyen herkes için dua ediyorum. :Saruboceq:

canım sen içini ferah tut. sende geç döllenme oldu sanırım.

canım tek umudum ooo inşallah öyledir de hayal kırıklığına uğramamm.:Saruboceq::Saruboceq:
Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah:Saruboceq:

kızlar ben çok mutluyum opuyorumnanaktan ben test yaptım ve hamileyimmmmmmmmmm
adetim 2 gün geçti ve silikte olsa ama baya belli ikinci çizgim çıktı
pazartesi doktora gideceğim.
:lepi:

slm arkadaşlar,
su1983,tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
darısıda bizim başımıza aminnn
kızlar bişe sorucam ben bugün hormon tahlillerimi yaptırıcamda,diyelim ki dr yumurtlama takibi yapıcaz dedi ben sürekli doktora mı gidicem yaa,çalışıyorum ve bugün için bile zor izin aldım bana bi akıl verir misiniz lütfennnnn:sinifsinif:

suuuuuuuu

belırtılerın nelerdı??????

kızlar benim göğüslerim çok ele verdi.normalde adet olcağım zaman acırlardı ama bu sefer çok erken başladılar acımaya ve ağrımaya 10 gün önce başladı göğüslerim acısı ve ağrısı.
çok gazım vardı halada var
uykuya düşkün birisi değilimdir normalde ama sabahları yataktan kalkamıyordum.
son zamanlarda çok sık idrara çıkıyordum.
tatlıya düşkünlüğüm başladı.
bide tam olarak kabız değilim ama olacağım sanırım

birde kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi

canım bence sağlık herşeyin önemlisi eğer doktorun takibe alıcaz derse tedavini ol ama tabi zırt pırt doktora gitman gerekmez bence belki ilaç tedavisi veriri sadece kontrole gidersin bence. ama yine söylüyorum sağlık herşeyden önemli ihmal etmea.s

canım bizi bilgilendirdiğin için sağol ama takip ediyorum hamile kalanların %90 ı göğüslerden başlıyo belirtileri

aycan ve the _fts bence siz kan tahlili yaptırın belki sizinkiler geç döllenmedir. yada eğer bi sorun varsa tedavi olursunuz çünkü çok zaman geçti gelen giden yok bizde hayırlı haberler bekliyoruz burda

canım teşekkür ederim. darısı seninde başına
canım doktorun yumurtlama takibi yapalım diyosa yaptır.

aycan ve the _fts bence siz kan tahlili yaptırın belki sizinkiler geç döllenmedir. yada eğer bi sorun varsa tedavi olursunuz çünkü çok zaman geçti gelen giden yok bizde hayırlı haberler bekliyoruz burda

inşallah cnm salı günü güzel haber veririm size.şartlardan dolayı anca pzartesi kan testi yaptırcam hayırlısı olur inşallahhh:Saruboceq:

ayyy benımde gogusler 10 gundur agrıyor acıyor acaba?
canım sende adetten oncekı gunler adet olcakmıs gıbı bacakların belık veya kasıkların agrıdımı? benım bu bır kac gundur adet olcakmıs gıbı bacagım belım agrıyo hemen gecıyo anlamadım adetten once boyle agrırmıydı?

Haklısın aslında yarın bi klinikte yaptırim ya valla üzülmeye başladım iyice off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…