• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

71.8 olmuşum kızlarrrrrrrrr yüreğim sızlarr yahuuuu ohaoldumsmile

arkadaslarımız vardı 1 agustosta evlendiler kız hamileymiş dün aradı haberi yok diyorki test yaptık hamileymişim ee diyorum kaç haftalık 4-5 dir herhalde dio bi hesapladım 6+2 miş doktora gitmiş muane etmemiş folıc verip yollamış anam bizmi çok bilmişiz millet umursamıyormu anlamadım ben yaaa

aldım bende aldım oleyyyy oleyyy hihoyyyt hihoyyyt
bakalım ne zaman gelir gelsinde yumurtlama gününe kadar işe yarasın dimi:))
canım benimkisi sevkten sonra 15 gün elimdeydi amadaha merkezi yerlerde 1 haftada geliyomuş..
inşallah canım hepimize vesile olurda sırasıyla hamiş kalırız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:))bende artık olursa evde sürekli test yapar dururum:))

bu arada bunu nasıl kullanıcaz kaydirigubbakcemile3
inşallah kuşum..
kullanması bende henüz uygulama yapmış değilim.
ama kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi kırmızıya yakın olunca kullanılıyomuş yani 3 gün filan..zaten 9 kullanılımk..ister hepsini 1 ayda kullan ister 2 ay kullan o senin tercihine kalmış..

herkese slm........
selammm hoşgeldin canım..
arkadaslarımız vardı 1 agustosta evlendiler kız hamileymiş dün aradı haberi yok diyorki test yaptık hamileymişim ee diyorum kaç haftalık 4-5 dir herhalde dio bi hesapladım 6+2 miş doktora gitmiş muane etmemiş folıc verip yollamış anam bizmi çok bilmişiz millet umursamıyormu anlamadım ben yaaa

hoşgeldin kuşum...
galiba biz cok pinpiriğizzz millet cok rahat..

allahhhhhh ölüyooooommmm alllahımmmmmmm ölüyommm

bu nası bi ağrııı nan doğum yapiom sankiii akannehir akannehir akannehir

dişim ağrıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

eşim de mudahale etmıorr gargara yapıo sureklııı o da işe yaramıyor yaaaaaaaaaaaaaa

ANAMMMMMMM GÜNLERİM ŞAŞTIIII BUGÜN PERŞEMBE DİMİ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaaaaaaar bişey sormak sitiyorum benim 2 gündür karnım çok agrıo sanki aç gibi gaz varmış gibi sabahtan başlıo yatana kadar hafifde mide bulantısı oluyo ama şuanda mide bulantım arttı yaa aneredeyse çıakrtıcam adetimde 11 inde olacak bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kimse bişey yazmamışşşşşmafoldumbenmafoldumben

Back
X