kolay gelsin umarım iyi gider :)
sabah:
1 yumurta
1kk peynir
4 zeytin
1 salatalık
10 badem
1 kupa yeşil çay
ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı
3 badem
öğlen
8 kaşık börülce salatası
2 kaşık et
1 tane salatalık turşusu
ve 1,5litre su.
şimdilik bu kadar...
ay dünden beri internetim yok bu bana bir asır gibi geldi kızlaaaaar sizi çok özledim
ben diyetime dikkat ettim yine tabi aynı şekilde çorbam sebzem vs. ama geçen gün bonibon ve cips yemiştim o yüzden kıstım kendimi azıcık en son sporumu çarşamba günü yaptım haftada 2 gün ismeke spora gidiyorum orda yaptım daha yapamadım çünkü adet oldum ben adet olunca çok mayışık halsiz oluyorum hep yattım ve sözlümle birlikteydim sürekli ama yemedim ona hazırladım sağolsun anlayışla karşılıyo yedirtmiyoönceden olsa sürekli simitler poğaçalar yedirirdi benim bu hale gelmemide o sağladı sağolsun
bugün yine beraberdikben dans etmeyi bilmiyorum dedim ettik ya bi kere dedi ( oda evde 3 sn duruşunu gösterdi sadece ) sonra aç müzik edelim dedi açtım ee dansa kaldırmıcan mı dedim seninin kaldırmanı bekliyodum bende dedi (şakasına benle çok uğraşırda ) sonra beni dansa kaldırdı (evdeyiz bu arada ) dans ettik çok güzeldi hep düğünümüzden konuştu nikahta ayağına basarsam oynamazmış düğünde bende ucundan basiiiim noluuuurrr dedim ben bascam dedi çok tatlı benim aşkım ya ama çokta serttir sağolsun. öyle işte kızlar bir dolmuşum bir dolmuşum size anlatim dedim
ayy az kaldı tartılıcaz heyecan var mı heyecan bakalım bu hafta kim kaç kilo verdi
tabiki canım çok seviniriz katılmana. işte bu yüzden birlikten kuvvet doğar diyorum. ne kadar birlikte ve çok olursak o kadar motive oluruz. maşallah ne kadar çok spor yapıyormuşsun. kilo verirken aynı zamanda vücudunda çok güzel toparlanacak demekki.zaten spor yapınca daha çok kilo vermiş gibi oluyor duruşumuz.yaaa arkadaslar bende size katilabilirmiyimmmmm?? baska bir yerde günlük yazmaya basladim, tam 1 hafta oldu ama dogru dürüst kimse günlügüme katilmadi. birlikten kuvvet dogar yazisini okudugumda cok sicak bir ortaminiz oldugunu düsündüm acikcasi. 2010 yilinda kk'yi kesfedip üye olmustum, tam tamina 54 kiloya kadar düstüm ve gelinligimi zayif bi sekilde giymistim. 2 senedir evliyim ve kilo aldigimi bile bile tartiya cikmaktan cok cekindim. esimde benimle birlikte kilo aldigi icin onun zoruyla tartiya ciktim. inanamadim gözlerime, tammmm 75,3 kilodaydim. hayatimda hic bukadar kilolu olmamistim, en fazla 65-66 filan. simdide hazirana (yani tatile gitmeden önce) kilo vermeye karar verdik.
1 ay önce basladim ve 70 kiloya kadar düstüm. haftanin 5 günü spor salonunda geciriyorum, 2 günü 1 saat zumba yapiyoruz, 3 günüde kardiyo ve agirlik üzerine calisiyoruz. kendime 1 ay önce bisiklet aldim ve ise onunla gidip geliyorum, yani tam 7 km oluyor. fitnessden sonra eve geliyorum aksam yemegimi yiyorum ve yaklasik 1 saat sonra youtube'da buldugum egzersiz programlarimi yapiyorum.
yani sporu cok yapiyorum, yemegimide dikkat ediyorum tabi, abur cubur yemiyorum, beyaz ekmegi kestim, yogurtu cok tüketiyorum, 2 ltr su iciyorum vs.
ay canım benim allah bi ömür mutlu etsin inşallah. ömrünüz hep böyle güzel anılarla dolu olsun.ay dünden beri internetim yok bu bana bir asır gibi geldi kızlaaaaar sizi çok özledim
ben diyetime dikkat ettim yine tabi aynı şekilde çorbam sebzem vs. ama geçen gün bonibon ve cips yemiştim o yüzden kıstım kendimi azıcık en son sporumu çarşamba günü yaptım haftada 2 gün ismeke spora gidiyorum orda yaptım daha yapamadım çünkü adet oldum ben adet olunca çok mayışık halsiz oluyorum hep yattım ve sözlümle birlikteydim sürekli ama yemedim ona hazırladım sağolsun anlayışla karşılıyo yedirtmiyoönceden olsa sürekli simitler poğaçalar yedirirdi benim bu hale gelmemide o sağladı sağolsun
bugün yine beraberdikben dans etmeyi bilmiyorum dedim ettik ya bi kere dedi ( oda evde 3 sn duruşunu gösterdi sadece ) sonra aç müzik edelim dedi açtım ee dansa kaldırmıcan mı dedim seninin kaldırmanı bekliyodum bende dedi (şakasına benle çok uğraşırda ) sonra beni dansa kaldırdı (evdeyiz bu arada ) dans ettik çok güzeldi hep düğünümüzden konuştu nikahta ayağına basarsam oynamazmış düğünde bende ucundan basiiiim noluuuurrr dedim ben bascam dedi çok tatlı benim aşkım ya ama çokta serttir sağolsun. öyle işte kızlar bir dolmuşum bir dolmuşum size anlatim dedim
ayy az kaldı tartılıcaz heyecan var mı heyecan bakalım bu hafta kim kaç kilo verdi
canım zararın neresinden dönersen kardır. birkaçgün öyle geçtidiye hep öyle kalır diye üzülme. hemen zihnini toparla kaldığın yerden devam et. yazı düşün. istediğin kıyafetleri neremi saklasam diye düşünmeden giyebileceğini düşün. motive ol. insanların, aaaa ne kadar zayıflamışsın dediklerini duyar gibi ol. hayal et.....newescimm ben yediklerimi yazmak istemiorummm(((utanıorummm:: (((annemler geldii ben yoldan çıktıımmmm ((kendime gelcemm inşallahhhh...sen maşallahhh çokk ii gidiosunn..
canım evet biliyorum annenlerle vakit geçirdiğin için pek giremiyorsun. önemli değil. pazartesi kilonu söylersin.yediklerini de sen yine de fazzlakaçırma :)))tatlışlarımm annemler burda oldugu için arada sırada gircem ama beni unutmayın pzt günleri mutlaka kilomu bildircemm..2 gündürr yediklerimi yazmıorumm çünkü abarttımm..yarından itibaren düzelcemm inşallahh..
ay mevtulum maşallah size. Allah mutluluğunuzu daim etsin.hep yeni evli gibi mutlu ve aşık olun....ayyy canımm benimm yaaa nişanlılık dönemim aklıma geldiii..hoş 4 senelik ewliyiz amaa hala yeni ewli gibiyiz sewgili gibi..maşallahhh diyim bu aradaa:))ben görücüusulü ewlendim vee çok sewiorumm eşimi..1.5 ay içinde tanıştık nişanlandık ve ewlendikk..ALLAHı ma şükürler olsunn çok mutluyummm mutluyuzz...seninde inşallah bu mutlulugun ömür boyu sürerrr bitanemm..
canım bir hafta kaçamak yapmazsın olur. spor da yaparsın. inşallah hiç kilo vermediğimiz haftamız olmaz. yaza kadar hallederiz şu işi yaaaaaaaaaaaaaaaaaMevtulcum amin sekerim aminbizde cok mutlu oluruz insallah annenler gitsin burda bol bol konuruz sadece diyet hakkinda olmaz cekistiririz azcik es taraflarini :-D :-D newestcim ay bende cok yedim yaaaa :-( bol salata 2 acı biber bide 2 porsiyon mezgit yedim :-( acligimin dibine dibine vurdum :-D cok pismanim ama yaaa :-( oglende sadece corba salata ve yogurt yemistim ama yinede cok yedim :-( yarin az yerim sporumada baslarim ay pazartesi 1 kilo vermis olmak istiyorum :-( her hafta 1 kilo verrsem en az mayista 53 felan oluyorum ama daha kacamak yapmicam haftasonu gezmeye bile gitmicem yemek yememek icin :-D :-D :-D
Gunaydınnewestcim insallah vermis oluruz 1 kiloda olsada verelim . Aslında bu sabah tartıldım 65.300gram cıktım fakat karnım şişti dogruu sonuc alamadim yani pazartesi tartilicam birde sporumu artik daha erken saatte yapmak istiyorum umarim yapabilirim. sabah yediklerim : peynir 3 zeytin roka 1 tane acı biber bide ac karnina yesil cayimi ictim yemekten once sonrada su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?