• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi bilmiyorum ben mi çok fenayım ama benim evime böyle kardeşi gelse ben derdim ki evini tutsun öyle gelsin kimse yüzünden bebeği odafa emziremem kendimden taviz veremem bunu yapmadiniz en azından hızlı ev tutmaları için ikna edin .

Ikinci olarak herkes demis ki neden eşinin kardeşine guvenmiyorsun ben babannemin kardeşleri evdeyken kalmaya gitmedim . Ben guvenmiyorum arkadaşlar . Adamla ne kadar paylaşımı var ki güvenecek . Herkese guvenmek zorunda mıyız ? Ben evimde en fazla yirmi kere gördüğüm adamla yalnız kalmak istemezdim . Ben güvensiz bir insanım belki de

Konu sahibi bilmiyorum ben mi çok fenayım ama benim evime böyle kardeşi gelse ben derdim ki evini tutsun öyle gelsin kimse yüzünden bebeği odafa emziremem kendimden taviz veremem bunu yapmadiniz en azından hızlı ev tutmaları için ikna edin .

Ikinci olarak herkes demis ki neden eşinin kardeşine guvenmiyorsun ben babannemin kardeşleri evdeyken kalmaya gitmedim . Ben guvenmiyorum arkadaşlar . Adamla ne kadar paylaşımı var ki güvenecek . Herkese guvenmek zorunda mıyız ? Ben evimde en fazla yirmi kere gördüğüm adamla yalnız kalmak istemezdim . Ben güvensiz bir insanım belki de
Hayır güvensiz değilsiniz. Birkaç aylık bir misafirlik olsa eş kardeşi de idare edilebilir belki ama sürekli yaşamak sözkonusu olduğunda kadın erkek farketmez, üçüncü kişi sıkıntı yaratır.

Eşinize 1-2 söylein, sizi ciddiye almazsa Ev arama işini ele alın.
Kiralık ilanları ucuz/pahalı/büyük/küçük demeden ekran görüntüsü alın kaynınıza yollayın.
Acele etmesi gerektiğini hissettirin.
Erkekler o konuda rahatlar, benim kimseye zararım yok şurda kime napiyorum diye düşünüyor bile olabilir.

Eşinize 1-2 söylein, sizi ciddiye almazsa Ev arama işini ele alın.
Kiralık ilanları ucuz/pahalı/büyük/küçük demeden ekran görüntüsü alın kaynınıza yollayın.
Acele etmesi gerektiğini hissettirin.
Erkekler o konuda rahatlar, benim kimseye zararım yok şurda kime napiyorum diye düşünüyor bile olabilir.
Evet aynen eşi de kardeşi de böyle düşünüyor. Konu sahibi ise konuşmak için erken olduğunu düşünüyor çünkü alacağı cevaptan korkuyor.

Hayır güvensiz değilsiniz. Birkaç aylık bir misafirlik olsa eş kardeşi de idare edilebilir belki ama sürekli yaşamak sözkonusu olduğunda kadın erkek farketmez, üçüncü kişi sıkıntı yaratır.
Vallahi Piraye hanım ben bir kaç ay da yaşayamam ya geçen de gördük dedesinden şüpheleniyor insan çocuğu için . Bu gelen de erkek evde küçük çocuk var kadın var olmaz herkes iyi insandır diye birşey ben hissedemiyorum . Ben insanlara güvenemiyorum açıkçası . Ne zaman bir haber okusam hep tanıdıklardan geliyor . Her erkek sapik kötü demiyorum ama evi insanın güvenli ve rahat olduğu alanıdır bu alanın ihlal edilmesini istemem . Kapaliyim diyor iki kat zor . Ben kapalı biri de değilim gayet açık bir insanım ama evde giydiğim şort çok açık olur mesela niye giymeyeyim . Kayninin yanında göğsünü açıp çocuk emziremez niye odaya tikinip kalsın ki ?

Erken derken?
Şuan nasılsa misafir gözüylemi bakıyor?
Ben hepsini okumadımda o yüzden anlamadım erken olan ne
Yani tabii bir ev bulana kadar idare edilirde
Bu süre uzamaması içinde ben olsam elimden geleni yapardım
Dediğim gibi buldum bütün ev ilanları yollardım
Kv de ile konuşurken laf sokardım, biran önce yerleşsede herkes rahat etse derdim falan.

Vallahi Piraye hanım ben bir kaç ay da yaşayamam ya geçen de gördük dedesinden şüpheleniyor insan çocuğu için . Bu gelen de erkek evde küçük çocuk var kadın var olmaz herkes iyi insandır diye birşey ben hissedemiyorum . Ben insanlara güvenemiyorum açıkçası . Ne zaman bir haber okusam hep tanıdıklardan geliyor . Her erkek sapik kötü demiyorum ama evi insanın güvenli ve rahat olduğu alanıdır bu alanın ihlal edilmesini istemem . Kapaliyim diyor iki kat zor . Ben kapalı biri de değilim gayet açık bir insanım ama evde giydiğim şort çok açık olur mesela niye giymeyeyim . Kayninin yanında göğsünü açıp çocuk emziremez niye odaya tikinip kalsın ki ?
Aslında ben anladım sizi ama çok büyük zorunluluk halinde eş kardeşi bir süre idare edilebilir, herkese sapık muamelesi yapmayincilar gelmeden ben soyliyim dedim.

Yani tabii bir ev bulana kadar idare edilirde
Bu süre uzamaması içinde ben olsam elimden geleni yapardım
Dediğim gibi buldum bütün ev ilanları yollardım
Kv de ile konuşurken laf sokardım, biran önce yerleşsede herkes rahat etse derdim falan.
En mantıklı yol ev bulup eşine ve kaynina atmak bende KV arayınca vallahi bizde ev telaşına düştük evini bulsun da bir an önce yerleşsin hem ona hemde bize zor oluyor yaz da geldi çocuğu emzirmek üst bas hep sıkıntı derdim

Aslında ben anladım sizi ama çok büyük zorunluluk halinde eş kardeşi bir süre idare edilebilir, herkese sapık muamelesi yapmayincilar gelmeden ben soyliyim dedim.
Ya bilmiyorum ben sapiktir manyaktir herkes evde kalınca saldırır demiyorum ama içsel olarak rahat da edemem bu konuda da açık açık söylerim eşime. Yani biriyle evlenince onun yakın akrabasi olduğu için niye tüm sülalesine evimizin kapılarını sonuna kadar açıyoruz gerçekten aklım almıyor . Bir kaç gün idare ederim o kadar ya . Koltukta bacaklarımi açıp yatamayacaksam istediğim gibi niye o eve kira veriyoruz

En mantıklı yol ev bulup eşine ve kaynina atmak bende KV arayınca vallahi bizde ev telaşına düştük evini bulsun da bir an önce yerleşsin hem ona hemde bize zor oluyor yaz da geldi çocuğu emzirmek üst bas hep sıkıntı derdim
Bunu da yapamaz çünkü linçlenen ilk yorumumda dediğim gibi " bu kardeşin kirasını ödeyip gecinebilecegi " yani asgari civarda bir ücretle kira+ faturalar+ yiyecek+ihtiyaçlar+ birikim yapabilecegi bir kira bedeli de maaş da şu an ülkede yok. Ev arkadaşı bulmak veya abisinde kalmak zorunda. E konu sahibi kaynina ev bulsa ev arkadaşı bulamaz . Ayrıca eş kişisi de düşünceli bir adam olsa, kafa yapısı uygun olsa zaten konu sahibi çoktan konuşur, tavırla suratla entrikayla uğraşmak, beklemek zorunda kalmazdı. Her kadın kocasını tanır. Vereceği tepkiyi bilmese buraya konu açmaz , kendi kendini yemek yerine kocasıyla çoktan konuşurdu zaten. Ama korkuyor.

ayni evde yasamak istememenizi anlarim bence de kabul etmeyin. ama kendinizi doldurmayin yani esinizin kardesi bu kisi, iki saat evde kaldiniz diye bir sey olmaz ben son cumlenizi cok yakisiksiz buldum.
Ben eşi kardeşiyle ilgilenmiyor, şehre yeni gelmiş birisini maça bile gotumeyip kendisi geziyor demek istiyor diye düşünmüştüm.Olmadik bir anlamda mi demiş :110:

Bunu da yapamaz çünkü linçlenen ilk yorumumda dediğim gibi " bu kardeşin kirasını ödeyip gecinebilecegi " yani asgari civarda bir ücretle kira+ faturalar+ yiyecek+ birikim yapabilecegi bir kira bedeli ülkede yok. Ev arkadaşı bulmak veya abisinde kalmak zorunda. E konu sahibi ev bulsa ev arkadaşı bulamaz . Ayrıca eş kişisi de düşünceli bir adam olsa zaten konu sahibi çoktan konuşur, tavırla suratla entrikayla uğraşmak, beklemek zorunda kalmazdı. Kadın kocasını tanır. Vereceği tepkiyi bilmese buraya konu açmaz kocasıyla çoktan konuşurdu zaten.
Vallah şu hayatda bişey öğrendiysem oda erkeklerin trip, surat asma, soğuk davranmadan zerre anlamiyorlar.
Dümdüz söyliceksin ne söyliceksen.
İmayla uğraşmadan çat diye söyliceksin.
Anca ozaman düşünmeye başlıyorlar

Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
valla yaz geliyo evde gecelikle duruyorum bazen yada dustan cıkarım borzumla takılırm kahvemi yaparım evde kimseyi istemem diceksin bu kadar basit kadınlara hep dıyorum cıkar bı kavga en az aile 5 sene küs kalır ohhhh miss

kocanda carlarlsa sende feriha gibi numaradan bayıl :)))) bitti gitt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X