Birşey hissedemedim diyen baba müsveddesi..

Bir boşanma yaşamak bir insanın ölümüne üzülmekle aynı seviyede üzebilirmiş insanı.
Şu an aslında yas sürecindesin
Günden güne azalacak ama. Hep böyle sürmeyecek bunu düşünmek biraz rahatlatır.

Klasik ayrılık sonrası kadın üzülür erkek de hayatını yaşıyormuş gibi gösterir sahalara geri dönmüş gibi hala istenen beğenilen biri olduğunu görmek için sağa sola saldırır yabancı kadınları ekler takip eder likelar.

Sürekli çok mutluymuş gibi storyler atar.

Burada kadın aslında üzülmemeli doğru olan duygu soğumaktır.

Neden neden neden diye düşünerek acaba şöyle yapsaydım böyle yapsaydım daha iyi mi olurdu diye düşünmek pratikte yarar sağlamaz bazı şeylerin cevabı basittir sevmemiş olabilir ki zaten 8 aylık hamile karısını bırakmak bir insan evladı erkek için çok utanç verici bir hadise aslına bakarsan
Bunu seven erkek kolay kolay yapmaz.

Yani sen ne yaparsan yap gül bahçesi de olsan o adamı tutamazdın.

Allaha havale et.

Ve gerçekten takip etme stolk yapma

Nerede ne b.k yiyorsa yesin

Sen sürekli takip edersen kendi hayatına odaklanamazsın

Terapi almanı tavsiye ederim.

Yarın belki başka bir ilişkin olur tekrar bir şeyler yaşayabilirsin ya da sadece çocuklarınla ailenle mutlu bir hayatta yaşayabilirsin

Tek emin olduğum o adamın iki yakası bir araya gelmeyecek sen içini ferah tut
Bu ilk değil yüzkere yaptı döndü köpek gibi yalvardı burda hatalı olan benim bile bile yine affettim ve kendim istedim böyle olmasını sonuç ortada ben bir bebek bir çocukla neden diye düşünürken o hayatına bakıyor bende istemiyorum düşünmek kendi hayatıma bakmak istiyorum inanın.. Bebeğimle ilgileniyorum çocuğuma iyi bir anne olmaya çalışıyorum ama yanlız kaldığımda onlar uyuduğunda sürekli ağlıyorum

Odaginizi degistiton,bebek hayirli olsjn,umursamayin duymayin ilgilenmeyin;nit kotuden 2 evladim var cikarim bu oldu diyin,sutunuzde gelir hersey olur ,
Adam adam degil ,umursamayin
Evet değil çocuklarım için şükrediyorum ailem için şükrediyorum şükredecek çok şeyim var allahım diyorum.. Ama bu yaptığı vicdana sığmıyor.. Kabullenemiyorum

Süt için yazıyorum çocuğun duymadığını mu düşünüyorsunuz? Kesildiğini nerden anladınız?
Emzik biberon var mı?
Hastanede doğum yaptıktan sonra emdi sütümde hemen geldi gayet iyiydi sonra ben sinir krizi geçirdim çok fazla ağladım herkes eşiyle görüntülü konuşup bebek gösterirken zoruma gitmişti. Daha sonra emzirdim emzirdim ama bebek uyanmadı doktor geldi baktı kan şekeri düşmüş meğer sütüm gitmiş çok uğrştık gelmedi. Mama verdiler eve geldikten sonra emzirmeye devam ettim ama gelmedi gelmediği için mama aldım ama emzirmeye devam ediyorum az az geliyor ama 3 saat çekmeden emse bile asla doymuyor çünkü yeteri kadar gelmiyor

İnsan müsveddesi, bırakın nasıl davrandığını, söylediklerini vs bile düşünmenize gerek olmayan, basit, gelişmemiş biri. Siz her yaptığına, söylediğine taktıkça o da istediği gibi oynuyor. O kadar umursamasa sizi bloklamaz, çocukla görüşmeye çalışmazdı. Sizin yerinizde olsam çocukla da görüştürmem. İsteyen arar, gelir uzaktan görür diye. Bahaneniz de var, yeni doğum yaptınız ve virüs var. Siz hala adama ortam verdikçe, size laf sokmaya devam edecek. Neden adam yerine koyuyorsunuz ki? Birileri sürekli laf taşıyıp duruyor. Bana laf getirmeyin, kendisi ile ilgili tek kelime duymak istemiyorum diyebilir, her yerden bloklar ve avukatla görüştürebilirsiniz. Kendinizi koruyun. Siz korumadıkça, önlem almadıkça böyle az gelişmiş yaratıklar dram yaratıp, laf sokup duracak.
Ben iki teyzesiyle görüşüyorum birisi asla ona laf taşımaz çünkü bana yaptığını teyzesinde yaptı o uzun hikaye kadın bana dediklerinizi diyor zaten asla karşılık verme sen bukadar sessiz kaldığın için o kuduruyor güven bana ve bşrdaha asla dönme senelerdir affettiğin için bunları yaşıyorsun aklını başına al diyor kendi teyzesi bunları diyen

Ay adam zaten acayip ama buradaki yorumlar daha da acayip.
Bu kadın lohusa arkadaşlar! Zaten lohusalık güllük gülistanlık olsa bile çok zor bir süreç. Neler yaşıyor bu kadın!
Tatlım sen merak etme, o adamın burnu b.ktan kurtulmaz. Eden bulur. Yoluna bak. Bebişine bak. Destek al mutlaka. Bunlar zor şeyler. Ama sen güçlü bir kadınsın.

Ay adam zaten acayip ama buradaki yorumlar daha da acayip.
Bu kadın lohusa arkadaşlar! Zaten lohusalık güllük gülistanlık olsa bile çok zor bir süreç. Neler yaşıyor bu kadın!
Tatlım sen merak etme, o adamın burnu b.ktan kurtulmaz. Eden bulur. Yoluna bak. Bebişine bak. Destek al mutlaka. Bunlar zor şeyler. Ama sen güçlü bir kadınsın.
Elimden geleni yapıyorum.. Teşekkür ederim desteğiniz için.. Ama destek almam mümkün değil avukatım bu tarz şeylerin velayet te önemli olduğumu söyledi.. Tek isteğim bana yaptıklarını çekmesi başka birşey istemiyorum

Hastanede doğum yaptıktan sonra emdi sütümde hemen geldi gayet iyiydi sonra ben sinir krizi geçirdim çok fazla ağladım herkes eşiyle görüntülü konuşup bebek gösterirken zoruma gitmişti. Daha sonra emzirdim emzirdim ama bebek uyanmadı doktor geldi baktı kan şekeri düşmüş meğer sütüm gitmiş çok uğrştık gelmedi. Mama verdiler eve geldikten sonra emzirmeye devam ettim ama gelmedi gelmediği için mama aldım ama emzirmeye devam ediyorum az az geliyor ama 3 saat çekmeden emse bile asla doymuyor çünkü yeteri kadar gelmiyor
Stres sütü götürmez, sadece belki süt inmesini baskılar.
Doymadığını nasıl Anlıyorsunuz? 10 günlük bebe.
Eğer ağlamasından derseniz bu aç olduğunu göstermez
Daha yenidoğan çünkü
Ama işin içinde mama da var. Kaç cc mama veriyorsunuz? Biberon emzik var mı?
Bir de sağım yapıyor musunuz?
1. ay doyma kriteri kakalı bezleridir. 24 saat toplamında 3 kez 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. 1. aydan sonra ek gıdaya kadar çişli bezlere bakılır. 24 saat toplamında 1 paket margarin ağırlığında çiş varsa doyuyor demektir.

Arkadaşlar önceki konularımı bilirsiniz 9aylık hamileyken eşim(lafın gelişi) bir ay kadar önce beni bırakıp gitmişti. Doğum yaptım 10gün oldu arayıp haber vermedim çünkü gittiğinde bir kere bile bebeği arayıp sormadı. 3yaşındaki kızımla da ara ara görüşüyorlar.

Teyzesi sordu doğuma girdiğimi ona söyledim beni sürekli zaten arar eş olacak kişiyle de bu olaylardan dolayı araları bozuk benimle iyi o söylemiş ona anneme çocuk doğdumu haber verin diye mesaj atmış ben haber verdirmedim daha sonra fotoğrafını attırdım neyse dedim. Fotoğrafa cevap bile vermemiş annemlere annenlerle bir sorunu olmadığı halde.

Neyse daha sonra hiç birşekilde çocuğu arayıp sormadı kızımı arıyor görüntülü konuşuyorlar asla o odada durmuyorum 3yaşındkai kızım baba kardeşim oldu dediğinde sadece güzeli sevşyomusun dedi göstereyim mi sana dediğinde ben seni görmek için aradım dedi =)

Teyzesiyle görüştüm onada demişki tuhaf geldi hiçbirşey hissedemedim. ( bebeği görünce) gerçekten çok ağrıma gitti zaten sütüm kesildi gelmiyor sürekli emziriyorum yinede ama bu nasıl insan ben bilmiyorum. Benim wp da falan yok o beni engelledi bende onu ama annemde ekli kızımla görüşüyorlar ordan bide wp durumunda video paylaşmış daha iyisini bulacakmışsın b.. Bulursun diye. =) bir insan nasıl böyle olabilir ben bilmiyorum hrörn yıllarıma mı üzüleyim bu adama her seferinde güvenmeme mi bilmiyorum artık kafayı yicem
geçmiş olsun bırak Allah'ından bulsun.Allah büyük ilerde o bebek büyüyünce onun eline düşer.Allah sağlık versin sen çocuklarınla çok mutlu ol.

Stres sütü götürmez, sadece belki süt inmesini baskılar.
Doymadığını nasıl Anlıyorsunuz? 10 günlük bebe.
Eğer ağlamasından derseniz bu aç olduğunu göstermez
Daha yenidoğan çünkü
Ama işin içinde mama da var. Kaç cc mama veriyorsunuz? Biberon emzik var mı?
Bir de sağım yapıyor musunuz?
1. ay doyma kriteri kakalı bezleridir. 24 saat toplamında 3 kez 1 lira büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyordur. 1. aydan sonra ek gıdaya kadar çişli bezlere bakılır. 24 saat toplamında 1 paket margarin ağırlığında çiş varsa doyuyor demektir.
Doyduğu zaman mama yemiyor doymadığı zaman yiyor emziriyorum ardından mama veriyorum yiyor doyduğunda biberon diliyle itiyor ordan anlıyorum

Arkadaşlar önceki konularımı bilirsiniz 9aylık hamileyken eşim(lafın gelişi) bir ay kadar önce beni bırakıp gitmişti. Doğum yaptım 10gün oldu arayıp haber vermedim çünkü gittiğinde bir kere bile bebeği arayıp sormadı. 3yaşındaki kızımla da ara ara görüşüyorlar.

Teyzesi sordu doğuma girdiğimi ona söyledim beni sürekli zaten arar eş olacak kişiyle de bu olaylardan dolayı araları bozuk benimle iyi o söylemiş ona anneme çocuk doğdumu haber verin diye mesaj atmış ben haber verdirmedim daha sonra fotoğrafını attırdım neyse dedim. Fotoğrafa cevap bile vermemiş annemlere annenlerle bir sorunu olmadığı halde.

Neyse daha sonra hiç birşekilde çocuğu arayıp sormadı kızımı arıyor görüntülü konuşuyorlar asla o odada durmuyorum 3yaşındkai kızım baba kardeşim oldu dediğinde sadece güzeli sevşyomusun dedi göstereyim mi sana dediğinde ben seni görmek için aradım dedi =)

Teyzesiyle görüştüm onada demişki tuhaf geldi hiçbirşey hissedemedim. ( bebeği görünce) gerçekten çok ağrıma gitti zaten sütüm kesildi gelmiyor sürekli emziriyorum yinede ama bu nasıl insan ben bilmiyorum. Benim wp da falan yok o beni engelledi bende onu ama annemde ekli kızımla görüşüyorlar ordan bide wp durumunda video paylaşmış daha iyisini bulacakmışsın b.. Bulursun diye. =) bir insan nasıl böyle olabilir ben bilmiyorum hrörn yıllarıma mı üzüleyim bu adama her seferinde güvenmeme mi bilmiyorum artık kafayı yicem
Kızını gostermeyeceksin ailenin telefonunda da engelleyeceksin onu hic bir şekilde ulasamayacak size ve boşanma davasi açıp nafaka alacaksin. Bak bakalm neler hissediyor:süslü:

Gerçekten üzmek istemem seni ama durumuna bakılırsa sen 2 çocukla(Allah eksik etmesin) hayatından ödün verirken o herif gününü gün edemez, oda bedelini ödemeli, mahkemeye ver birşeyler yap, nafaka veriyor mu, birşey hissetmezse hissetmesin ama gününü gün edemez tek sen sorumluluk almak zorunda değilsin ama analık işte!! Mecbursun, cidden bu erkeklerden nefret ediyorum ve cocuk yapmıyorum bu yüzden

Su anda cok hassas bir donemdesiniz. Zaten hormonlar alt ust. Ustelik yasadiginiz sey hic kolay degil. Ofke duymaniz cok normal.
Esiniz tam bir bencil, mantikli dusunemeyen biri. Savrulmaya devam etsin, sonunda kaybeden ve kimsesiz olan o olacak, bosverin.

Kızını gostermeyeceksin ailenin telefonunda da engelleyeceksin onu hic bir şekilde ulasamayacak size ve boşanma davasi açıp nafaka alacaksin. Bak bakalm neler hissediyor:süslü:
Göstermemek gibi bir lüksüm yok.. Göstermeyen kişiden velayet alınıyor.

Konularıni biliyorum. Bebeğin sağlıklı doğmuş çok sevindim 🙏 eşin denecek kışı de mutlu olamayacak ve hala sana iq su düşük cümlelerle laf sokmaya çalışması düşündüğünü yaradı olduğunu gösterir. Ama aklı olmayınca böyle yapıyor senin canını yakmak için.
Çocuklar sanırm vaktini yeterince alıyordur ama uyuyunca falan boşluğa düşersen ağlıyorum demissin ya meditasyon müzikleri ya da eğlenceli netflix filmleri izleyerek onu düşünmeme çalış. Ağır bir travma ama mutlaka bitecek biliyorsun. Bunlar zor evet ama geçecek. Onun iki yakası zaten bir araya gelmez. 10 günlük bebek ya masum günahsız bebek var ortada. Sen merak etme. Sürundüğünü goreceksin ❤

Göstermemek gibi bir lüksüm yok.. Göstermeyen kişiden velayet alınıyor.

Çocuk içinde travma zaten canım. Baba diye ağlıyor demiştin çünkü diğer konunda. 3 yaşında çocuğa babasını göstermemek ne olursa olsun çiğ bir harekettir. Karşındaki adam degil ama en azından kizin mutlu oluyor onunla konuşunca.

Öncelikle allah bebeginizi size bağışlasın . Hassas bi donemdesiniz . Kesinlikle yalniz kalmamaya calisin. Yalniz kaldığınız zamanlarda kendinize bi uğraş bulun. Mümkünse düşüncelere dalmayacaginiz bi uğraş olsun. Düşünmemek insanın elinde değil. Ama dedigimi yapmaya çalışın. Boşanma davasını açın ve donuna kadar alın o pisliğin. Bakalım gelirini çocuklarına nafaka olarak verince böyle g.t sallayabilecek mi? Hem böyle bi düşüncesiz asalağı kim kabul eder. Hayatı boyunca sefil olacak. Sizin ödülünüz de onu o halde görmek olacak

Su anda cok hassas bir donemdesiniz. Zaten hormonlar alt ust. Ustelik yasadiginiz sey hic kolay degil. Ofke duymaniz cok normal.
Esiniz tam bir bencil, mantikli dusunemeyen biri. Savrulmaya devam etsin, sonunda kaybeden ve kimsesiz olan o olacak, bosverin.
İnşallah öyle olur tek isteğim mutlu olmak ve onun mutsuz olduğunu görmek

Merhaba pumpkin reis tekrardan hoşgeldin, bir gün şuraya "oh be kurtuldum bundan" diye yazacağın basligi gormek nasip olsun inşallah.
Madem bebeğine bisey hissetmiyor bebeği sorana kadar gösterme sende.
Süt içinde en son bebiş almıyordu memeyi şimdi hiç mi istemiyor yoksa sütun mu gelmiyor???
Bu konuları ne kadar dusunmemeye gayret et desem de illa ki dusuneceksin..
Bebeğin için dusunmemeye çabala en azından..
Allah şu kara bulutlari tez zamanda tependen alsın görtürsün..

Back
X