• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birliktelik

sevgıılm bana böyle birşey soylese hemen dıdık dıdık yapardım face skype whatsap ılakı bıryerden cıkar.

ama boye bısey soyledıgı an hemen sen sımdıye kadar anlamadıgına gore anlamasamda our derdım. hemen dusunceler bana kayardı bu kız ne yaptı olurdum.

kes bi yerlerini :27:
bak artık gercekten gözüm arkada kalıpda kimseyle birlikte olamıcan de :51:

Hayırmı şermi bilmiyorum sevgilim benm biriyle birlikte olduğumu nasıl anlarsın diye sordu aklım donduu tuaf oldum hemen açtım konuyu :ssz:

:

nerden anlayacağım, durup dururken bana bunu sormandan anlarım diyemedin mi?

banane senin geçmişinden .. :51::51::51::51:
geleceğinden sorumluyum deseydin yaa .. :52::52::52:

Durduk yere ne bu soru şimdi ! Masumca bir soru olabilir mi? :28: kötü düşünmek istemiyorum ama aranmış sevgiliniz biraz... Hal ve hareketlerini takip edin , sonra karar verin masum bir sorumu değil mi? elbette bir açık verecektir bir şey yaptıysa...:31:

Sana böyle bır soru soruyorsa senında ona ' ben hayatındayken bırıyle bırlıkte oldunmu ?' dıye sorma hakkın var .
Gözlerının ıcıne bakarak sor .
Eger sevgılını ıyı tanıyorsan anlıcaksındır doğrumu soyluyor yalanmı soyluyor .
Baska turlu anlayamazsın bence .
Eger arkasında bı kanıt bırakmadıysa .

Saçma soruya saçma cevaplar verebilirsin mesela konuyla alakası olmayan.
O da seni deniyor aklınca sanırım..

Kızlar bir erkeğin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini nasıl anlarızz ?:2::ssz::ssz:

ımmm gözü toksa sana sürekli uzamaya çalışmıyosa cool takılıyosa yaşamıştır yatmış görmüş geçirmişir
ama aç davranıyosa her fırsatta oynaşmak ıstıyosa yaşamamıştır garibim :27:

İş üstünde yakalamadıktan sonra malesef anlayamazsın canım. Adam da bunu biliyordur da tasdik etmek için böyle seni afallatan bi soru sorma yoluna gitmiştir. O adama dikkat et yalnız, birşeyler karıştırma ihtimali yüksek :)

Herkese yorumu için teşekkür ederim,Neden sordun dedin iyice üsteledim ve baskı yaptım sadece anlarmısın diye merak ettim dedi,Sana ihanet etmedım yapmadım yapmamda dedi..Her ne kadar güvensemde içimden bi ses erkek milleti bu diyor bu yüzden bazı arkadaşlar dikkatli ol canım yapıcak olabilir demiş çok dikkat edicem kızlar,inşAllah hakkımda hayırlısı neyse o olur :ssz:

yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizee iyi ki varsınız :116: :116: :116:

sen de ona ben bakire olsam... ama türlü türlü adamlarla başka yollardan ilişkiye girsem anlar mısın de..... ne saçma bi soru sorduğunu anlasın:47::47::47:

Back
X