- 30 Ocak 2017
- 15.778
- 203.816
- 598
Aynaya karşı tüküreceğimÇikom ceza ver kendine acıma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynaya karşı tüküreceğimÇikom ceza ver kendine acıma![]()
Aman cemooss ben ettim sen etmeBenim kız anneannesiyle alışverişe gidiyor
Anne gelirken ne alayım ekler,pasta kurupasta saymaya başladı
Aksama elleri dolu gelir bu şimdi![]()
Bizde ceza verelim acımayalim yiyene hicc terlikle ağzına vuralımÇikom ceza ver kendine acıma![]()
Yeşil çay limonlu ılık su devamAman cemooss ben ettim sen etme![]()
Eve almam seni dedim inşallah ciddiye almıştır chocumAman cemooss ben ettim sen etme![]()
Fırın küreğiyleBizde ceza verelim acımayalim yiyene hicc terlikle ağzına vuralım
2 poğaçayi gömmüş yeşilçay küpüne yatsa ne olurYeşil çay limonlu ılık su devam
Uyurken koklatiyomus düşünseneEve almam seni dedim inşallah ciddiye almıştır chocum![]()
Ama zipor da yapcakmıs. Kuruhasanı unuttun ellaam2 poğaçayi gömmüş yeşilçay küpüne yatsa ne olur![]()
Yesilcayi da ama gidip dağdan toplaması lazımYeşil çay limonlu ılık su devam
2 tane yemedim amaAma zipor da yapcakmıs. Kuruhasanı unuttun ellaam
Yani düşün sadece bu 2 poca + peynir 1000 kalori kesin aldım. Bütün gün almam gerekeni şu an aldımTerlik az gelir 2 poğaça yemiş topuklu ayakkabıyla![]()
Kruvasan mi yedinnn2 tane yemedim ama![]()
Üç gün karbonhidrat yemeYani düşün sadece bu 2 poca + peynir 1000 kalori kesin aldım. Bütün gün almam gerekeni şu an aldım![]()
Dün kaçamak yaptım diye yazdım ya sayfalarcaKruvasan mi yedinnn![]()
Kruvasan yediiiiiKruvasan mi yedinnn![]()
Dun gece baklava dedim diye beni yerden yere vurmuştu ilk defa diyete giriyorum dedi nazar mı ettim kadına naptimKruvasan yediiiiiacımadı kocaman şekerli çikolatalı kruvasannn
kesin nımm nmm da yapmıştır yerken
![]()
Nimm mmm yapacak kadar beklemeden kocaman bütün halde ağzıma attım yoksa vicdan yapar yarısını bırakırdımKruvasan yediiiiiacımadı kocaman şekerli çikolatalı kruvasannn
kesin nımm nmm da yapmıştır yerken
![]()
Ondan önce yedim o zamana erimistirDun gece baklava dedim diye beni yerden yere vurmuştu ilk defa diyete giriyorum dedi nazar mı ettim kadına naptim![]()