Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence topuklu uzun boylulara çok yakışıyor. Genelde giyme etme diyenler çekemeyenler oluyor :)
Yorum yapan arkadaşlar konu sahibini yüreklendirmek için kısa boyluları yerin dibine gömmek olmuyor ama 163 boyumla bozuluyorum![]()
Modacılara da neymiş istersem ayağıma kadar uzatırım saçımı![]()
meraba kızlar 1.72 boyum var ve topuklu giyemiyorum cok istiyorum giymek ama çevremdeki herkes cok uzun olursun sırık gibi gezersin falan diyolar ama illa düğünlerde de giymek gerekiyoo sizce ne yapmalıyım giysem cokmu kötü durur
Mercani ayni hisse ben de kapildim ya.
Bence kisa boylu kadinlara da gayet yakisiyor. Ama tabi bacak boyu, kilo vs. etkenleri de var. Bu uzun boylu kadinlar icin de gecerli bence.
Ama kisa boylu kadinlara kisa saclar daha cok yakisiyor, itiraf et![]()
![]()
kk hatunlarınında hepsi uzun maşallah benim gibi pıtırcık minik yok mu![]()
Ben varım canım 1.58 boy 51 kilo resmen çanta boyum at çantaya gezdir :))) Topuklu ayakkabıyıda yakıştırıyorum kendime öyle söyledikleri gibi kötü durmuyo yani :))
aynen 160 boy 55 kilo minik bişiyim
kışın topuk hiç yok hayatımda yazın dolgu giyiyorum sadece diğer türlü giyince büyük görünüyormuşum gibi hissediyorum
![]()
benim 36/5 güler misin ağlar mısınAl bendende o kadar zaten 35 numara ayaklarım var ayakkabı zor buluyorum yaş oldu 21 bu saatten sonra ne uzarım ne de ayak büyür inşallah çoçuklarım bana benzemez hahahaha :)))