- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 40
- Konu Sahibi cimbomlukiz
-
şekersiz içemiyorm 1 çay kaşığı katyorum akşam yemeğinide yedim saat 18 bucukta oda döner bu son olsun eşim yüzünden yeşilçaydan başka bişey yok yemicem ve 400 kerrede ip atlarrım artık yettmez ama iyi akşmlar sabah görüşürüz cimbomlu biliyorm dikkat etcektim ama ders çaışcÆm diye yemeek yapmadm ondan oldu bidaha söz yok(((
ruşeynde bir araştıır bence çok faydalı kullan
cnm ya bu kadar stres yapma kendine ben hergün kaaçamak yapıyoruz ya kısalım ki en azından faydasını görelim kendimize yarattığımız strese değsin die öyle söyledim sen açıköğretim mi okuyosun ne dersi çalışıyosun
stresten değil canım ya ne zamandır uğraşıyoruz tamam kilo verdik ama yani çokda ciddiye almıyorum bir uygulasam biliyorum 500 ila 1000 arası rahat veriyosun ona rahmen tutamıyorum kendimi .ben açıköğretimi bitirdimde memurluk var temmuz 6 da ona çalışıyorum daha yeni başladım hiç çalışmamaktan iyidir :) demi
akşam 400 ip atladım birazda mekik çektim sabah spor yapmadım öğlene bıraktım kahvaltıda biraz patatesli yumurta ve fasulye kavurması yedim çok azcık ,3 zeytin ,kahve,bol yeşillik ,lor peyniri 2 tanede kayısı ve doydum yani aç kalmadım şimdi pazara gitcem çocuğu anneme bırakcam sonra dersse devam
kalorilere bakarken zayıfla adına yapılan şeyler diye bişey buldum çokda güldüm." orta okul yıllarımda yan komşumuz sebebiyle öğrendiğim kısa süreli şok yaşamama sebep olmuş yöntem. o zamandan beri daha saçma bir yöntem duymadım zaten.
yan komşuyla, banyo ve benim odamda ortak duvarımız var, günün belli saatlerinde küt küt sesler geliyor, tamirat diye düşünüyor umursamıyoruz. bu bir iki ay böyle gidiyor. bir süre sonra öğreniyoruz ki cevriye teyze televizyonda fatih ürek'ten aldığı tavsiye üzerine popusu küçülsün diye duvara vuruyormuş. sonra bu iş bizim apartmanda bir süre moda oldu sabah akşam küt küt, "kız senin ki morardı mı ben mosmorum" falan, kimsenin de bir yeri küçülmedi, hala gülerim." itü sözlüğe yazmışlar
böyle kalca ericekse hiç erimesin boşver sen elinden geleni zaten yapıyosun hem diyet hem spor .herşeye rahmende erimiyosada beden yapısyla alakalıdır bence herkes aynı vucut yapısna sahip değilki kiminin omuzları geniş kiminin kalcası kiminin burnu daha büyük bunlara yapılabilecek bişey yokki baksana gürse birselle kendiyle ne kadar barışık çünkü onu diğer insanlardan ayıran özelliği o ,jenıfer lopezde öyle bence dezavantaj gibi görünen şeyler aslında seni daha da çekici farklı gösterebilir yani avantaj olabilir çokta takma kafana böyle şeyleri
bu arada dışardan yeni geldim ve midem açlıktan yanıyor bişeyler yicem ip atlarmıyım bilmiyorum çok sıcak
öyle tabi biz elimizden geleni yapalımda gerisini dert etcende ne olcak beğenen böyle beğensin :) o zaman afiyet olsun .yemek seçiyon geliba yoksa harbidenmi kötü yemekleri
Kız sen neyle besleniyosun öyle şok diyet seninki mecburiyetten.evden bişeyler getirsene veya dışardan söyle benim gibi sonra yerinde sayarsın benim gibi 74 kiloyum bugün su kaybı tamamen sende durum ne tartıldınmı bide sabah açmı tartılıyosun yoksa tokmu
bende hiç su içemeyenlerdenim bugün toplasan 1 litra belki. araöğün yapmadım bugün öğlen çokda yemedim ama midem taş yamişim gibi .çok merak ettim bakalım kaç kilo gelcen
su içersen böbreklerin daha kolay çalışır oda metobalizmayı hızlandırıp kilo vermeni sağlar aslında ama içemeyenler nasıl teşvik ederler kendini hiç bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?