Ya inan bıktım ama şimdi bi de bu çıktı tedirgin oldum yaseni bu defa hatırladım kaç aydır aynı takıntıdan bıkmadın mı
Dahiliye olması lazım canımBöyle kasılma gibi bi hareket oluyor karnımın alt kısmında Allah Allah en kisa sırada doktora gidiyim diycem hangi bölüme gitmem gerekir ki
teşekkür ederim canım yaDahiliye olması lazım canım
PsikiyatrBöyle kasılma gibi bi hareket oluyor karnımın alt kısmında Allah Allah en kisa sırada doktora gidiyim diycem hangi bölüme gitmem gerekir ki
O sürekli ziyaret ettiğim bir bölümPsikiyatr
Canim teşekkür ederim :)Alien benim tahminim.
Gaz olabilir büyük ihtimalle. Bu kadar sıkıntı yaptıysanız dahiliyeden randevu alın, bir şey bulamazlarsa Gastroenteroloji bölümü de olur.
canım inan haklısın inan atmaya çalışıyorum. ama şimdi siteden bir arkadaş özel mesaj attı 9 ay farkedilmeyen hamilelik varmış öyle diyince daha da korktum ya? nasıl farkedilmez ki ultrason da mı çıkmaz yani anlayamadımbu hamilelik takintisindan bi an once kurtul.senaryolar uretip kendi kendini yiyip bitirdin..bu sorunu kendin asamiyosan yardim al cnm ..odak noktasi yapmaktan vazgec bu durumu.
Ya çok teşekkür ederim iyi hissedecegim yorumlar yapıyorsunuz ama böyle farkedilmeyen bir hamilelik olabilir mi oluyor diyenler var..Bu kadar stresle uzun yaşamazsın. (Eski konularını hatırlıyorum.) Psikolojik destek almaya başlamıştın. Daha bir faydası olmamış. Her neyse. O kıpırdayan şey kesinlikle bebek değil.
Yaa sadece bir anlık bir endişe geldi.. Ama yok ya yok o kadar test yaptım ya ameliyat oldum üstüne bir de yok yok en kisa zamanda inşallah dahiliyeden bir randevu alırım. .Dur tahmin ediyim.
Yine mi hamilelik
Arkadasim ta ben yoruldum yeminle bak.Yaa sadece bir anlık bir endişe geldi.. Ama yok ya yok o kadar test yaptım ya ameliyat oldum üstüne bir de yok yok en kisa zamanda inşallah dahiliyeden bir randevu alırım. .
evet görüyorum..Bir seyi 40 kere söylersen olur derler kendi kehanetini gerceklestiriceksin bu gidisle az kaldi.
Tedavi görüyo musun ilac falan?
Önemseyip yorum yaptığın için iyi yorumun için de teşekkür ederim ne biliyim insanlar böyle şeyler söylüyor işte.Arkadasim ta ben yoruldum yeminle bak.
Ilk defa yorum yapiyorum sana.
Bak kesinlikle hamile degilsin. Degilsin. Degilsin. Allah askina 3 yasinda cocugun bile inanmayacagi seylere inanma.
Yok 9 ay belli olmayan hamilelik falan.
Bukalemun mu bu cocuk. Illa belli eder kendini.
Sevgiline de actigin konularin linkini at.
Bari bize acisin. Bida iliskiye girmeyin.
Birak insanlari sen. Her lafa inanirsan isimiz var. Zorla hasta edeceksin kendini. Tekrar soyluyorum bak hamile degilsin , olamazsin , imkansiz. Lutfen eziyet etme kendine.Önemseyip yorum yaptığın için iyi yorumun için de teşekkür ederim ne biliyim insanlar böyle şeyler söylüyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?