Birşey konuşuyoruz müsaade eder misin?

Sende o an ,bende bu ailenin bireyi değil miyim diye soracaktın,mutfaktan çikmayacaktin illa konusacaklarsa başka zaman konuşsunlar

Çok kabaca bir davranış, madem bu şekilde özel bir aile toplantıları var önceden söyleselerdi hiç odaya girmezdiniz.. Bence eşinde bir odunluk var..

Bana normal geldi açıkçası, bir şey konuşuyorlarmış, sizden de rica etmiş.

Pardon afedersiniz meselesini anlamadım ama.

Cok saygısızca.sen nerden bilebilirsin ki özel konustuklarini!hem senden gizli özel
Neyi olabilirmiş kocanın.sen elmisin.seni Aileden göremiyorlarsa gitme bir daha.

+1

Ben anormal bulmadım, bizlerinde kendi ailemizle eşimiz hariç konuştuğumuz konular olmuyor mu sanki. O an bir konu açıldı demek ki olabilir, sizde üstüne gelmişsiniz konuşmanın onlarda susmuş, sizin gelip oturmanızda sanki dinlemek için gibi olmuş. Belki o şekilde söylemese iyiydi ama abartılmaya değer değil. Bozulmakta haklısınız kendinizce ama kendi aralarında bir mevzu olamaz mı?

Evet bu mevzular her ailede var.Eşimin de ailesinde miras işleri halledileceği zaman kayınvalidem, gelin damat kimse gelmesin,aile içinde halledilsin demiş.Eşim buna tepki gösterdi o zaman,damat ve gelinlerde aileden değilmi,o nasıl söz diye.Bende, ben ailemdeki yıllardır süren hisse muhabbetlerinden bıktım,gel dese de gelmezdim,sen git ne yapacaksanız yapın demiştim.Fakat yalnızken ya da konu sahibini eşi önceden uyararak olmalıydı,kim olsa bozulur,birde üstüne tüy dikmiş...

Evet bu mevzular her ailede var.Eşimin de ailesinde miras işleri halledileceği zaman kayınvalidem, gelin damat kimse gelmesin,aile içinde halledilsin demiş.Eşim buna tepki gösterdi o zaman,damat ve gelinlerde aileden değilmi,o nasıl söz diye.Bende, ben ailemdeki yıllardır süren hisse muhabbetlerinden bıktım,gel dese de gelmezdim,sen git ne yapacaksanız yapın demiştim.Fakat konuşma yalnızken ya da konu sahibini eşi önceden uyararak olmalıydı,kim olsa bozulur,birde üstüne tüy dikmiş...

Esin resmen s.cmis ustune de sivamis
Cok sinir bozucu madem ozel konuscaklar ve senden gizli senin olmadigin zmn konussalarmis
Bu yaptigini yanina birakma dicem de ailesinin yaninda boyle davranan yalnizken neler yapar
Cok itici yaa

Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim cevaplarına ötürü. Kimisi normal demiş ,kimisi anormal demiş. Herkesin görüşü farklı olabilir. Ama ben gerçekten çok kırıldım.

Eve geldik eşime uzak davrandım hatta oğlumu uyuttuktan sonra dışarı çıktım birkaç saat dışarıda durdum. Eve geldikten sonra tekrar tavır yaptım. Biliyorum 'neden tavır yapıyorsun ağzına s.çsaydın' diyenler olacaktır. Ama benim yapım bu , bağırıp çağıramıyorum ne kadar istesem de.

Eşim ' neyin var senin , ben bişey mi yaptım ' demeye başladı. Hâlâ ne yaptığının farkında değildi yani. Ondan sonra artık ben açtım ağzımı yumdum gözümü. İçimde ne varsa döktüm. Konuştukları şey kaynımla ilgiliymiş galiba. Hatta benden önce görümcem gelmiş onu da kv göndermiş.Daha sonra konusabileceklerini , bana o şekilde davranmaması gerektiğini söyledim. ' Ben sana aynı şeyi yapsam nasıl hissederdin sadece bunu düşün. Empati kurmaya çalış' dedim . ' Böyle alınacağını düşünmedim, özür dilerim ' dedi. Seni kırmak istemedim dedi. Geldi sarıldı. Pardon değil afedersin lafını da kötü amaçla söylememiş.

Yine de diyorum keşke böyle birşey olmasaydı. Aramız çok gereksiz bir sebepten dolayı bozulmuş oldu.

Eşin horozlanmaya kalkmış ailesi yanında. Sen böyle yapınca da duvara toslamış. O laf gayette kötü amaçla söylenmiş bir laf. Burnundan getir.

Annesinin babasının yanında tekrar özür dilesin o zaman. Laf arasında da olsa herkesin içinde gönlünü alsın madem. Artistliği onların yanında yaptı çünkü. Oh ne ala milletin içinde es gürle, eve gelince kuyruğu sıkıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…