Birşey konuşuyoruz müsaade eder misin?

Dışarıdaki insana yapılsa ona da ayıp bir de eşine yapmış.
Dedikodu mu yapıyorlardı napıyorlardıysa artık...
Çok kibar olsaydı o pardonu derdirtmezdi.

Anlaşılan eşin dış kapının dış mandalı muamelesi görmeyi hak ediyor ona en yakın zamanda hak ettiği gibi davranmaya başlarsan iyi edersin :)

Normal mi? Bunun normal olabileceğini düşünmen bile kötü.

Birde ukalalık yapıyor "afedersin" diyeceksin diye, ne zannediyor kendisini acaba?
Özel konuşulacaksa senden gizli ise sen yokken konuşacaklar o halde, senden bahsediyorlardı sanırım gizlediklerine göre.

Aynı şeyi sende ona kendi ailenin evinde yap anlasın ne kadar kötü bir durum olduğunu

Baştan söyleyese insan bu kadar alınması gerçekten.
Ki eşler arasında ayrı gayrı olmaz.
En iyi ihtimalle su olur, sizin bildiğinizi anne babası bilmez. Ama bunun içinde baştan tatlıca söylemek varken...

Ay seni kovduğu yetmemiş bir de arkandan artistlik yapmış! Ne eşim bana diyebilir özel konuşuyoruz çıkar mısın diye ne de ben eşime. En fazla ima ederiz , sessiz kalırız falan karşıdaki anlarsa gider yoksa açık açık git diyemez.

Sen ne dedin peki arkandan pardon değil bilmemne dediğinde?

Pardon diyip cikmaniz hata ,orada kopsun kavga ,
Ustune birde terbiyesizlik adam duble ortaligi mahvetmis ,
Benden gizlin mi var diyip deyip otururdum,konusacaksaniz yanimda konusun desenize ,
Bu ne yahu

Ben olsam orada kendi ailesinin yanında haddini bildiririm ki bir daha aynı okuzlugu yapmaya totosu yemesin. Sen de o ailenin üyesisin. Özel ne konuşulabilir. Ben olsam bundan sonra o aile toptan özür dileyene kadar o eve adım atmam.

1 aylık küslük nedeni benim için..
Hatta aynısını sen de senin ailene gittiğinizde yap,ona kendisini dışlanmış hissettir.

Aynı muameleyi o adama yapar, yerin dibine sokarım sonra da bir daha o eve gitmem! Hayır özel bir durum olabilir aile arası hadi anlayış gösterelim, -siz artık o adamın eşisiniz gizli saklı olmamalı- bunu başka zaman konuşsunlar sizi kapı dışarı edene kadar,ayrıca pardon deme afedersin de diyen adamın ağzını büzüp kenara koyasım geldi çok sinirlendim

Canım senin bir suçun yok bence eşim suçlu hem sen den gizli ne konuşa bilirlerdi ki bence ayıp etmişler

Esin harbi ayıp etmiş bu kadar önemli senden gizli ne konusıyor olabilirler ya senin hakkında yada senın hoslanmıcagın birsey hakkındadır büyük ihtimal artı nasıl kv kp yanında rencide eder seni anlamıyorum bence konusun esinizle ve güzellikle halletmeye bakın bagırırsanız daha beter olur

E karısı aileden değil mi? Karısı en yakını olmalı.
Benim de eşimi ilgilendirmeyen aile meselelerim vardır.
ona ne benim amcam ile babam arasındaki miras davasından...
Yada ona ne gelinimizin ailesi ile ailem arasında geçen bir mevzudan?
Eşi onun ailesi ama her meseleyi paylaşacak diye de bir kaide yok.

canım o anki nabız da çok önemli
belki gerçekten önemli bir sorunları vardı
bunu eşinle uygun bir anda güzel bir dille konuş paylaş
kırıldıgın noktayı anlat
yaptıgı şeyin seni rencide ettiğini söyle
kavgaya tutuşmayın güzelce halledin olur böyle şeyler :)
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…