benide listeye ekle canım. yadığın mesajı düzenle altına benim adımı yaz diyete başlangıç kilom 66.9 du :)
bu sabah yediklerim= peynir 3zeytin tere ve yeşilçay
öğleni malesef şimdi yedim çünkü sözlümle birlikteydim biliyosun canım
4 sulu köfte çorba ve salata yedim
sabah çok az yemişsin bi de ekmek yok. bugün kirkaç yüz grama daha elveda diyorsunbenide listeye ekle canım. yadığın mesajı düzenle altına benim adımı yaz diyete başlangıç kilom 66.9 du :)
bu sabah yediklerim= peynir 3zeytin tere ve yeşilçay
öğleni malesef şimdi yedim çünkü sözlümle birlikteydim biliyosun canım
4 sulu köfte çorba ve salata yedim
seni gidi yaramaz kızyok kız ekmekte yedim unutmuşum yazmayıakşam çorba iççem bi tek çünkü bi avuç kadar cips ve bonibon yedim bi kaç tane bu hafta biraz daha az yersem kapatırım bu arayı
teşekkür ederim canım. evet umarım bol bol kilo veririm/veririz..cnm günlüğün hayırlı olsun bol kilo vermelerr kilolarımız yakınmıs takip edicem s
enii
Aksam yemegim : 3 kasik haydari (yogurtlu naneli zarari yok diye yedim.) corba , karalahana kavurmasi cok az yagda 2 kasik yedim salata yagsiz ve sebzeli tavuk 3 kasik[/QU
menün çok güzel canım tebrik ederim seni.
hep ne hayal ediyorum biliyomusun. istediğimiz kiloları vermişiz burda muhabbet ediyoruz.ay ne güzel bi hayal
pek tabiki bizde oluruz. bizim neyimiz eksik ayol demiiiiah canıııım ne güzel olurönce sonra yapar myıız acaba bizde tığ gibi hatun kavramına uyabiliriz inşalllaaah
ah canım benim hoş geldin sefalar getirdin. seni gördüğüme sevindim. henüz günlük için kurallar oluşturmadık ama her zamanki standart şeyler olabilir.meselanewestt canım benimmm hayırlı olsunn günlüğünn..benimde var günlüğüm amaa madem siz burdasınız senden vee fındıkkurdumdan ayrılmak istemedimm:))bende burdayım artıkk bebemmm..tatlım 66 başladımm 54 kilo hedefimm...benide ekleee canımm..o zaman artık burdayızz..yine değişmedi demi pzt günü sabahtan bildircezzz demi canımm..annemler geldi ya gündüzleri falann fazla takılamıorumm ama aklım hep burdaaa..
canım benim sen fotosentez yaparak mı yaşıyorsun. börek ve kurabiye olmasa ne yedinki diycem. maşşallah sana. ama böreği öğlen yemen daha iyi akşam yesen kötü olurdu. alkali diyet yazarı diyorki akşam dikkat edilirse sabahtan birazcık kaçırsan bile farketmez diyor. bende buna katılıyorum.sabah:3 zeytin-sut
öğleden sonra:1 yk kısır-1 dilim börek-1 kurabiye
akşam:3 dilim ayva
sabah
1kupa yeşil çay
1 yumurta
3 zeytin
1kk peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği
yarım salatalık
ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı
öğlen
4 tane minik etsiz çiğ köfte
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa yeşil çay
şimdilik bu kadar
teşekkür ederim canım. senin nasıl gidiyor diyet. kç gün olduakşamıda hafif atlatırsan süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?