Birlikte Zayıflayalım :))

Tülin Şahin zayıflama sırlarını açıkladı. Yıllar önce 27 kilo birden veren Tülin Şahin diyeti'ni sizlerle paylaşacağız. Peki Tülin Şahin nasıl zayıfladı ? Tülin şahin ilk olarak şu 10 altın kurala dikkat çekiyor:

1. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Her fırsatta merdiven çıkın. Merdiven çıkmak popoyu sıkıştırmanın en iyi yoludur
2. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: İstediğinizi yiyin ama porsiyonlarınız küçük olsun.
3. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Zayıflayana kadar, zayıf olduğunuzu hayal edin.
4. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Spor haricinde de bol bol, her fırsatta yürüyün.

5. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Yemek yedikten sonra beyinden doyma sinyali 20 saniye sonra gelir, bekleyin.
6. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Ne olursa olsun ben bunu başaracağım diye düşünün. İnanmak başarmanın yarısıdır.
7. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Sürekli “kilo vereceğim” düşüncesiyle kendinizi yiyip bitirmeyin.
8. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Elinizi oyalayın. Abur cubur yemek istediğinizde dergi, kitap okuyun, bulmaca çözün, örgü örün. Televizyon izlemek yerine açık havada yürüyüş yapın.
9. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Bir şey yemek istediğinizde “gerçekten aç mıyım?” diye düşünün.
10. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Yemeğinizi yavaş yiyin. Her lokmayı 20-22 kere çiğneyin.

İşte Tülin Şahin Diyet Listesi:

Tülin Şahin Diyeti Diyorki; Sabah 09:00 ile 09:30 saatleri arasında üç dilim kepekli ekmekle birlikte peynir çeşitlerinden istedikleriniz ile bal ve zeytin yemelisiniz ve diyet süresince 2 günde 1 kez olacak şekilde yumurta tüketmeyi aksatmamalısınız. Yanında çay veya portakal suyu içebilirsiniz.

Sonra mevsim meyvelerinden bir tabak salata hazırlayıp üzerine 2 kaşık badem serpebilirsiniz bunu her sabah tüketirseniz vücudunuz toksinlerden arınır cildiniz güzelleşir.

Tülin Şahin Diyeti Diyorki; Öğlen 12:30 ile 13:30 saatleri arasında domates sosu ve sebzeli olarak hazırlanmış makarnanın yanında light kola tüketebilir veya su içebilirsiniz. Üzerine 3 top diyet dondurma yiyebilirsiniz.

Tülin Şahin Diyeti Diyorki; Saat 15:30 ile 16:30 aralığında yapacağınız ara öğünde bir elma veya bir pk. kepekli kraker yiyebilirsiniz.

Tülin Şahin Diyeti Diyorki; Akşam 18:00 ile 19:00 saatleri arasında ton balığıyla yapılmış salataya biraz zeytinyağı ilavesi yaparak yiyebilirsiniz isterseniz limon sosu da ekleyebilirsiniz salatanıza. Yanında kepekli ince bir dilim ekmek yiyerek yanında şarap veya su tüketebilirsiniz.

Tülin Şahin Diyeti Diyorki; Saat 19:00 dan sonra acıktığınızda 2 kaşık light eklenmiş bir tamak meyve salatası ile tuzsuz badem yiyebilirsiniz. Gece uyumadan önce bir bardak light süt içebilirsiniz.

güzel bir diyet aslında diyetten öte sağlıklı yaşam tarzı yemeklerinizi sabah yiyin akşamları kalorileri az besinlerle devam edin gbi bunu yapabiliriz gerçekten hem aç kalmak yok öğlen makarna yersek akşama zaten çok acıkmayızki hem sabah kahvaltısı 3 dilim ekmek bende kansızlık olduğundan kepekli yiyemem ama tam tahıllı yada buğday ekmeği falan yerim:)

korkuyorum kilo alırım diye ama öteki türlüde diğer şeylerde gözümüz kalıyor yatarken yiyoruz veya birden hucum ediyoruz bir hafta deneyelimmi.ilaç kullanıyomusun kansızlık için ne yapıyosun

bir yere kaydetmiştim buda bendeki bilgiler
Tülin Şahin Diyeti – örnek kahvaltı : 08.00
•1 yumurta
•4 dilim esmer ekmek
•mevsim yeşillikleri
•10 zeytin
•2 dilim sevdiğiniz peynir
•bal, pekmez yada reçel
•1 dilim pasta yada tatlı yada kurabiye
•şekersiz çay
Öğlen yemeği sabah kahvaltısından sonra en önemli ikinci öğün. Tülin Şahin, Tülin Şahinle moda programında kendisinin nasıl 30 kilo verdiğini anlatıyor. Tülin Şahin diyetinde, kral-prens-fakir diye adlandırılan ana öğünlerle beraber 3′te ara öğün yapılması gerekiyor.

Tülin Şahin Diyeti – örnek ara öğün: 10:30
•1. Seçenek şekersiz kahve + 3 kurabiye
•2. Seçenek 1 meyve + yoğurt + badem
•3. Seçenek 1 meyve + fındık
Öğle yemeğinde de gerçekten her canınız istediğini yiyebilirsiniz, önemli olan saat 13′ten önce yemek. Öğleden sonra yediğinizde kaloriler harcanamıyor ve kilo olarak depolanıyor. Vücudumuz bir makina gibi, ve yakıt için doğru besinlere ihtiyaç duyuyor. Fazlası ise vücutta yağ olarak depolanıyor.

Tülin Şahin Diyeti – örnek öğlen yemeği: 12:30
•1.Seçenek 1 tabak mantı + salata
•2.Seçenek adana kebap + salata
•3. Seçenek 1 tabak etli yemek + salata
•4. Seçenek 1 tabak sebze yemeği + yoğurt
•5. Seçenek 1 porsiyon balık + salata
Tülin Şahin Diyeti – örnek ara öğün: 16:00
•1. Seçenek 1 dilim pasta + şekersiz çay
•2. Seçenek 3 kurabiye : şekersiz kahve
•3. Seçenek meyve salatası + yoğurt + badem
•4. Seçenek 1 meyve + ceviz
•5. Seçenek meyve salatası + fındık
•6. Seçenek 1 küçük paket tuzlu kraker
•7. Seçenek 1 paket bisküvi
•8. Seçenek 1 küçük çikolata
Tülin Şahin Diyetinde akşam yemeği ve sonrası ara öğünü hafif tutmak yani fakir gibi beslenme çok çok önemli. Akşam yemeğine yüklenirseniz anında kilo alıyorsunuz. Akşam yemeklerini salata ızgara zeytinyağlı gibi yemeklerle atlatmak zayıflamak için çok önemli. akşam yemeklerinde olabildiğinizce hafif tutacaksınız. Hem formunuz hem cildiniz hemde saçlarınız için doğru beslenmek çok önemli. Tülin Şahin bu diyeti uyguladığınızda zayıflamaya başlayacağınızı, sonrasında formunuzu koruyacağınız söylüyor. Cildiniz güzelleşecek ve saçlarınız parıldayacak.

Tülin Şahin Diyeti -örnek akşam yemeği: 18:00
•1. Seçenek 1 tabak zeytin yağlı türlü + yağsız salata
•2. Seçenek 1 porsiyon ızgara tavuk + yağsız salata
•3. Seçenek 1 porsiyon haşlanmış tavuk + yağsız salata
•4. Seçecek 1 kase çorba + yağsız salata
Tülin Şahin diyetinde en son öğün akşam yemeğinden sonraki ara öğünde meyve yoğurt ve bademden başka hiçbirşey yenilmeyecek. Bu kurala uyarsanız zayıflayabiliyorsunuz. Sabah uyandığınızda kendinizi çok iyi hissediyor, ve daha mutlu oluyorsunuz. Tülin Şahin diyetiyle yazdan önce tüm kilolarınızdan kurtulabilir yaza ince ve formda girebilirsiniz.

Hiçbir diyet sporsuz olmaz . Tülin Şahin bahanelerinizi kaldırmanızı ve sporla diyetinizi desteklemeniz gerektiğini söylüyor. Hasta olup yatmadığınız sürece sporu bırakmamalısınız. Hiç birşey yapamıyorsanız hergün yarım saat yürüyün ve size kattıklarını görün. Zaten bir süre sonra vücudunuz sporu isteyecek ve ve bu yarım saati arttırmak isteceksiniz.
Tülin Şahin diyetinde en son öğün akşam yemeğinden sonraki ara öğünde meyve yoğurt ve bademden başka hiçbirşey yenilmeyecek. Bu kurala uyarsanız zayıflayabiliyorsunuz. Sabah uyandığınızda kendinizi çok iyi hissediyor, ve daha mutlu oluyorsunuz. Tülin Şahin diyetiyle yazdan önce tüm kilolarınızdan kurtulabilir yaza ince ve formda girebilirsiniz.

Hiçbir diyet sporsuz olmaz . Tülin Şahin bahanelerinizi kaldırmanızı ve sporla diyetinizi desteklemeniz gerektiğini söylüyor. Hasta olup yatmadığınız sürece sporu bırakmamalısınız. Hiç birşey yapamıyorsanız hergün yarım saat yürüyün ve size kattıklarını görün. Zaten bir süre sonra vücudunuz sporu isteyecek ve ve bu yarım saati arttırmak isteceksiniz.

Tülin Şahin Diyeti – örnek ara öğünü: 20:00

•1. Seçenek bir kase meyve salatası + yoğurt + 2 badem
•2. Seçenek 1 meyve
Tülin Şahin son olarak diyetinizle beraber en az 1.5 litre su içmeniz gerektiğini söylüyor. Her diyette olduğu gibi Tülin Şahin diyetinde bol bol su içimeniz zayıflamak ve vücuttaki toksinlerin gitmesi için çok çok önemli

korkuyorum kilo alırım diye ama öteki türlüde diğer şeylerde gözümüz kalıyor yatarken yiyoruz veya birden hucum ediyoruz bir hafta deneyelimmi.ilaç kullanıyomusun kansızlık için ne yapıyosun

aynen öyle kendimizi kıstlmakda gereksiz gibi gelio yarın öbürgün yaşlanınca zaten yiyemicez şimdide diyet yeme olmuyo gerçekten bencede deneyelim derim ilaç 2 ay önce falan kullandım 60 tüp kan şurubu sonra tahlil yaptırmaya korktum yine kansız çıkarım ilaca devam der die çünkü o ilaçlar yüzünden 48 kilodan 73 e çıktığım günler olmuştu

senin listede daha detaylı seçeneklerde varmış ben deneyelim derim

gerçektenmi 73 mü oldun aslında kafaya göre diyet yapmamalı sen bence korkma yaptır tahlillerini ilaç yerine belki başka alternetifler vardır çokmu düşük kan oranın

gerçektenmi 73 mü oldun aslında kafaya göre diyet yapmamalı sen bence korkma yaptır tahlillerini ilaç yerine belki başka alternetifler vardır çokmu düşük kan oranın

başka alternatif şu var cnm ya çok fazla yemek seçmeyi bırakcam besinlerin faydasını görcem yada sabahları aç karna pekmez içicem

hııııım biraz öyle oluyor ama damak tadına uyacak şeylerde vardır ya dikkat et önemsememezlik etme .ben bu diyete başladım valla şimdide makarna yapcam ketcaplı Allah sonumuzu Hayır eylesin :)

hııııım biraz öyle oluyor ama damak tadına uyacak şeylerde vardır ya dikkat et önemsememezlik etme .ben bu diyete başladım valla şimdide makarna yapcam ketcaplı Allah sonumuzu Hayır eylesin :)

ozaman bende başladım sabah tek tuzlu çubuk yedim öğle yemeği olarak 2 çorba kaşığı kadar erişte yedim başkada bişe yemedim :)

hem kan ilacı kullandığım zaman pekmezde içiyorum kanım yerine gelio gelince bırakıyorum bırakmasam olmucak kansızlık ilk ölçtürdüğümde vücutda bulunması gereken kanın yarısı kadardı halsizlik var diye gitmiştim doktora sen bu kan oranıyla ayakta kaldığına şükret demişti hemen iğne tedavisiyle başladı ozamanlar çıktım 73e evde spor falan derken zayıflamıştım 2 ay önce kullanınca işte 64 falan oldum 61,5kiloyken burda başladım işte :)

çokda düşükmüş bence pekmezi kuru eriği bırakma o zaman durum ciddi olunca da ilaç içmek kaçınızmaz oluyor en iğrenç yeşil çayı içiyoruz ya pekmez onun yanında bal gibidir ciğerde iyiymiş bilmiyorum ama severmisin kuş kadar yiyosun derlerya valla öyle ben 2 tabak makarna bide çorba içtim malasef saa2 di şimdide anneme gitcem oda dolma yapmış neolcak şimdi

canım çok severim sayılmaz ciğeride artık kansızlık olduğu zaman pekmez kuru erik yine kara üzüm kurusu falan takviye yapıyoruz:) saat 6 dan sonra yememeye gayret et ozamanda metobalizma yavaşladığı sıra yakamamazlık olmasın cnm

takviyeye devam o zaman insanın en iyi dokturu kendisidir dün saat 6 da kücük bir tabak dolma ile erik yedim sat 22 gibi açıktım valla bir tane şeftali yedim sonra yattım baktım açlık yenecek beni bugün pek dikkat edemedim sabah geç kalktım 10da kahvaltı yaptım araöğün hiç yemedim haliyle öğlenide 2 bucukta yedim şimdi kahvemi yaptım yanında kurabilerim keyfim iyi yarım kilodaha gitti 74 oldum .bende yarın anneme gidiyorum düğün yaklaştı yardıma çağırıyor çok yoruldu valla zor bu düğün işleri.Temmuzda anca gelirim o zaman inşallah görüşürüz. Sen olmasan bu kadar motive olamazdım bu kilolarıda veremezdim arkadaşlığın için desteğin için çoooook sağol.geldiğimde süpriz beklerim hee :)

takviyeye devam o zaman insanın en iyi dokturu kendisidir dün saat 6 da kücük bir tabak dolma ile erik yedim sat 22 gibi açıktım valla bir tane şeftali yedim sonra yattım baktım açlık yenecek beni bugün pek dikkat edemedim sabah geç kalktım 10da kahvaltı yaptım araöğün hiç yemedim haliyle öğlenide 2 bucukta yedim şimdi kahvemi yaptım yanında kurabilerim keyfim iyi yarım kilodaha gitti 74 oldum .bende yarın anneme gidiyorum düğün yaklaştı yardıma çağırıyor çok yoruldu valla zor bu düğün işleri.Temmuzda anca gelirim o zaman inşallah görüşürüz. Sen olmasan bu kadar motive olamazdım bu kilolarıda veremezdim arkadaşlığın için desteğin için çoooook sağol.geldiğimde süpriz beklerim hee :)

rica ederim cnm bende senin sayende daha çok motive ettim kendimi belki düğün stresinde sende daha çok kilo verebilirsin bende bugün dikkat etmedim geldiğinde tekrar göürüşürz kendine çok iyi bak:))

Selam kizlar nasilsiniz?ramazandada dikkat edicekmisiniz yediklerinize kilo almamak icin?yoksa ara vericekmisiniz diyetlere bir ay?
Nazlisim pesindeyim ,sahalara döndüm :))

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz?ramazandada dikkat edicekmisiniz yediklerinize kilo almamak icin?yoksa ara vericekmisiniz diyetlere bir ay?
Nazlisim pesindeyim ,sahalara döndüm :))

ben dikkat etmeye devam ediyorum zaten ilk amacım 2 kilo daha vermek bunuda ramazan sürecinde düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…