- 15 Ekim 2016
- 7.182
- 12.867
- 248
- Konu Sahibi pusulasizyolcu
-
Sokak ortasinda sevisemiceklerdide ondan karaktersiz ayol bugun 8 mart ve ben acayip haberler okuyorum bütün erkeklere kılım mervenur Polat, karısını sokak ortasinda doven, ve bugun gene karısını üstelik 50 yasin üstünde ikiside karısını doven offf bıktım valla bitsin yaEvde vedalasmak
Dısarda vedalasma niye yetmemis?
ben de aynen böyle düşündüm. daha 3 ay önce ayrılmışlarsa bu kız ne ara yeni sevgili buldu da evlenecek seviyeye geldi? çoook zor yani.Ben kızın evlenmek üzere olduğuna inanmadım sevgiliniz siz onu problem yapmayın diye bak evlenmek üzere gibi yalana basvurmus... ayrılın evin kilidini degistirin karsınıza çıkmasın bidaha
10 dk değildir o, sevişmişlerdir dediğin yoruma aynısını yazacaktım ben deBir şey söyleyeceğim eğer 10dk geldiyse direk ayrılın. 10dk sevişen biriyle ömür geçmez
Uğraş bul canımSadece kızın çalıştığı yeri biliyorum nişanlısını bilmeme imkan yok
Müge Anlı'nın kk şubesiEkside okudum şimdi m.d diye açıklamışlar kimliğini. O tarihte çırağanda evlenen çiftlere bakmışlar manolya demirören'i işaret ediyormuş her şey. Zenci bebeği ne yaptılar acaba ya
Ben son sevisme oldugunu sanmiyorum. Sevisip vedalasma olmaz ki.. iki kisiyi birden idare ediyor adam.Amaç vedalaşmak olsa telefonla ya da dışarda da olurdu canım .son sevişme olmuştur o .
Dipnot: bu kadar saf olmayın ya
aklıma gelenon dk değildir bence o. Son kez sevişmişlerdir.
Amaç vedalaşmak olsa telefonla ya da dışarda da olurdu canım .son sevişme olmuştur o .
Dipnot: bu kadar saf olmayın ya
Son mu? Ne kadar iyi niyetlisiniz.on dk değildir bence o. Son kez sevişmişlerdir.
Zaten 3 ay önce de mesajlaşılmış, ne vedaymış, vedalaş vedalaş bitmiyor. Evlilik de engel olmaz anam, her ay düzenli vedalaşır bunlar.Adınıza sevindim. Şimdi gitsin kiminle vedalasiyorsa vedalassin. Bana göre mesele o eve getirmek de değil vedalaşmak. Dun ayrılıp bu gün ilişkiniz başlamadıysa ne vedası bu?
Şimdi.... ımmmmm.... Şeyyyy... BilemedimVeda busesi gibi olmuştur ama o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?