Birsey hareket ediyor

Aaaa yine sen...Artık bırak burada aynı mevzu için 100. konuyu açmayı da, bir psikologa git. Bu gidişle 9 ay tamamlandığında, acaba doğurdum mu, peki bebek nerede diye yeni konular açacaksın çünkü. O zaman da seni bir bebek olmadığına inandırmaya çalışacağız ama işe yaramayacak.

Ya bana da oluyor niye ki acaba. Karnım da bir anda bir saniyelik hareket hissediyorum. Bende anlamıyorum ki. Bazı donem çok oluyor her iki dakkada bir nerdeyse. Ama su an hissetmiyorum çok fazla.

Gazdır o kesinlikle..Öyle değişik değişik türlerini gördümki .Kasılma var ise midede olabilir. Onuda çekiyorum sıksık..
Dışardan farkedilirmi bilyorum açıkcası hiç bakmadım..Ama gazın hareketlerini hissedebiliyordum sancısı ile birlikte.

Bu arada özelden mesaj atıp 9 ay farkedilmeyen hamilelik olur diyip kadını korkutmakta ayrı bir eğlence konusu herhalde.
9 ay farkedilmeyen hamilelik olabilir belki çok şişman iseniz ve doktora gitmemiş iseniz. Sanırım doktor hamile olmadığınızı söylemiştir size

9 ay farkedilmeyen hamilelik senin gibi sürekli kendini dinlemeyen, fırsat buldukça test yapmayan kişiler için geçerli olabilir ve dünyada ender bir örnektir. Var mı? evet öyle durumlar var. Ama sende mümkün değil.

Eski konularına baktım da senin psikiyatrla birlikte psikologla terapi görmeye de ihtiyacın var.
Böyle devam edersen ileride olmayan şeylere olmuş gibi inanacaksın.

Evet söyledi. Iste bu soylenenler korkutmustu beni de. Teşekkür ederim cevap için de.

tenya olabılır
asırı gaz olabılır
hamıle degılsen :)

9 ay farkedilmyen hamilelik nedir ya..herseyi gec karnin buyur bebek saklanicak degil ya.inanma boyle seylere ve su dusunceyi sil kafandan artik.canina yazik

Bir an önce doktora git derim hiç normal değil gebelik olabilir ben kızımı 20 haftalikken farkettim normal adetlerimi oluyordum ne mide bulantısı ne goguslerdr gerginlik hiç bir belirti yoktu hareketlenmeler başladı doktora gittim ki bebis cinsiyetini de söyledi tabi ne ikili test ne üçlü test hepsini kacirmisim doğum kontol hapı da kullanmistim direk amniyosentez yapıldı ama çok şükür hiç birşey olmadı süpriz yaptı kızım anlatmak istedim sizde bir an önce dk goruurun

ya hamilelik ile ilgili o kadar çok test yaptım ki ultrasonla da bakıldı zaten ilk ve tek iliskimi 2 ay önce yaşadım daha dün de idrar testi yaptım yine negatif bugün doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu diye bişey dedi bagirsaklarimdan çok ses geliyormuş doktor da dinledi ilaç verdi kullanmaya başladım bakalım hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…