Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım
hoş geldin canım kaç yıllık evlisin opuyorumnanaktan
Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:
aylin20, ay_she, deniz_incisi, gokcegokce, hamarat, hilmi_ve_fatma, kotukedisero, paradiesangel, seker_nane, yaren0144, yavyum, yildiz1
canlarım günaydınnn hepinizeeeeeopuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarrr sizlerde hoşşgeldinizzzz.sositososito
günaydın canım
hoş geldin canım kaç yıllık evlisin opuyorumnanaktan
AYLİN20, ay_she, deniz_incisi, gokcegokce, hamarat, Hilmi_ve_Fatma, KotuKediSero, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, Yildiz1
AYLİN20, ay_she, deniz_incisi, gokcegokce, hamarat, Hilmi_ve_Fatma, KotuKediSero, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, yaren0144, Yavyum, Yildiz1
Canım inşallah dilediğin gibi hayırlısıyla aynen öyle gerçekleşir herbişey....ona bakarsan
bende eşim askerden gelsin sonra ev alalım sonra şunu yapayım sonra dedim bu arada 2 kere hamile kaldım ama
hamile kalıncada evine gelciek diye bişey yokki canım herşeyin hayırlısı
hayatın bize ne getireceğini inan hiç bilmiyoruz....plan yaptıkça hele hiç olmuyo
eşimin dediği gibi ; olunca herşeye bi çare bulunuyo bende kaptırdım kendimi hayatın akışına
gidiyoruz bakalım....akşamları kpss çalışıyorum haftasonu dikiş dikiyorum
ohh keyfim kahyası ve ben :)
'he birde iş yerinde boş kalan zamanalrımı dil adına değerlendirebilmek için Peter pan'ın
ingilizce baskısını ve ve bir not defteri aldım...cümle cümle çeviriyorum
ve not defterime yazıyorum cümlelere de numara verdim bilmediğim keliemelre
sözlükten yada internetten bakıyorum....yeni öğrendiğim kelimeleride not defterimin arka kısmına 1. sayfadan öğrendiğim kelimeler...2. sayfadan öğrendiğim kelimeler diye not ediyorum
hem kitap okumuş hem ingilizce pratik yapmış oluyorum sadece sana değil herkese tavsiye ederim gayette eğlenceli :)
günaydın kızlar zemuszemus
canlarım günaydınnn hepinizeeeee opuyorumnanaktan
Kızlar benim çok sancım var, dersim de bitmek üzere eve geçip uzanırım sonra, öpüyorum hepinizi akşam gelirim yine görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan
ya bana neden kimmsecikler sormadı nekadarlık evlisin dieee alınganlık yapimm ascıkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın kızlar zemuszemus
günaydın :)
bu kadar güzel karşılanacağımı bilseydim, daha önce gelirdim buralara :)
sevgiler
bende 2,5 senelik evliyim, yavaş yavaş bebek çalışmalarına başladık bizde, hayırlısı diyelim
bebek düşünüyormusun canımhoşbulduk canım 14 aylık evliyim
ayyy canım sen kaç yıllık evlisinya bana neden kimmsecikler sormadı nekadarlık evlisin dieee alınganlık yapimm ascıkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın canım hoş geldingünaydın kızlar zemuszemus
günaydın canımgünaydın :)
bu kadar güzel karşılanacağımı bilseydim, daha önce gelirdim buralara :)
sevgiler
bende 2,5 senelik evliyim, yavaş yavaş bebek çalışmalarına başladık bizde, hayırlısı diyelim
tünaydın canımAYLİN20, deniz_incisi, gokcegokce+, hamarat, Hilmi_ve_Fatma, KotuKediSero+, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
kızlar gelenlere hoşgeldin derken kadrolu arkadaşlaarda tünaydın diyorum olumunekankayizsmile
:
hoş geldin canımgunaydın şekerlerımmmm
şerocumm kırmızılar gelmiş aman hoşgelmişşş boşverr hayırlısı boyleymiş aldığın karara sevındımmm ama bu kararn arkasında dur bıtanemm takma tınlama allahımm en kısa zamanda hayırlısıyla verecek bebişini:Saruboceq: senı çok sevıorummmm yerimseniben
elifimmm yınelıorumm allah sabrını versın hayatımm dıyecek kelıme bulamıorum bu durumlardaa uzgunumm allahım kımseye yaşatmasın bu acıyıı :Saruboceq::teselli:
:dance::roflol:
ne kadarlık evlısın canmm :roflol::roflol:
günaydıııınnn............
selam hanımlar bende aylinin arkadaşıyım kalıcıyımm sat 13 eylül ayrıca eflal11 de benim eltim olur iyi vakit geçireceğimizi umuyorum...opuyorumnanaktan
Kızlar benim çok sancım var, dersim de bitmek üzere eve geçip uzanırım sonra, öpüyorum hepinizi akşam gelirim yine görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan
AYLİN20, deniz_incisi, gokcegokce+, hamarat, Hilmi_ve_Fatma, KotuKediSero+, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
kızlar gelenlere hoşgeldin derken kadrolu arkadaşlaarda tünaydın diyorum olumunekankayizsmile
hoşbulduk canım :) bi nefes alamadım sabah beri :)
güle güle canım gecmıs olsun :teselli:
gunaydın şekerlerımmmm