ah canım bizde seni özledik. sen neler yaptın. nasıl geçiyor günlerin.kızlarr özledimm sizleriii..siz ne güzell az az yiyosunuzzz ..listelere baktımm hiç anormallik görmedimm..maşallahınız varr..yarın sabah kilo bildiriminde görüşmek üzere inşallahh..öpüorumm ikinizidee..
günaydın canım hoş geldin. zaten kilon aşırı derecede değilmiş benim gibi. üzülme en kısa zamanda verirsin inşallah. burda birbirimize destek olarak irademize sahip çıkabiliriz. pazartesi kilomuzu ve haftalık toplam sporu bildiriyoruz. tekrar hoş geldin.......Günaydın,bende aranıza katılabilir miyim,kilom 70,boyum 1.68 hedefim ise 64kabul ederseniz yarın bende diyete başlarım,sizde sevaba girmiş olursunuz sayemde manevi baskı uyguladım Şaka bir yana iyice saldım kendimi,beni toparlayacak birilerine ihtiyacım var,haftada 2 gün spora gidiyorum,diğer günler evde koşu bandım var onu kullanıyorum
,şimdiki evime yeni taşındım,evdeki spor çok düzenli olmadı maalesef...Ama artık dur demenin zamanı geldi de geçti,taşınırken hazır yiyecekler,sonrada misafirler bozdu beni....
Sizden haber bekliyorum kızlar hoşçakalın...
elma shekerim canımcım şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazarsan seni de ilk sayfadaki listeye yazayım. öptümm...
tabiki canım çok seviniriz katılmana. işte bu yüzden birlikten kuvvet doğar diyorum. ne kadar birlikte ve çok olursak o kadar motive oluruz. maşallah ne kadar çok spor yapıyormuşsun. kilo verirken aynı zamanda vücudunda çok güzel toparlanacak demekki.zaten spor yapınca daha çok kilo vermiş gibi oluyor duruşumuz.
ahh ahh bende senin gibi evlenince kilo aldım. şimdi bende eski halime dönmeye çalışıyorum. bu yaza kadar bu işin bi kısmını halletmeyi kafaya çok taktım artık. insanların olur olmaz sözleri sinir lerimi bozuyor. ve hep düşünüyorum gençliğimi bu saçma hayat tarzı ile değil fıstık gibi geçirmek istiyorum:)))))
canım pazartesi günü kilo bildirimi ve yapılan toplam spor saatini yapıcaz. herşey bu kadar. canımız istedikçe de gelip buraya yazıyoruz.... kendine iyi bak
günaydın canım hoş geldin. zaten kilon aşırı derecede değilmiş benim gibi. üzülme en kısa zamanda verirsin inşallah. burda birbirimize destek olarak irademize sahip çıkabiliriz. pazartesi kilomuzu ve haftalık toplam sporu bildiriyoruz. tekrar hoş geldin.......
bu arada her pazar vücudumu ölcüyorum. spor yaptigim icin vücudumda fark varmi diye merak ettigim icin. bir aydaki sporum bence cok ise yaradi, sizlerlede paylasmak istedim
daha önce yazmayi unuttum, boyum 163.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?