Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

eveet kahveltımı yazayım
1 yumurta
1 zeytin
1kk peynir
1 salatalık
1 çeri domates
10 tane maydonoz
1 ceviz
3 badem
1 kupa yeşil çay

cuma akşamını serbest akşam ilan edip kendime, bi güzel yemiştim ve spor yapmamıştım biliyorsunuz. ama sabah tartıldım çok şükürki almamışım 100 gr vermişim......
şimdi burayı yüz ifadeleri iile doldurmak isterdim ama benim mesaj ayarları bozulup duruyor her mesaj yazdığımda yeniden ayar yapmam gerekiyor. uyuz etti beni..

Canim kahvaltimi erken yapmami doktor soyledi spora gitcem bugun hocaya sorarim spor saatini senin kahvaltinda guzel ama bence kahvaltina ceviz badem turu seyleri ekleme arada ye onlari. Bende az once elma yedim temizlik yaptim ogle yemegine kadar yapmam gerekenleri yapicam bende telefondan giriyorum suan o yuzden bende ifadeleri kullanamiyorum

kolay gelsin sana şimdiden. karatay diyetinde ekmek yerine kuruyemiş yeniyor o yüzden yemiştim onları. ekmek yersem aynı anda onları yemiyorum. şimdi ara öğün yedim
1 çay bardağı süt
3 hurma

temizlik yaptım ama daha bitmedi. bide hava soğuk baya, pazara gitmeyebilirim evdeyim heralde bugün(

şimdi 1 saatlik leslie yaptım 5 mil.
bugün 3 mil yerine 5 mil yapmamın sebebi ise kızım balık kraker yerken canım çekti bende onun krakerinden yedim. bunun telafisi olarak yaptım. akşamda tekrar 3 mil yaparım belki...

Spordan geldim bende. Oglende avucum kadar et pirasa yemegi salata mercimek corbasi yedim aksam ne yerim bilmiyorum

akşam yemeğim =

avucumun içi kadar et
5 çatal menemen (yağsız)
5-6 tane sarma
çorba
1 tane acı biber

ay bu hafta çok kaçırdım ama almamışım kilo pazartesi sabahı buraya kilo bildirimi yapıcam çizelgemide düzenlicem tabi

canım benim öğlen falan bi sorun yok bence menünde. akşam sarma tabi karbonhidrat içerdiği için iyideğil. leslie yaparız gece.
araştırdımda yaklaşık 100 kalori yakılıyomuş 1 milde.tabi bu kişinin kilosuna ve hareketlerin hızına göre biraz oynuyormuş

evet canım bende pazartesi yenilicem çizelgemi. ama ben bildirimi öğleden sonra işten gelince yaparım. sabah 6 45 te evden çıkıyorum o yüzden sabah vaktim olmuyor internet için.

kilo almamışım dedinya bizim şu leslie bacının bize çok faydası oluyo ya saolsun. bende kaçamakları onunla telafi ediyorum.
bugün krakerden sonra 5 mil yaptım ya. yaparken bi kızıyorum içimden kendime sorma.... ne vardı şu krakeri yemesen bak bir saattir tepinip duruyosun diye. bide krakerin kalorisine baktım maşşşaaaaaaaaallah benim leslie onu zar zor kapatmıştır yada kapatmamıştır. ne gıcık bi durum dimi....

benim akşam yemeği de şöyle
yağsız salata
3 kaşık ıspanak
1 köfte

bu kadar..
bu günlük yemek te bitti.

kızlarr özledimm sizleriii..siz ne güzell az az yiyosunuzzz ..listelere baktımm hiç anormallik görmedimm..maşallahınız varr..yarın sabah kilo bildiriminde görüşmek üzere inşallahh..öpüorumm ikinizidee..

Günaydın,bende aranıza katılabilir miyim,kilom 70,boyum 1.68 hedefim ise 64kabul ederseniz yarın bende diyete başlarım,sizde sevaba girmiş olursunuz sayemdemanevi baskı uyguladımŞaka bir yana iyice saldım kendimi,beni toparlayacak birilerine ihtiyacım var,haftada 2 gün spora gidiyorum,diğer günler evde koşu bandım var onu kullanıyorum
,şimdiki evime yeni taşındım,evdeki spor çok düzenli olmadı maalesef...Ama artık dur demenin zamanı geldi de geçti,taşınırken hazır yiyecekler,sonrada misafirler bozdu beni....
Sizden haber bekliyorum kızlar hoşçakalın...

ah canım bizde seni özledik. sen neler yaptın. nasıl geçiyor günlerin.

günaydın canım hoş geldin. zaten kilon aşırı derecede değilmiş benim gibi. üzülme en kısa zamanda verirsin inşallah. burda birbirimize destek olarak irademize sahip çıkabiliriz. pazartesi kilomuzu ve haftalık toplam sporu bildiriyoruz. tekrar hoş geldin.......

sabah kahvaltımı yazayım
1buçuk yumurta
1kk peynir
1 salatalık
1 domates
10 badem
1 kupa yeşil çay

elma shekerim canımcım şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazarsan seni de ilk sayfadaki listeye yazayım. öptümm...

Canim ben 18/2-2013de 75,3 kiloyken diyete basladim ve pazartesi günleri tartiliyorum. pazartesi günü 71,1 kg ciktim ama dayanamayip persembe günü tartildim ve 70,4 kilo ciktim. Hedef kilom 55.

katilmama izin verdigin icin tesekkür ederim canim. benim tarti günümde pazartesiydi zaten. bu arada dedigin gibi spor zayiflamada cok ise yariyor yaa, herkese tavsiye ediyorum, ne kadar vaktiniz olursa okadar yapin derim ben. kas yaptikca yaglar eriyor, vücut inceliyor ve toparlaniyor. spor yaparak kilo veremiyorum diye bisey yok yani. öbür günlükte öyle diyordu bazileri. bide erkek gibi kasmi yapacan gibisinden diyorlardi. kadinin kas orani ile erkeginki aynisi degilki. sadece yag oranimi azaltmak icin kardiyo ve agirlik calisiyorum. sadece diyet ile kastan gideceginden korkuyorum.

bu arada her pazar vücudumu ölcüyorum. spor yaptigim icin vücudumda fark varmi diye merak ettigim icin. bir aydaki sporum bence cok ise yaradi, sizlerlede paylasmak istedim

-----------17.02--17.03
Gögüs --- 95 ------ 90
Bel ------- 80 ----- 73
Göbek --- 98 ----- 89
Kalca ---- 113 --- 108
Üst bacak 68 ----- 64
Alt bacak 49 ------45
Kol ------- 34 ------31

daha önce yazmayi unuttum, boyum 163.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım,yarın sabahtan sporum var,saat 11 gibi girer bildirim yaparım ,sayenizde bende kararlıyım artık...

bu arada her pazar vücudumu ölcüyorum. spor yaptigim icin vücudumda fark varmi diye merak ettigim icin. bir aydaki sporum bence cok ise yaradi, sizlerlede paylasmak istedim

daha önce yazmayi unuttum, boyum 163.

ElmaShekerim gerçekten çok büyük fark olmuş,kilo da değişiklik oldu mu?Tebrik ederim valla,kesin 1 beden küçülmüşsündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…