- 30 Ocak 2017
- 14.813
- 200.239
- 598
Neyliydi bari2 paket duruyor kaldırdım görmeyim diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyliydi bari2 paket duruyor kaldırdım görmeyim diye![]()
Annemin bi sözü var yavaş yavaş azalt bi anda kesersen bayılırsınYarın bayilirsam sorumlusu önce laylon sonra sensin bunu bil![]()
Yaa kıyamamYarın bayilirsam sorumlusu önce laylon sonra sensin bunu bil![]()
Deme öyle deme deme tamam 3 ye napalımYarın bayilirsam sorumlusu önce laylon sonra sensin bunu bil![]()
Doritos peynirliNeyliydi bari![]()
Nalet olsun frenkkDoritos peynirli![]()
O günlerin kurtarıcısı makarna haftada 3 4 makarna yiyoruz mutlakaEveetöyle valla ya bazı günler hiç durmuyor yapamıyorum yemek
![]()
Ahahahah cemosa serum getirinKızım farkındaysanız bu dilimli ekmekler cok küçük oluyo Allah'ım ellerim titriyo şuvan![]()
Valla siz zayıflarsınız hemen bacılarBenim yarin sabah kahvaltıya misafirim var poğaça börek falan yapıyorumumarım kocama sinirlenmem
ama yok ya o bana sürekli yesilcay falan aliyo ince mesaji aliyorum
![]()
Aynen bugün makarna olacaktı salça bitmiş koca hala yok gittim noodle yedim bendeO günlerin kurtarıcısı makarna haftada 3 4 makarna yiyoruz mutlaka![]()
Bebeğim spor da yaparsan aslında hiç yaşanmamış olur o noodle olayıAynen bugün makarna olacaktı salça bitmiş koca hala yok gittim noodle yedim bende![]()
Kafamıza koyarsak evelAllahValla siz zayıflarsınız hemen bacılarben börek poğaça yapacam karşımda yiyecekler ben yemeyecem
![]()
AdomsınnnTamam sizin hatriniz için yarın 2 dilime düşüyorum![]()
Bebe peşinde koşmak da spora dahil miBebeğim spor da yaparsan aslında hiç yaşanmamış olur o noodle olayı
En sevdiğimDoritos peynirli![]()