- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
korkuyorum kilo alırım diye ama öteki türlüde diğer şeylerde gözümüz kalıyor yatarken yiyoruz veya birden hucum ediyoruz bir hafta deneyelimmi.ilaç kullanıyomusun kansızlık için ne yapıyosun
bir yere kaydetmiştim buda bendeki bilgiler
Tülin Şahin Diyeti – örnek kahvaltı : 08.00
•1 yumurta
•4 dilim esmer ekmek
•mevsim yeşillikleri
•10 zeytin
•2 dilim sevdiğiniz peynir
•bal, pekmez yada reçel
•1 dilim pasta yada tatlı yada kurabiye
•şekersiz çay
Öğlen yemeği sabah kahvaltısından sonra en önemli ikinci öğün. Tülin Şahin, Tülin Şahinle moda programında kendisinin nasıl 30 kilo verdiğini anlatıyor. Tülin Şahin diyetinde, kral-prens-fakir diye adlandırılan ana öğünlerle beraber 3′te ara öğün yapılması gerekiyor.
Tülin Şahin Diyeti – örnek ara öğün: 10:30
•1. Seçenek şekersiz kahve + 3 kurabiye
•2. Seçenek 1 meyve + yoğurt + badem
•3. Seçenek 1 meyve + fındık
Öğle yemeğinde de gerçekten her canınız istediğini yiyebilirsiniz, önemli olan saat 13′ten önce yemek. Öğleden sonra yediğinizde kaloriler harcanamıyor ve kilo olarak depolanıyor. Vücudumuz bir makina gibi, ve yakıt için doğru besinlere ihtiyaç duyuyor. Fazlası ise vücutta yağ olarak depolanıyor.
Tülin Şahin Diyeti – örnek öğlen yemeği: 12:30
•1.Seçenek 1 tabak mantı + salata
•2.Seçenek adana kebap + salata
•3. Seçenek 1 tabak etli yemek + salata
•4. Seçenek 1 tabak sebze yemeği + yoğurt
•5. Seçenek 1 porsiyon balık + salata
Tülin Şahin Diyeti – örnek ara öğün: 16:00
•1. Seçenek 1 dilim pasta + şekersiz çay
•2. Seçenek 3 kurabiye : şekersiz kahve
•3. Seçenek meyve salatası + yoğurt + badem
•4. Seçenek 1 meyve + ceviz
•5. Seçenek meyve salatası + fındık
•6. Seçenek 1 küçük paket tuzlu kraker
•7. Seçenek 1 paket bisküvi
•8. Seçenek 1 küçük çikolata
Tülin Şahin Diyetinde akşam yemeği ve sonrası ara öğünü hafif tutmak yani fakir gibi beslenme çok çok önemli. Akşam yemeğine yüklenirseniz anında kilo alıyorsunuz. Akşam yemeklerini salata ızgara zeytinyağlı gibi yemeklerle atlatmak zayıflamak için çok önemli. akşam yemeklerinde olabildiğinizce hafif tutacaksınız. Hem formunuz hem cildiniz hemde saçlarınız için doğru beslenmek çok önemli. Tülin Şahin bu diyeti uyguladığınızda zayıflamaya başlayacağınızı, sonrasında formunuzu koruyacağınız söylüyor. Cildiniz güzelleşecek ve saçlarınız parıldayacak.
Tülin Şahin Diyeti -örnek akşam yemeği: 18:00
•1. Seçenek 1 tabak zeytin yağlı türlü + yağsız salata
•2. Seçenek 1 porsiyon ızgara tavuk + yağsız salata
•3. Seçenek 1 porsiyon haşlanmış tavuk + yağsız salata
•4. Seçecek 1 kase çorba + yağsız salata
Tülin Şahin diyetinde en son öğün akşam yemeğinden sonraki ara öğünde meyve yoğurt ve bademden başka hiçbirşey yenilmeyecek. Bu kurala uyarsanız zayıflayabiliyorsunuz. Sabah uyandığınızda kendinizi çok iyi hissediyor, ve daha mutlu oluyorsunuz. Tülin Şahin diyetiyle yazdan önce tüm kilolarınızdan kurtulabilir yaza ince ve formda girebilirsiniz.
gerçektenmi 73 mü oldun aslında kafaya göre diyet yapmamalı sen bence korkma yaptır tahlillerini ilaç yerine belki başka alternetifler vardır çokmu düşük kan oranın
hııııım biraz öyle oluyor ama damak tadına uyacak şeylerde vardır ya dikkat et önemsememezlik etme .ben bu diyete başladım valla şimdide makarna yapcam ketcaplı Allah sonumuzu Hayır eylesin :)
çokda düşükmüş bence pekmezi kuru eriği bırakma o zaman durum ciddi olunca da ilaç içmek kaçınızmaz oluyor en iğrenç yeşil çayı içiyoruz ya pekmez onun yanında bal gibidir ciğerde iyiymiş bilmiyorum ama severmisin kuş kadar yiyosun derlerya valla öyle ben 2 tabak makarna bide çorba içtim malasef saa2 di şimdide anneme gitcem oda dolma yapmış neolcak şimdi
canım çok severim sayılmaz ciğeride artık kansızlık olduğu zaman pekmez kuru erik yine kara üzüm kurusu falan takviye yapıyoruz:) saat 6 dan sonra yememeye gayret et ozamanda metobalizma yavaşladığı sıra yakamamazlık olmasın cnm
canım çok severim sayılmaz ciğeride artık kansızlık olduğu zaman pekmez kuru erik yine kara üzüm kurusu falan takviye yapıyoruz:) saat 6 dan sonra yememeye gayret et ozamanda metobalizma yavaşladığı sıra yakamamazlık olmasın cnm
takviyeye devam o zaman insanın en iyi dokturu kendisidir dün saat 6 da kücük bir tabak dolma ile erik yedim sat 22 gibi açıktım valla bir tane şeftali yedim sonra yattım baktım açlık yenecek beni bugün pek dikkat edemedim sabah geç kalktım 10da kahvaltı yaptım araöğün hiç yemedim haliyle öğlenide 2 bucukta yedim şimdi kahvemi yaptım yanında kurabilerim keyfim iyi yarım kilodaha gitti 74 oldum .bende yarın anneme gidiyorum düğün yaklaştı yardıma çağırıyor çok yoruldu valla zor bu düğün işleri.Temmuzda anca gelirim o zaman inşallah görüşürüz. Sen olmasan bu kadar motive olamazdım bu kilolarıda veremezdim arkadaşlığın için desteğin için çoooook sağol.geldiğimde süpriz beklerim hee :)
Selam kizlar nasilsiniz?ramazandada dikkat edicekmisiniz yediklerinize kilo almamak icin?yoksa ara vericekmisiniz diyetlere bir ay?
Nazlisim pesindeyim ,sahalara döndüm :))
ben dikkat etmeye devam ediyorum zaten ilk amacım 2 kilo daha vermek bunuda ramazan sürecinde düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?