Birlikte yaşama kuralları...

görüntüyü ve kokuyu tahmin ettim de

çekerim sifonu iki kere gider bence

yani tuvaletim varken çamaşır suyu alıp da oraları yıkamam

ben titiz değilim belki genel kategorilerde temiz de değilim

ama yani tuvaletin içine yaptı ise ne kadar kirli olabilir ben bunu anlayamamış olabilirim

belki de gözümde canlandıramadım

daha konunun gırısınde burdan vurmayın hıc kavgamız olmadı deyıp
konunun sonunda da kayınvalıdenın yaptıgından sıkayetcı olmussun haklı olarak :)

bence esını hıc araya katmadan dırek sen soyle
bunca zaman hıc sorun yokken bırden bıre boyle seyler olduysa bunun altında ya kayınvalıdende hastalık ya da bı kasıt ararım

Şuan 67'lerinde yarın ne olur bilmiyorum..
Bakın beni yanlış anlamayın amacım olumsuz yorum değil ama gerçekten gittikçe çoğalacağını tahmin ediyorum bir kaç yakınım annelerine bakıyor ve farkettim ki zamanla bazı şeyleri umursamıyor ya da farkedemiyorlar ve yaş ilerledikçe giydikleri şeye sıçratmaya başlıyorlar bir müddet sonra elimden bu kadar geliyor tarzında yaklaşıyor bunun diğer insanları rahatsız ettiğini farkedemiyorlar günden güne olay bakıma muhtaçlığa gidiyor yani bilinçsizce yaptığı yaşlılık belirtisi şeyler olabilir

Pardon da siz de yarın bigün yaslanacaksiniz ,üslubunuz hiç hos değil havlu mu günlük kirleniyor gidin günlük değiştirin lavaboya su mu tutamamis iki dakika açık tutun belki önceden böyle değildi suan unutuyor kadincagız, bide lafa bak hazirda çok iyi kalp kırmak için laflariniz olurmuş, ben sizden çok en çok eşinize kızdım ,anne baba okadar büyütsün siz annesini ona şikayet edin ve oda haklısın canim desin ,umarım ki yarın bigün yasliliginizda bu tarz hareketler sergilediginizde gelininizin de hali hazirda kalp kıracak cümleleri olmaz, zira ne ekersen onu biçersin heee bide ikinizde çalışıyorsunuz 3_5 havlu fazladan alamayacak durumda değilsiniz bence, ki hayat havlum günlük kirleniyor diye üzülünecek kadar ve bu yüzden kalp kırmayı düşünecek kadar basit şeylerden oluşmuyor

Hanımefendi havluyu nerden çıkardınız? Ben bir kez olsun havlu dememişken? Ben havlum kirleniyor mu dedim? Havlum yok mu dedim? Havlu alamıyorum mu dedim? Ayrıca ben yapamayacak durumda olmadığı halde yapmamasına takılıyorum. Bence yanlış konuyu yorumluyorsunuz. Yaşlılığımı ve geleceğimi benim kadar düşünemezsiniz. Henüz çocuğum yokken bile gelecekteki gelinim hakkında (ki hiç gelinim olmayabilir) ahkam kesmeyin lütfen rica ederim.

Son düzenleme:
ha ayrıca aklım yerinde olduğu sürece gelinimi veya öz çocuğumu dışkımla göz göze getirmem siz hiç merak etmeyin

Ben konunuzda havlu ile ilgili bir yorum yaptınız diye okumuşum öncelikle bunun için pardon diyeyim onun dışındaki yorumlarım hala geçerli yaşlılık hali unutkanlık hali denen birsey var ayrıca ahkam kesmedim bu benim görüşüm katilirsiniz katılmasınız o ayrı mesele sonuçta burası bir platform

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…