• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birsey danismak istiyorum

asiaaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
33
0
16
Belçika
merhaba arkdaslar

aslinda dert degil ama birsey danismak istiyorum. simdi benim 4 senelik ciddi bir iliskim var diger konumda'da gorebilirsin (aramiz duzeldi). gelelim konumuza bundan 4 ay once ben bir hotel 1 aylik staj yaptim ve personele iyi anlasiyoduk yani guzel bir ortam vardi. bitane cocuk var orda calisiyo ama onunla fazla bi samimyetimiz yoktu merhaba nasilsin okdar cunku hiç bir zaman beraber calismadik.

herneyse stajim bitikten 2 ay sonra bu beni face'ten ekledi bende kabul ettim, konusmaya basladik oyle normal seylerden, ilk konusmada bi yerde biseyler icelim mi dedi ve numarami istedi gorusme yeri ayarlamak icin, bende vermek istemedigim icin o an gecistirdim ama her konusmamizda yeni gorusme teklifi etti yani 3-4 kez sordu. ve ben konusma aninda erkek arkadasim oldugunu bellirtim ama hala gorusmek icin soruyo.

cocugu kirmakta istemiyorum cunku tanidigim kadariyla iyi birine efendi birine benziyo, ondan bi zarar gelecegni sanmiyorum hani baska biri civik bos bir insan olsaydi hiç ugramazdm bile. simdi bu cocuk herdefasinda gorusmek istiyo ve ben gorusemem erkek arkdasima bunu yapamam arkdasca bir gorusme olsa bile, cocuk italyan turk olsaydi belki arkadasca gorusebilirdim ama hiç bir samimiyetimiz yok.

simdi ne yapmam gerek bu cocuga nasil geri cevirebilriim kirmadan.

okudugnuz icin tskler, turkcemden dolayi ozur dilerim :)

açık sözlü olup erkek arkadaşının bunu hoş karşılamayacağını anlatsan belki anlar seni. görüşmenizin ilişkine zarar verebileceğini söyle bence..

ben de buluşma derim=) hatta benim erkek arkadaşım böyle tanıştığı bir kızla konuşsa kız tanışmak istese o istemese bile çok bozulurdum, niye konuşuyorsun diye, ben belki biraz fazla kıskancım bilemiyorum:26:

ama bence arkadaştan öte yaklaşmak istediği çok açık olan birine de bu kadar önem vermemek lazım. erkek arkadaşının rahatsız olacağını seninde istemediğini daha fazla soracaksa onunla konuşmak istemediğini söyleyebilirsin. kırılır mı diye düşünme bence, zaten istemediğin halde o ısrar ederek seni düşünmüyorki..

Görüşmem demişsin zaten,en doğrusu
Hiç muhabbetiniz olmayan biri neden ısrarla görüşmek istesin ki,çok dostane değil bana kalırsa bu durum
Erkek arkadaşımda bende rahatsız oluruz görüşmemizden diyebilirsin
Yada Türkiye İtalya'ya benzemez,görüşmemiz hoş karşılanmaz da diyebilirsin:1:

cvp'lariniz icin tskler :) ama ztn numarami istediginde erkek arkadasim hos karsilamaz dedim ordan anlamasi lazimdi keske gorsume icinde oyle soyleseydim ve gorusmek istemedigim cok belli neden hala israrla soruyo anlamiyorum

cvp'lariniz icin tskler :) ama ztn numarami istediginde erkek arkadasim hos karsilamaz dedim ordan anlamasi lazimdi keske gorsume icinde oyle soyleseydim ve gorusmek istemedigim cok belli neden hala israrla soruyo anlamiyorum

sen erkek arkadasim hos karsilamaz demissin ama numarani vermissin,orda bi kopukluk var gibi
hos karsilamz diyip hic vermeseydin

neyse olan olmus,bence bi bahane bul,mesgulum de,faceden gittikce daha uzun aralarla cevap ver yazdiklarina, pek sakali makali konusmalar yapma onla,kisa kisa cevaplar ver

Sizin bu çocukla görüşmek istediğinizi düşünüyorum.

Aksi olsaydı ne face e ekler ne de mesajlaşırdınız ...

Aslında ne yapmanız gerektiğini bal gibi bildiğiniz halde
buradan birilerinin "aa ne var bunda görüşün arkadaşça ne olacak canımmm" demesini istiyorsunuz.
Mesajınızdan bu çocukla görşmek istediğiniz açıkca belli ama işte vicdani huzurunuz için size gaz verecek mesajlara ihtiyacınız var...

Olayı tersine çevirelim

Erkek arkadaşınızın staj yaptığı hotelden bi "RUS" kızın (türk olsa dert değil ya o bakımdan rus) face isteğini kabul etmesini sonra mesajlaşmasını sonrada buluşmasını siz hazmedecekseniz buyrun buluşun hiç vakit kaybetmeyin derim ben nacizane ...

EEEEE ne demişler "Eden, bulur" ...... ağlamayalım sonra .....

Son düzenleme:
heralde bir yanlis anlasilma olmus numarami vermedim, istedi bende erkek arkdasim hos karsilamaz dedim oda tmm dedi. face'de illa samimi oldugum kisileri eklemiyorum bi konusmuslugum olmussa ekliyorum yoksa her onume geleni kabul etmiyorm. ayrica gorusmek istesem istedigim gibi gorusebilirim erkek arkdasimla ayri sehirlerdiyz sadece nasil kirmadan geri cevirebilirim diye danismak istemistim terslemek istemiyorum cunku bazen staj yaptigim yere gidiyorum ordakilerle merhaba demek icin iyi anlasiyorduk ve onunla orda karsilasabilirim.

..erkek arkdasimla ayri sehirlerdiyz sadece nasil kirmadan geri cevirebilirim diye danismak istemistim terslemek istemiyorum cunku bazen staj yaptigim yere gidiyorum ordakilerle merhaba demek icin iyi anlasiyorduk ve onunla orda karsilasabilirim.

Erkek arkadaşının kırılmasından daha mı önemli bu italyanın kırılması ?

Hala soruyorsan cevap bildiğin gibi : "Ben onu çok seviyorum bu yüzden ne telefon nede buluşmak bana göre hiç doğru değil. Bana anlayış göster ve lütfen beni bu konuda bir daha asla rahatsız etme"
Bu kadar ...

Eğer seviyor olsaydımla başlayan çok cümle kurardımda buraya .... neyse....

Son düzenleme:
Canım karşılaşsan da ne olacak ki,bakmazsın yüzüne geçer gidersin.Aksi taktirde hem erkek arkadaşına ayıp etmiş olursun,hemde onu kaybedebilirsin.Bence açık açık anlat erkek arkadaşın olduğunu ve eğer hala görüşmek isterse birdaha konuşmayalım,görüşmeyelim de.Faceden engelle,sil.

Sizin bu çocukla görüşmek istediğinizi düşünüyorum.

Aksi olsaydı ne face e ekler ne de mesajlaşırdınız ...

Hatta buraya konu açıp fikrimizi dahi sormazdı..
Ne yapması gerektiği ortada zaten..
Bana biraz "görüş bakalım,ne olacak" diyebilcek kişilerden destek bekliyor gibi geldi.
Aksi takdirde facden engellerdi
Ben 3 yıl süren ciddi ilişkimde,sevdiğim insanı kaybetme korkusu ile samimi olmadığım hiç kimsenin facde arkadaşlık teklifini bile kabul etmezdim...

Back
X