Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
71.8 olmuşum kızlarrrrrrrrr yüreğim sızlarr yahuuuu ohaoldumsmile
Kasım ilk hamişimiz kesinleşmiş hihoyyyt hihoyyyt hadi hayırlı olsun canım inşAllah bebegin gelir sana sağlıkla
preesedde vesile olsunnn
inşallah bitanem yaa gelsin artık daha fazla beklemesin... opuyorumnanaktan
inşallah bitanem yaa gelsin artık daha fazla beklemesin... opuyorumnanaktan
lülülülülülü lülülülülülü bişi olmaz bişi olmaz verirsin bayanssulusmile
canım benimkisi sevkten sonra 15 gün elimdeydi amadaha merkezi yerlerde 1 haftada geliyomuş..aldım bende aldım oleyyyy oleyyy hihoyyyt hihoyyyt
bakalım ne zaman gelir gelsinde yumurtlama gününe kadar işe yarasın dimi:))
inşallah kuşum..inşallah canım hepimize vesile olurda sırasıyla hamiş kalırız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:))bende artık olursa evde sürekli test yapar dururum:))
bu arada bunu nasıl kullanıcaz kaydirigubbakcemile3
selammm hoşgeldin canım..herkese slm........
arkadaslarımız vardı 1 agustosta evlendiler kız hamileymiş dün aradı haberi yok diyorki test yaptık hamileymişim ee diyorum kaç haftalık 4-5 dir herhalde dio bi hesapladım 6+2 miş doktora gitmiş muane etmemiş folıc verip yollamış anam bizmi çok bilmişiz millet umursamıyormu anlamadım ben yaaa
allahhhhhh ölüyooooommmm alllahımmmmmmm ölüyommm
bu nası bi ağrııı nan doğum yapiom sankiii akannehir akannehir akannehir
canım ya hamilelikte en çok bu sorun görülüo sanırım ilaçta içemiosun allah yardımcın olsunnndişim ağrıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
eşim de mudahale etmıorr gargara yapıo sureklııı o da işe yaramıyor yaaaaaaaaaaaaaa
selam kızlarrr
nasılsınız? Vukuat varmıydı bugün :))
kızlaaaaaaaaaaaar bişey sormak sitiyorum benim 2 gündür karnım çok agrıo sanki aç gibi gaz varmış gibi sabahtan başlıo yatana kadar hafifde mide bulantısı oluyo ama şuanda mide bulantım arttı yaa aneredeyse çıakrtıcam adetimde 11 inde olacak bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kimse bişey yazmamışşşşşmafoldumbenmafoldumben