- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
Bu ilk değil yüzkere yaptı döndü köpek gibi yalvardı burda hatalı olan benim bile bile yine affettim ve kendim istedim böyle olmasını sonuç ortada ben bir bebek bir çocukla neden diye düşünürken o hayatına bakıyor bende istemiyorum düşünmek kendi hayatıma bakmak istiyorum inanın.. Bebeğimle ilgileniyorum çocuğuma iyi bir anne olmaya çalışıyorum ama yanlız kaldığımda onlar uyuduğunda sürekli ağlıyorumBir boşanma yaşamak bir insanın ölümüne üzülmekle aynı seviyede üzebilirmiş insanı.
Şu an aslında yas sürecindesin
Günden güne azalacak ama. Hep böyle sürmeyecek bunu düşünmek biraz rahatlatır.
Klasik ayrılık sonrası kadın üzülür erkek de hayatını yaşıyormuş gibi gösterir sahalara geri dönmüş gibi hala istenen beğenilen biri olduğunu görmek için sağa sola saldırır yabancı kadınları ekler takip eder likelar.
Sürekli çok mutluymuş gibi storyler atar.
Burada kadın aslında üzülmemeli doğru olan duygu soğumaktır.
Neden neden neden diye düşünerek acaba şöyle yapsaydım böyle yapsaydım daha iyi mi olurdu diye düşünmek pratikte yarar sağlamaz bazı şeylerin cevabı basittir sevmemiş olabilir ki zaten 8 aylık hamile karısını bırakmak bir insan evladı erkek için çok utanç verici bir hadise aslına bakarsan
Bunu seven erkek kolay kolay yapmaz.
Yani sen ne yaparsan yap gül bahçesi de olsan o adamı tutamazdın.
Allaha havale et.
Ve gerçekten takip etme stolk yapma
Nerede ne b.k yiyorsa yesin
Sen sürekli takip edersen kendi hayatına odaklanamazsın
Terapi almanı tavsiye ederim.
Yarın belki başka bir ilişkin olur tekrar bir şeyler yaşayabilirsin ya da sadece çocuklarınla ailenle mutlu bir hayatta yaşayabilirsin
Tek emin olduğum o adamın iki yakası bir araya gelmeyecek sen içini ferah tut