Birsey hareket ediyor

Birak insanlari sen. Her lafa inanirsan isimiz var. Zorla hasta edeceksin kendini. Tekrar soyluyorum bak hamile degilsin , olamazsin , imkansiz. Lutfen eziyet etme kendine.
Allah bin kere razi olsun. çok teşekkür ederim. Az da olsa rahat uyuycam.Sagol

Az da olsa degil. Tamamen rahat uyu. Hersey yolunda merak etme artik.
Inşallah gönlünden ne geçiyorsa bu sıralar en kisa surede gerçekleşir. Bu zaman içinde hep bu sitede sordum. O kadar çok iyi insan varmış ki bu sitede. Gerçek hayattaki kötü insanlara inat burası hep kalbi temizlerle dolmuş. Gecenin bir Vakti açtığım konuyu ciddiye alıp beni iyi hissettirmek için vakit harcadiniz hepiniz. Teşekkür ederim rahat uyuycam Allahın izniyle çok sağol çok. .

Cumlemizin insallah guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Yardimci olduysam ne mutlu bana.

Cumlemizin insallah guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
Yardimci olduysam ne mutlu bana.
Hem de nasıl. Artık çok az zamanlarda bu korkuyu yaşıyorum ama şimdi de BH harekete takmıştim. Belki de ameliyat kaynaklı bir durum. Öğrenirim doktora gidip inşallah. çok sağol

oysa ki 3 4 saat oldu yemek yiyelim. .
Streslisin demek...
Midene vuruyor bir sekilde....
ben ac oldugumda bide stresliysem sanirsin kalbim
gobegimde atiyor ...alt kisimlarda da hareketlenme
sanki biseyler geziyor gibiydi...yemek yihince geciyordu...

Streslisin demek...
Midene vuruyor bir sekilde....
ben ac oldugumda bide stresliysem sanirsin kalbim
gobegimde atiyor ...alt kisimlarda da hareketlenme
sanki biseyler geziyor gibiydi...yemek yihince geciyordu...
heh tek bende olmadığını bilmek de iyi. inşallah benimki de geçer. dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim

9 ay belli olmayan hamilelikmi ya öyle şey olurmu hiç buna inandığınıza inanamıyorum kesinlikle hamile değisiniz hayatınızın odak noktası için farklı şeyler bulun stres yapmayacağınız mutlu olacağınız türden bişeyler olsun iyi uykular :)

Niye bukadar korkuyosun gaz maskesiyle gül koklamiyo mu?
Böyle endiselerin olcaksa Korun arkadaşım Korun

büyük ihtimalle uzaylılar tarafından kaçırıldın ve içine birşeyler koydular.
şu anda izleniyor olmalısın.öncelkle panik yapma..
şimdi küçük bir ayna bulup büyük ayna yardımıyla ters açıdan enseni ve kulağının arkasını kontrol et. çip girişini bulmaya çalış.o çipi çıkarttın mı büyük ihtimalle karnındaki "şey" devredışı kalacak.Fakat bu durum uzaylıalrın hoşuna gider mi emin değilim.

Doğuma kadar hissedilmeyen hamilelikler var gerçekten hatta bununla ilgili bir tv kanalında program bile var. Adı da nasıl hamile kaldım bilmiyorum diye.
Sizin konunuza gelirsek hamile olmanız mümkün değil. Defalarca adet görmüşsünüz üzerine kan testi yaptırmışsınız birde ameliyat olmuşsunuz.
Eğer bu kadar şeyden sonra hamile iseniz o bebek ancak mucize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…