- 8 Ekim 2012
- 3.393
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
uyku düzensizliği baş ağrısı uyuşkanlık yapıo canım olabilir.. bu arada bu sabah tartıldım 59 geldim dün akşam en büyük cips paketleri varya tek başıma yedim oyüzden çıkan sonuç doğrudur:)
eyvah eyvah ben dün akşam 6 bucuk gibi fazlaca yedim bidaha bişey yemedim sabaha kadar bide annemgildeydim resmen karnım gurulduyodu erken yat karnın açıkınca meyve olsa neyse cips yemişin bide :))) o kadar istediklerimizden vazgeçiyoruz tutuyoruz diyet diye sonra hepsini geri alıyoruz bak olmadı şimdi
maşallah maşallah bende bayılırım cipse ama sağlıksız diye yemiyourm colayıda çok nadir içerim birsürü lafçıktıya hakkında.öğlene bebek tevhidine gitcem ordada yememeye çalışcam bakalım nası olcak bak bugün tartıldım 73.7 geliyorum tok karnına
kalori cetveline merak saldım bu sıralar o beni biraz engelliyor sende bak bence o kuruyemişler o kadar güzel görünüyor ama masum değiller :)
kahve molası yanındada 3 tane bisküvi derse başlıcam işlerim bitti erken yaptım bugün çocukta uyudu tam zamanı .Biz soş diyet gibi bişeymi yapıyoruz ben analamdım niye dersen sağlıklı olan ayda 4 ila 5 kiloymuş nasıl oluyoda ayça kaya haftada 3 veya 5 kilo verdiyoyor biz yanlışmı yapıyoruz kafam karıştı
uzmanlar bu diyetlerle sadece kas ve su kaybedersiniz diyor sonrasında daha büyük sorunlar çıkabilir diyorlar yaptığımız tek doğru hem egzersiz hem diyeti bir arada yürütmek .bu kadar aceleci olmayalım en iyisi haftada 1 bucuk ideal
doğru aslında bende ekmeği bırakmışrım yeniden başlıcam hiç bana göre değil tmamen dengem şaştı saf oldum resmen demin araştırdımda doğru ekmek olmak kaydıyla ekmek ne kadarda önemliymişya. bende hazırlanıp cıkarım şimdi sana afiyet olsun görüşürüz
hiç sorma arkadaşım neoldu tevhidinin sonunda benim kız durmadı tabisaat3 çıktım bitmeden eve geldimmi bir acıktım bir acıktım sorma sonrası malum birbucuk kase çorba ve koca bir tabak kabak yemeği yedim hemde pirinçli ne kapasite varmış bende ya üstüne bide kahve içtim akşama yemem artık :) yoksa çatlıcam
cevap yazamadım biraz karışık durumlarım vardı şimdi duruldu bende eşimden kaptım bilgisayarı sağolsun sakın patates diyeti yapma niye böyle bir arayış içine girdinki sanki benim kilodasın ben bile bu kiloda düşünmüyorum senin kilo veremenin tek sorunu sensin akşamları tutamıyosun kendini cipsler cerezler,aslında kilonu verdikten sonra azar azar yiyebilirsin ben bu akşam ip atlayabildim kaçamak olarakta 4 halley bisküvi 1 tanede benim o yedim yeşil çayımıda içip yatcam dün dikkat etmedim şuan 74.5oldum tekrardan
diyette yeni bir yöntem bulmuşun belli ama işin tuhaf tarafı kiloda veriyosun ben denesem çok kilo alırım demekki eritebiliyosun .ya tülün şahin diyetine hiç baktınmı nasıl sence kilo aldırırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?