Birlikte yaşanılan eve gelen eski sevgili

Evde vedalasmak

Dısarda vedalasma niye yetmemis?
Sokak ortasinda sevisemiceklerdide ondan karaktersiz ayol bugun 8 mart ve ben acayip haberler okuyorum bütün erkeklere kılım mervenur Polat, karısını sokak ortasinda doven, ve bugun gene karısını üstelik 50 yasin üstünde ikiside karısını doven offf bıktım valla bitsin ya

Ben kızın evlenmek üzere olduğuna inanmadım sevgiliniz siz onu problem yapmayın diye bak evlenmek üzere gibi yalana basvurmus... ayrılın evin kilidini degistirin karsınıza çıkmasın bidaha
ben de aynen böyle düşündüm. daha 3 ay önce ayrılmışlarsa bu kız ne ara yeni sevgili buldu da evlenecek seviyeye geldi? çoook zor yani.

Bu ne genişlik erkek arkadaştaki de, eski sevgilideki de. Bence onlar barışsınlar belli ki ikisinde de karakter yok.
Siz kurtulduğunuza sevinin, size saygı duysa böyle birşey yapamazdı.

Bunlar daha vedalasmamis mi? Yani ikinizi birden mi idare etmis bu zamana kadar. Bence o eski sevgili falan degil. Ikinizi birden idare ediyor. Sanirim ben evden kovardim. Onu da eski sevgili listesine koyardim.
Bu vedalasma falan degil. Bal gibi onunla da beraber...

Sanırım yerinizde olsam ben taşınırdım. O evde kalmayı içim kaldırmazdı. Evine çok düşkün bir insanımdır. Evimde vakit geçirmeyi severim, evim benim kutsalım sığınağımdır. Evimde aldatılırsam ekstra kötü bir travma olur benim için.

Adınıza sevindim. Şimdi gitsin kiminle vedalasiyorsa vedalassin. Bana göre mesele o eve getirmek de değil vedalaşmak. Dun ayrılıp bu gün ilişkiniz başlamadıysa ne vedası bu?
Zaten 3 ay önce de mesajlaşılmış, ne vedaymış, vedalaş vedalaş bitmiyor. Evlilik de engel olmaz anam, her ay düzenli vedalaşır bunlar.

Veda mı? Eski sevgiliyle evlenmeden önce vedalaşıldığını ilk kez sizden duyuyorum. Bence onlar hala birbirini seviyor ve üzgünüm ama aralarında kesin bir yakınlaşma olmuştur.

Hmm...
Siz yapsaydınız aynı şeyi o normal davranır mıydı?
Davranmazdı değil mi?
O zaman abartmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…