• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte yaşamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
Geçinemiyosa gitsin otursun anasının evinde ne diye kalkıp başka sehre geliyo?
Banane ben miyim sorumlusu. Ne saçma bi bakış açısı

Konu sahibi maddiyatıyla alakalı bişey yazmamış ki. Siz tanıyor musunuz, direkt parasız imasında bulunduğunuz için sormak istedim.
Aynen maddi açıdan sıkıntı yok da olsa kaç yazar?
Baktım konuyu uzatıyolar alır çocuğu giderim anneme/teyzeme kim varsa. Ev bulmadan dönmem
Aynı şeyi düşünüyorum. Ben eşimle evlendim kardeşi ile değil.

Açık ve bebeksiz de olsanız kimseyle birlikte yaşamak zorunda değilsiniz. Tavrınızı net belli edin, yoksa anası danası da çıkar sonra. Eminim eve çıkmak istemiyordur kira yüksek diye, kabul edin diye oyalanıyordur Allah bilir.
Bi de önüne yemek cay kim koyacak , kim donunu yıkayacak. Kim gider şimdi makarna suyu ile pişirilmiş çorap kokan bekar evine?

Şu an adı konmuş net bir durum yok anladıgım kadarıyla,henüz dile getirilmemiş bir şey için düşünüp sinirinizi bozmayın.
Söz konus kardeş dönemsel bir amaçla gelmiyor oraya,15 gün 1 ay idare edilip hallolacak bir konu değil.Yerinizde olsam bana böyle bir teklifle gelinirse kırılmaca gücenmece olmasın ama şu şu sebeplerden böyle birşeyi kabul edemeyiz der ve konuyu net bir şekilde kapatırım.
Siz ne istediğinizden emin olun,sizin açınızdan konunun tartısmaya kapalı olduğunu söylemekten çekinmeyin.

Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Sorsan muhazakar ailelerdır.
Kayınla yengesı nıye kalsın evde ya.
Hayır yanı ne munasebet?Kardesını de gotursun halı sahaya ?
Kesınlıkle kabul etmeyın,ailem müsade etmez ayıp karsılar falan dıyın gerekırse ,sızle yasamasını.

Kiralar o kadar yüksek ki bu kardeş istese de istemese de sizinle kalmak zorunda. Ayrıca siz de çalismiyorsaniz eve katkı sağlar diye düşünüyor olabilir eşiniz. Siz de çalismiyorsaniz eşinizin kardeşine bakmayı kabul etmek zorunda kalacaksınız sanırım.
Kirası yüksek olan herkes birileriyle yaşamak “zorunda” mı kalıyor?

Mecbur mu yahu ?
Bakış açınız çok ilginç :)

Kayina nikah duser..esinde ayri bi tuhaf neden sizi o halde birakip eglenmeye gidiyor🙄 hem kapalisin rahat edemiyorsun, bunun banyosu var wc si var.. insan baskasinin evinde rahat edemez😐 birde 1-2 hafta degil idare edesin, ne kadar zaman belli degil.. birde sen belki tost yapio yersin aksam, yumurta kirarsin.. ama biri olunca olmaz.. birde erkeklerin cogu yemek seciyor😐 bence cok kotu bir durum asla kabul etme

Eşimin kardeşi bizimle aynı şehirde iş buldu. Bir haftadır bizde kalıyor. Ona eşyalı bir ev falan bakıyorlar netten. Gidip bakmadılar daha. Aile büyükleri de birlikte kalın imasında bulunuyor. Eşime tamam desem dünden razı gibi duruyor. Ama ben asla asla istemiyorum. Kaçıncı yüzyıldayız da birlikte yaşayacağız? Kapalıym evde açık duruyordum doğal olarak. Şimdi kapalı durmak zorundayım. Küçük bebeğim var evim her zaman derli toplu olmuyor. Bunlardan da ötesi istemiyorum gerçekten. Evlenirken böyle bir durum yoktu sonuçta. O kadar sinirliyim ki buraya yazıp sakinleşmek istedim.
Düzenleme: Sinirden yazmayı unutmuşum. Eşim akşam vakti halı saha maçına gitti. erkek kardeşi ile beni evde tek bırakıp. Bundan dolayı da çok sinirliyim ona. Bu konuda ben mi abartıyorum. Bunun için ayrıca yorum yazar mısınız? Teşekkürler herkese destekleriniz için
Birlikte kalma konusunda kesinlikle haklısınız asla kabul etmeyin kalıcı olarak.. Ama sizi yalnız bırakması konusunda bence bi problem yok, ikinize de güvendiği için bırakabilir neden bırakmasın ne olacak ki yalnız kalınca?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X