• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birrr derdimmm var kızlarr lütfen sizde yardımcı olun :(

benim canım kıymetli olduğundan sadece abiye giyince topuklu giyiyorum onda bile pişman oluyorum :9:
boyum 1.69 :kkk: bence bacakları kalın olanlara yakışmıyor ama herkes istediğini giyer benimkiler o kadar kalın değil yakışıyor ona rağmen giymiyorum. benim gibi topuklu sevmeyen var mıdır ki acaba :32:

benim canım kıymetli olduğundan sadece abiye giyince topuklu giyiyorum onda bile pişman oluyorum :9:
boyum 1.69 :kkk: bence bacakları kalın olanlara yakışmıyor ama herkes istediğini giyer benimkiler o kadar kalın değil yakışıyor ona rağmen giymiyorum. benim gibi topuklu sevmeyen var mıdır ki acaba :32:
Ben varim tatlim.yazin dolgu sandalet dışında topuk giymiyorum giyemiyorumm :27: canim cok tatlidir.

Bütün uzun kızlar toplandık topiği gibi olmuş burası:21: Bende yazayım bari benim boyum 1 76 ve 7 8 cm i geçmeyecek şekilde topuklu ayakkabı giyerim bende.Zaten daha yüksek topuğun abartı olduğunu düşünüyorum.Bana da insanlar ilk zamanlar sana dediklerini derdi.Kafaya takar topuklu giyemezdim.Sonra aştım bunu.Kimsede uzun olmuşsun giyme demiyor ben kendimden emin durup ayyy çok mu uzun oldum demedikçe;)Ama genelde tabi düz taban tercihim hem daha rahat hemde Türk erkeği dahi kısa, sokağa bir çıkıyorum topuklu botlar giyip herkes kısa gibi geliyor benden.Bu yönü de var.Ama sonra aamaaaan bana ne mankenler 1.80 10cm topuk giyiyor diyorum.:27:

Kendinize yakıştırıyorsanız etrafın ne dediğine umursamadan giyin.

Benim boyum da 1,72. Üstelik alçak topuk sevmediğim için genelde 10 cm civarında topuklularım. Evet biraz "deve gibi" oluyorum ama kime ne :1:

Ayrıca kalın bacağı da daha ince gösterir yüksek topuk.

Ancak bir de topukluyla yürüyemediği halde topuklu giyenler var ki, aramızda varsa kusura bakmasın hanımlar ama, ağzına ağzına vurasım geliyor onların :41::1:

Benim boyum da 1,72. Üstelik alçak topuk sevmediğim için genelde 10 cm civarında topuklularım. Evet biraz "deve gibi" oluyorum ama kime ne :1:

Ancak bir de topukluyla yürüyemediği halde topuklu giyenler var ki, aramızda varsa kusura bakmasın hanımlar ama, ağzına ağzına vurasım geliyor onların :41::1:
O zaman benim için Beren Saat e sıkı bir tane çak.Yahu ipli kukla gibi yürüyor topukluyla:32:

meraba kızlar 1.72 boyum var ve topuklu giyemiyorum cok istiyorum giymek ama çevremdeki herkes cok uzun olursun sırık gibi gezersin falan diyolar ama illa düğünlerde de giymek gerekiyoo sizce ne yapmalıyım giysem cokmu kötü durur

dert edicek başka bişey bulamadınızmı acaba.insanlar nelerle uğraşıyor açlıkla hastalıkla boğuşan insanlar var insafff

Yürürken sıkıntı olmuyorsa giyin tabi ki.:34: Etrafa da kulak asmayın.:36: Ağzı olan konuşuyor işte.:1: Keşke yürümeyi becerebilsem ben de giyerim ama yürüyemiyorum.:23::1:

Bi kere 1.72 cok abartilacak bir boy degil, cok rahat 5-6 cm kisa topuklu ayakkabilardan giyebilirsin. Ayrica cidden dert ettigin seye bak.. Sirik gibi olmazsin manken gibi olursun. Guzide duran ölsün o zaman kiz 1.86 catir catir da giyiyo topuklulari. Benim boyum da 1.69 hic de sirik gibi olmuyorum valla soyle bi 5-10 cm daha uzun olsam hic de fena olmazdi :37:

Uzun boylu kadınlara daha çok yakıştırıyorum ben..ben de 1.73 boyundayım kendime yakıştırabildiğim ölçüde giyiyorum
Giymende hiç bir sakınca yok..Hatta çok da yakışır yakıştırabildikten sonra boy hiç fark etmez:15::34:

Giyersen giy kardesim.allahim ya soruna bak.bence gayette olur gereken yerde.ama gunluk hayatta sacma.o kadar kascan filan ay ne anlamsiz.herkes sana baksin diye gereksiz

Boyunuz ideal bence, ne cok uzun nede kisasiniz, tam ortasindasiniz....
Hic cekinmeyin cok hos duracaktir topuklu sizde... Giyin catlasin öyle diyenler :34:

Buarada 1,63 lük ben topuklu giydimmi hicte orantisiz durmuyor, Harika gözüküyom vallah :16:

Topukluyla yürümek zamanla öğrenilen bir şey.Ne yapsınlar ?

Topukluyla yürümek zamanla öğrenilen bir şey.Ne yapsınlar ?
Pratik?
Topukluyla yürüyememek doğal bir şey, yürüyemediği halde 8 cm topukluyla yolda yürümeye çalışmak ayrı.

Eğer topuklu ayakkabıyla yürüyemiyorsa önce alçak topuklarla pratik yapar insan, evde topukluyla yürür mesela. Sonra alıştıkça topuğu arttırır.

Benim görüşümdür ve kimseyi etkilemez tabii ama ben dışarda yüksek topuklu giyip dizlerini büke büke, yaylana yaylana yürümeye çalışanları görünce "bir de yürüyebilseydin" diye düşünüyorum.

Şu normal mi sizce?
http://www.youtube.com/watch?v=7tcZK4ZVcIM

giy kızım kime ne bi kadın en çok topuklu giyince seksi olur bence!hayatta vazgeçmem:46:

1.78im hatta 1.80 yani.
valla dugunlerde bende giyiyorum.
oyle kocaman kocaman platform olmasada giyiyorum duz giyilmezki.
yanimada aliyorum 2 metre kavalye:41:

Benim boyumda 1.75
Her türlü topukluyu giyerim bacak boyumda uzun olduğundan daha da uzun duruyorum
Bazen zaten boyun uzun giyme diyolar ama kadını en güzel gösteren şeylerden biri topuklu ayakkabıdır :12:
Kim ne derse desin vazgeçmem giymekten :)
Eğer fiziğinde düzgünse manken gibi oluyosundur , kıskançlıktan öyle söylüyorlardır :31:

seni cekemiyorlarsa,yanında komplekse giriuorlarsa tabi yakıstırmazlar:
bende 1.63 um ama her giyindigim yakısıyor,topukluylada bir afet oluyorum:1::9:
bu yakismama mevzusu biraz fizik orantisiyla alakali
boy var 1.75 olursun yag fıcisı ,boru gibi hatlatın olur ne giyindigin topuklu nede kiyafetyakisir:27:
boy var 1.60 olursun kalem gibi ince,kivrik hatlarin olur ozamn cuval giyersin yakisir:27:
bebegim:33:

meraba kızlar 1.72 boyum var ve topuklu giyemiyorum cok istiyorum giymek ama çevremdeki herkes cok uzun olursun sırık gibi gezersin falan diyolar ama illa düğünlerde de giymek gerekiyoo sizce ne yapmalıyım giysem cokmu kötü durur

Ne istiyorsan onu yap...
Kimsenin lafına kulak asma,kimseyi ilgilendirmez senin topuk ayakkabı giyip giymediğin.
1.64 boyum var buna rağmen topuklu giymiyorum.
İster giyerim ister giymem,kimseye laf söylemek düşmez.
Kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap canım.

Back
X