- Konu Sahibi pusulasizyolcu
-
O kadına baktım netten ama 2.çocuğu oldu yazıyordu emin olamadım.gerçekten oysa nasıl devam ediyor adam onunla ilginç doğrusuKimbilir ne oldu :) eğer manolya demirören'se ki çoğu yerde kesin o yazıyor, hala aynı adamla evli, 2.cocugu olmuş. Ak parti bilmemne şeysinde başkanlık falan yapıyormus kadın. Çocuğu da nijeryalı babaya kakalamislar demek ki ya da evlatlık vermişlerdir. Nijeryalı danscinin röportajı vardı ben bakarım falan diyordu. Parayla üstünü örtmüşler işte
Bunlar sosyetik, filmlerde falan da görüyoruz ya sırf cemiyet itibarlari için bitmiş evlilikleri devam ettirip ele güne karşı mutlu pozları veriyorlar. Bu tip ailelerde boşanma çok büyük itibar kaybi, kötü bir referans olarak görülüyor. Kızın ailesi damadın ailesinden güçlü mü bilmiyorum ama muhtemelen öyledir, aralarında başka bir güç, maddi menfaat bağı vardır kesin. Gazeteye de çıkmış olay orada da kadının yüzünü bulanıklastirmislar ama aynı kadın olduğu çok belli ya da bilerek benzer foto kullanılmışO kadına baktım netten ama 2.çocuğu oldu yazıyordu emin olamadım.gerçekten oysa nasıl devam ediyor adam onunla ilginç doğrusu
sosyal medyadan, fake hesaplarla, ortak tanıdık bularak yada kızın iş yerine gidip sorup soruşturarak..Sadece kızın çalıştığı yeri biliyorum nişanlısını bilmeme imkan yok
Veda busesi gibi olmuştur ama o10 dakika yeterli bence
Aman bosverin ne başınıza bela alacaksınız zaten psikolojik olarak yorulmuşsunuz bir de o vicdani yükü almayın omzunuza. Herkes kendi arasın bulsun yanlışıOnu ben de düşündüm ama böyle entrikalarla uğraşacak vaktim de enerjim de kalmadı
Yahu niye gaza getiriyorsunuz kadını? Hazmedemeyecek biriyse açsın gözünü kendi fark etsin. Konu sahibine kızın nişanlısı mi haber vermiş gelip? Kadın kendi bir şeyleri kurcalayip ortaya çıkarmış. 3 ayda evlenme kararı almasaymis o adam da. Nişanlısı eski sevgilisiyle veda seksine gidiyor açsın gözünü saf olmasın. Konu sahibini ilgilendiren bir durum yok oradasosyal medyadan, fake hesaplarla, ortak tanıdık bularak yada kızın iş yerine gidip sorup soruşturarak..
bulmak istedikten sonra bulunur. sen hazmediyor olabilirsin belki ama o adam edemeyen biri olabilir.
Aynen öyleAman bosverin ne başınıza bela alacaksınız zaten psikolojik olarak yorulmuşsunuz bir de o vicdani yükü almayın omzunuza. Herkes kendi arasın bulsun yanlışı
Olgun yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederimYahu niye gaza getiriyorsunuz kadını? Hazmedemeyecek biriyse açsın gözünü kendi fark etsin. Konu sahibine kızın nişanlısı mi haber vermiş gelip? Kadın kendi bir şeyleri kurcalayip ortaya çıkarmış. 3 ayda evlenme kararı almasaymis o adam da. Nişanlısı eski sevgilisiyle veda seksine gidiyor açsın gözünü saf olmasın. Konu sahibini ilgilendiren bir durum yok orada
24 saatlik mesaiyle çalıştığım için rahat etmişlerdirVeda busesi gibi olmuştur ama o
Tamamda neden eve çağırmış nasıl bi vedalaşma olmuş diye düşünüyor insan gayet haklısınızMerhaba öncelikle hepimizin 8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun.Ben mutlu olmam gereken bu güne mutsuz ve yalnız uyandım.Birlikte yaşadığım sevgilim ben yokken eve sözde on dk konuşmak vedalaşmak için evlenmek üzere olan eski sevgilisini çağırmış bunu ağzından kaçırdı tartıştık evden kovdum.Güvenimi kırdığı için kızdım doğal bir tepki olduğunu düşünüyorum sizce abartmış mıyım
vakit tamam seni terrkediyorum diririmBu garip bir veda olacak, çünkü aslında hep içimdesin dırırırırım
Niye gaza getireyim yapılması gereken bu. Senin mezhebin geniş herhalde.Yahu niye gaza getiriyorsunuz kadını? Hazmedemeyecek biriyse açsın gözünü kendi fark etsin. Konu sahibine kızın nişanlısı mi haber vermiş gelip? Kadın kendi bir şeyleri kurcalayip ortaya çıkarmış. 3 ayda evlenme kararı almasaymis o adam da. Nişanlısı eski sevgilisiyle veda seksine gidiyor açsın gözünü saf olmasın. Konu sahibini ilgilendiren bir durum yok orada
Ben kızın evlenmek üzere olduğuna inanmadım sevgiliniz siz onu problem yapmayın diye bak evlenmek üzere gibi yalana basvurmus... ayrılın evin kilidini degistirin karsınıza çıkmasın bidahaEvleneceği için vedalaşıyormuş kızın bekarlığa vedası gibi bir şey
Rica ederim. Lütfen gaza gelip üzerinize bir de vicdani yük bindirmeyin. Siz kendi hayatınıza bakın aramak isteyen bulur zatenOlgun yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim
Mezhebin geniş falan harika ithamlar. Size cevap bile vermeye gerek duymuyorum. KibledimNiye gaza getireyim yapılması gereken bu. Senin mezhebin geniş herhalde.
Konu Sahibi kurcaladıgı için değil adam ağzından kaçırdığı için öğrenmiş.
Veda seksi olduğu ne belli? Belki sadece bu gelişinde ağzından kaçırdı?
kimse eski sevgilisini konuşmak için eve çağırmaz. gidiyorsa devam eden bişeyler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?