Birlikte yatırmayın

Bu tür olayları bir kenara bırakın.
Özgüvenleri ve bireysel olmaları
Açısından çok önemli.
Bence geç bile kalmışsınız.
Oğlunuz daha çocuk ama aynı zamanda ergen, bence her iki çocuğunuzun sağlıklı gelişimi için odalarını ayırın.
Çocuklar bazen meraktanda yanlış şeyler yapar. Benim için bunun suçlusu çocuklar değil onların çocuk olduğunu unutup.
Onlara yeterince göz kulak olmayan ailelerin suçudur.

Yazmak istemiyorum ama yeğenine, abisinin eşine, hatta kızkardeşine tacizde sınır tanımayan mahluklar var. Amca ,kayın, abi kisvesi adı altında yaşayan asalak ve dışarıya değil aile de ses çıkartmayanlara bulaşmış zamanında. Belki kendi kızına da yapıyordur bilemem.
Gördükçe amca,dayı,enişte vs dememek lazım ki oğlumu gözümden sakınıyorım gündüz bile görmediğim odada uyuduysa misafirlikte kapıyı kilitlerim. Belki paranoya belki abartı....

[/QUOTE]
Ayrı yatakta yatmalari da güzel.Her çocuğa bir oda diye birşey bazen imkanlar dahilinde mümkün olamayabilir. Ama evde fazladan bir oda daha varsa ayirsaniz daha güzel olabilir tabi ki mumkunse.Sevgiler

Soranlar olmuş, günlük hayatta aklıma bile gelmiyor.Ama bilinçaltıma işlemiş o yuzden rüyalarımı engelleyemiyorum.Keşke bu mümkün olsaydı.

Konuyu açma nedenim anneler bilinclensin ve kimse böyle bir hata yapmasın istedim. Sonsuz guvendiginiz bir akraba, dost, yaşıt her kim olursa olsun.Birlikte yatirmayin....

buna izin veren ebeveyn olmaz olsun. iki farklı cinsiyeti aralarında neredeyse 20 yaş fark ile birlikte yatırmak nedir ya..
Rahmetli annecigime kizamiyorum.Yaptığı hatanın farkında bile değildi.Aklına hayaline sigmazdi ve kardeşini çok severdi.Söylesem bana inanırdi eminim ve onu öldürürdu.birgün söyler gibi oldum baktım çok kötü oldu kalbini tuttu cabuk söyle bana birsey mi yaptı sana dedi.Olacaklardan korktum söyleyemedim.

Konu sahibi sana cok tesekkur ediyorum bu konuyu buraya tasidigin icin,benimde iki cocugum var ve bazen fesatlik yaptigimi dusunurdum cunku heryerde onlarin pesindegim memleketlere gittigimde ozelliklede,bugun ne kadar dogru yapiyormusum bunu anladim.Allah yar ve yardimcin olsun...

6 yaşındaydım babam yaşındaki adam bana çok afedersiniz şeyini tutturmuştu.çok çok kötü bir anı olarak kaldı benim için kimseye de söyleyemiyorum.o adam şimdi başını secdeden kaldırmıyor

Allahim kanim dondu. annelere anlatmanın mi? Çok uyanık ve cok akıllıca davranmissin tebrik ederim.

Allah ıslah etsin yaa nasıl sinirleniyorum çok geçmiş olsun canım

Senin dayın ne yapıyor? Yaşıyor mu hala. Sanırım sen de hiç anlatmadin. Ailede ki diğer çocuklara dikkat edin.

Allahim kanim dondu. annelere anlatmanın mi? Çok uyanık ve cok akıllıca davranmissin tebrik ederim.
Inanirmisin ilk kez burda konustum bu konuyu ve sanırım cesaret aldım ve bugün anneme söyledim nasıl gönderdin beni başkasının evine diye. Gündemde Müge anlı olayıni duymuşsundur irmak bebek ayni sekilde öldürüldü. Hesap sordum yıllar sonra ve ben 36 yaşındayım şuan. Bana dediki sen istedin kalmayı. Gulermisin ağlarmisin. Daha 4 e gidiyordum nasıl benim sözümü tuttun dedim ses yoktu. Neyseki ucuz atlatmistim.

Buradaki hikayeleri oku bence. Konduramiyor ama çocuk tacizcileri genelde en yakinlardan çocuğu çocuğu olanlardan veya çok iyi diye bilinenlerden çıkıyor. Çocuklara yaklasabilmesi için ailenin onu tanıması sevmesi ve güvenmesi gerekiyor.

İlla akrabadan aileden olmasına gerek yok. Sokakta pazarda otobüste is yerinde her yerde kadınlar taciz ediliyor.

Sen ugrasacaksin ben ugrasacagim sonra herkes anlayacak günün birinde opmenin sikistirmanin kucağa almanın yanlış olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…