- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Bu tür olayları bir kenara bırakın.Benim oglum 13 yasinda,kizimda 4 yasinda ayni odada ayri yatakta yatiyo bazen aklima geliyo bu na benzer seyler ogluma guveniyorum ama arada aklima geliyo.ayirsammi acaba diye ..size sormak istedim ayirsam daha iyimi olur yardimci olursaniz cok sevinicem.
Benim oglum 13 yasinda,kizimda 4 yasinda ayni odada ayri yatakta yatiyo bazen aklima geliyo bu na benzer seyler ogluma guveniyorum ama arada aklima geliyo.ayirsammi acaba diye ..size sormak istedim ayirsam daha iyimi olur yardimci olursaniz cok sevinicem.
Bu tür olayları bir kenara bırakın.
Özgüvenleri ve bireysel olmaları
Açısından çok önemli.
Bence geç bile kalmışsınız.
Oğlunuz daha çocuk ama aynı zamanda ergen, bence her iki çocuğunuzun sağlıklı gelişimi için odalarını ayırın.
Çocuklar bazen meraktanda yanlış şeyler yapar. Benim için bunun suçlusu çocuklar değil onların çocuk olduğunu unutup.
Onlara yeterince göz kulak olmayan ailelerin suçudur.
Ayrı yatakta yatmalari da güzel.Her çocuğa bir oda diye birşey bazen imkanlar dahilinde mümkün olamayabilir. Ama evde fazladan bir oda daha varsa ayirsaniz daha güzel olabilir tabi ki mumkunse.SevgilerBenim oglum 13 yasinda,kizimda 4 yasinda ayni odada ayri yatakta yatiyo bazen aklima geliyo bu na benzer seyler ogluma guveniyorum ama arada aklima geliyo.ayirsammi acaba diye ..size sormak istedim ayirsam daha iyimi olur yardimci olursaniz cok sevinicem.
Rahmetli annecigime kizamiyorum.Yaptığı hatanın farkında bile değildi.Aklına hayaline sigmazdi ve kardeşini çok severdi.Söylesem bana inanırdi eminim ve onu öldürürdu.birgün söyler gibi oldum baktım çok kötü oldu kalbini tuttu cabuk söyle bana birsey mi yaptı sana dedi.Olacaklardan korktum söyleyemedim.buna izin veren ebeveyn olmaz olsun. iki farklı cinsiyeti aralarında neredeyse 20 yaş fark ile birlikte yatırmak nedir ya..
Bende ilkokul çağında hem komşumuz hemde okul arkadaşımın evinde kalmıştım. Arkadaşımın üvey ailesi idi...evde babasi içki içiyordu ve kızını banyoda yıkadı beni yıkadımı onu hatırlamıyorum ama gece ben arkadaşımın annesiyle aynı odada yattım ve bu adam girdi içeri...karnın ağrımıstir aç ovalayim dedi ve açtı...o an ben ağlamaya başladım eve götürün beni diye. Bana kızdılar bu saatte götürmeyiz diye. Neyse bu sefer arkadaşımda bizim odaya geldi yattı ve ben uyurmuyum bekliyorum tetikte. Bu sefer yine uyudum sandılar kadın kalktı adama uyudu dedi ve adam yine girdi içeri ben tabi çığlık ama tuvalete kalktık diye kandırmaya çalıştılar. Gecenin bir yarısı ben ağlıyorum. Başka odaya geçtim arkadaşımla ve arkadan kapıyı kitledim. Sabaha kadar uyumadim ve sabah erkenden kalkıp gitmek istediğimi söyledim. Adam yoktu evde ve kapıyı kitledi gitti seni göndermeyiz dediler. Valla gidecem diye ağladım yıktım ortalığı ve parayla kandırmaya çalıştılar. Pazar günüydü denize götüreceklerdi beni birde...neyse kapıyı açtı ben hemen eve kaçtım. Annemler uyuyorlardi daha hemen girdim yattim. Iki saat sonra geldi arkadaşım hadi denize gidiyoz diye gelmem ben dedim ve aksama kadar uyudum. O sapık iktidarsizdi ve evlerinin damından düşüp öldü. Kızıni yıllarca taciz etti ve üvey annede buna çanak tuttu ve kimbilir daha kimlere tacizde bulundu canı cehenneme...
6 yaşındaydım babam yaşındaki adam bana çok afedersiniz şeyini tutturmuştu.çok çok kötü bir anı olarak kaldı benim için kimseye de söyleyemiyorum.o adam şimdi başını secdeden kaldırmıyor
Öyle olur zaten seref.....r ama boşuna çırpınıyor6 yaşındaydım babam yaşındaki adam bana çok afedersiniz şeyini tutturmuştu.çok çok kötü bir anı olarak kaldı benim için kimseye de söyleyemiyorum.o adam şimdi başını secdeden kaldırmıyor
Allah korumuş sizi ya şok oldum büyük geçmiş olsun. Yazdiginiz icin tesekkur ederim. Kendimi yalnız hissetmedim. Kimseye anlatamadigim bir konuyu buraya yazdigim için mideme kramp girmişti ve bedenime istemsiz bir titreme geldi. Ben de manyak dayimi ruh hastası olarak kabul ettiğim günden beri travmami böyle atlattim. Genel olarak iyiyim ama bazen rüyamda görüyorum sadece.Allah evlatlarımizi korusun ve tabi ki bizlerde bilinçli aileler olmalıyız.
Inanirmisin ilk kez burda konustum bu konuyu ve sanırım cesaret aldım ve bugün anneme söyledim nasıl gönderdin beni başkasının evine diye. Gündemde Müge anlı olayıni duymuşsundur irmak bebek ayni sekilde öldürüldü. Hesap sordum yıllar sonra ve ben 36 yaşındayım şuan. Bana dediki sen istedin kalmayı. Gulermisin ağlarmisin. Daha 4 e gidiyordum nasıl benim sözümü tuttun dedim ses yoktu. Neyseki ucuz atlatmistim.Allahim kanim dondu. annelere anlatmanın mi? Çok uyanık ve cok akıllıca davranmissin tebrik ederim.
Benim görümcem ve küçük kaynım geçen yıla kadar aynı yatakta yatıyordu kaynım korktuğu için eşimde 6 yaşından beri akrabalarda ba yatili kalırmış kv oğlunu istedi bu kaçkere ama vermedim göndermedim eşimle en büyük sorunumuz bu eşim gönder ne olacak ki diyor hatta seneye kalsın amcasın da halasın da diyor eşimin ailesinde böyle tuhaf bir durum var kuzenler birbirlerinde kalırlar vs biz de böyle birşey hiç yoktur mesela bu konu yüzünden acayip geriliyoruz eşimin teyzesinin eşi bu kaçkere oğlumu öpmeye çalıştı yanağını falan sıktı hemen aldım çocuğu kaşımı çattım diye trip attı saatlerce bende kendi kardeşimde olsa güvenemem kimseye dedim bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum hiç güvenmiyorum insanlara
İlla akrabadan aileden olmasına gerek yok. Sokakta pazarda otobüste is yerinde her yerde kadınlar taciz ediliyor.Bu söyleme katılmıyorum, çok şükür her kadın evine gelen akrabası tarafından böyle bir olaya maruz kaldı/kalacak/kesin kalmıştır diye birşey yok. Hayatında hiç tacize uğramayan kadınlar da var. Gönül ister ki taciz olayı sıfıra düşsün ama taciz edilen insan çok fazla maalesef. Ama çok şükür en azından bu konudaki gibi bir olay yaşamayan biri olarak ben varım. Küçükken sadece teyzemle uyurdum o da zaten kırk yılda bir bize geldiğinde (uzaktaydı) onu sevdiğim için bazen birlikte sarılıp uyurduk. Tek bir yanlış hareketini görmedim. Ama ben de herhalde çocuğumu asla kendimden başka birisiyle yatırmazdım sanırım. Ne gerek var...
Tüylerim diken diken oldu. Mahremiyet eğitimi vermek istedimde bile saçmalıyor oluyorum abartılıyor oluyorum . Çevremizde öyle insanlar olmazmış korurmusuz. Çocuk opulurken izin istenir dedimde guluyorlar böyle cahil kafalarla uğraşıyoruz üstelik hemcinslerimiz tarafından reddediliyor bu durum. Kimse kusura bakmasın oğluma mahremiyet eğitimi vericem ve çokta dikkat edicem...Allahim korusun kötü insanlardan çocuklarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?