Ben olsam orada kendi ailesinin yanında haddini bildiririm ki bir daha aynı okuzlugu yapmaya totosu yemesin. Sen de o ailenin üyesisin. Özel ne konuşulabilir. Ben olsam bundan sonra o aile toptan özür dileyene kadar o eve adım atmam.Herkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
Eşin "ailesininyanındagötükalkangillerden" sanırım
İlk dediği değilde, üstüne size ne söyleyeceğinizi söylemesi daha kırıcı bence...
Yoksa olabilir o an konu açılmıştır aile meselesidir, başka zaman yoktur vs anlayış gösterilebilir..
Canım senin bir suçun yok bence eşim suçlu hem sen den gizli ne konuşa bilirlerdi ki bence ayıp etmişlerHerkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
Esin harbi ayıp etmiş bu kadar önemli senden gizli ne konusıyor olabilirler ya senin hakkında yada senın hoslanmıcagın birsey hakkındadır büyük ihtimal artı nasıl kv kp yanında rencide eder seni anlamıyorum bence konusun esinizle ve güzellikle halletmeye bakın bagırırsanız daha beter olurHerkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Benim de eşimi ilgilendirmeyen aile meselelerim vardır.E karısı aileden değil mi? Karısı en yakını olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?