Birsey hareket ediyor

Daha dün test yaptım ve ilk ve tek iliskimi 2 ay önce yaşadım üstüne testler yaptım ultrasonla bakıldı yok. Bugün doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu diye bişey dedi. Bağırsaklarım çok kasılıyormus çok ses çıkarıyor dedi doktor da dinledi. Bagirsaklardan geliyo dedi

Elestiren elestirmis en komik yorumlarda yapilmis dise dokunur yorumlarda yazilmis ben gelene kadar

Konu sahibi arkadaş kadar karnından çeken başka bir üye görmedim
Konu sahibi bak kaç aylık hamileyim sana hamile değilsin diye kaçıncı yazmam artık bir dur de başka bir psikiyatr bul yada ilçlarını değişmelerini söyle çünkü işe yaramadığı ortada
Not: 2 aylık bebek oynasada sen göremezsin ve hissedemezsin ayrıca ultrasonda görülemeyen bebek olamaz.

Bir kez daha ciddi ciddi yorum yaptığın için önce teşekkür ederim :) biliyorum başka biri bu şekilde olsa bende senin yazdiklarini yazarım ama kendinde olunca insan böyle oluyor işte

Bir kez daha ciddi ciddi yorum yaptığın için önce teşekkür ederim :) biliyorum başka biri bu şekilde olsa bende senin yazdiklarini yazarım ama kendinde olunca insan böyle oluyor işte
İmkansızı düşünüyosun çünkü artık insanlarda bıktı şakaya vurmaya başladı her hafta aynı konuyu açıyosun
Burdan bakıp aa hamilesin ya da değilsin diyemez kimse, hep aynı konuyu açarak kendi vicdanını rahatlatamazsın

Evet haklısın.

Devrelerim yandi. Karni hareket etmek.. 9 ay gizli kalan hamilelik.. Gaz..Alien..Vardigim sonuc rahat ol konu sahibesi bagirsak kurdu bagirsak da yasar bagirmasak da Bu nasil konu arkidas.

Fringe diye bir dizi var. Orada adamın karnında bir canavarın yumurtaları varmış kurtçuklar oluşmuş beslenmeye başlamış. Bölümün ortasında patladı adam iğrençti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…