Birşey konuşuyoruz müsaade eder misin?

Bu aynen cocukken baska biri daha varken kulak kulaga konusup kikir kikir gülmeye benzemis.

Senin yerinde olsam, bundan sonra ben ailene gitmiyorum, siz otturun saatlerce özel meselelerinizi konusun rahat rahat derdim. Gercekden de gitmem, kv falan ariyor mu seni bilmiyorum ama ariyorsa, dur oglunu vereyim özel konusun diye onada trip yapardim. Yani özetle böyle bir lafi demesiyle dedirtmelerini burunlarindan fitil fitil getiriridim. Genel olarak tabi ki herkes ailesiyle özel konusur. Ama bunu yapilacak ortam var, madem o kadar acil ve özel bir durumdu, baska bi sekilde yine konusabilirdi ailesiyle.

Simdi susarsan bu durumu kv, kp ve esinin burnundan getirmezsen, bundan sonra cok daha konu acarsin, esim beni saymiyo, kv beni saymiyo diye.
 
yaptıkları hareket hiç hoş değil başka zamanlarda gelinin aileden olduğunu bütün kv.kp.mensupları bunu dile getirir hesap işi bu.Eşinin yaptığı çok çok kötü hareket yapılşmamması gerekir eş olarak eşini rencide ederse diğerlerinin yapması çok ta şaşırtıcı olmaz tavrınızı koyun ama tadında.
 
Ben anlamadım eşiniz pardon dediniz diye niye alındı da, afedersin diyeceksin diye düzeltti anlayamadım ne gerek var zaten aynı şey yani. Aile içinde özel konuşmalar olabilir kaynının bir derdi olabilir senin yanında konuşmak istemeyebilir. Kaldı ki eltin de yokmuş orada yanlarında demek ki özel. Ben kaynanam kayınpederim bazen yurtdışındaki oğullarından konuşurlardı eşime dert yanarları vs ben kendim odadan çıkardım rahat konuşsunlar diye. Ama çıkarken ki söylediği hoş değil. Evinizde konuşmadınız mı bu konuyu hala orada değilsinizdir evinize gelmişsinizdir herhalde.
 
kocan tam bir odunmuş

o lafları ona yediririm ben

özel konuşacaklarmış afedersinmiş

çok mu dizi izliyosunuz siz
 
Olmasi gereken karsi tarafa mesafa koymakmis. Mesela o eve geldiginden merhaba hosgeldin naber diyip kendi dunyaniza cekilin.diger odaya gecip film izleyin kendinize ugras bulun.gecin mutfaga kek yapin sanki o dunyanizda yokmus gibi..ama tabi bu arada trip atmadan.. sevginizi kesin ona karsi bir sureligine tabi.. kisaca kus kalmayin ama bir mesafe koyun o zaman anlayacaktir..
 
Konu sahibi biraz tavırlı söylediyse bir de ailesinin yanında olunca sinir olduğu için laf çarpmış bence..

Sebep her ne olursa olsun ailesinin yaninda kucuk dusurmus esini. Buna maalesef ki hakki yok.

Pardonu afedersin diye duzelten adam rica etmeyi bile bilmiyor. O mu verecek bu dersi?

Tavir yapan herkes birbirini gömsün o halde, kimsede kimsenin degeri kalmaz ama bu sekilde. Esin sana boyle davranirsa ailesi de bundan guc alip neler yapmaz? Ailesinden laf gelmesini engellemeye calisirken kucuk cocuklara benzetmis esini.

Izahi yok gibi duruyor bu meselenin.
 

Katılıyorum size.
Kocası "ben ne yaptım ki, Allah Allah" diye şaşkın tavırlara girmiş o yüzden dedim, hiç bir türlü izahı yok zaten.
Ben buradan bakınca bal gibi laf çarptığını düşünüyorum eşin konu sahibine.
 
Ne ayıp mı? Eşinizin ailesi ile sizden gizli saklı ne gibi bir mevzuu olabilir ki çok merak ettim. Nasıl bir şey miş. Hayran kaldım sizinde tavrınıza...
 

Yolarım o adamı ya ...
 
tabi ki yaptığı büyük ayıp ve saygısızlık, ailesinin yanında resmen sizi yok saymış.. sizi doldurmak gibi olmasın ama bence burnundan getirmelisiniz..
 
Eşiniz çok şaçma davranmış. Özellikle ailesinin yanında. Kibarca bişey konuşuyoruz hayatım falan dese neyse. Bilmiyorum ama siz o evin gelinisiniz eşinizde kvdenizle konusup ne saklıyor olabilir ki herşey başlı başına çok saçma
 
Asla öyle sakin bi tavır sergileyip çıkmazdım o odadan.Bide afedersin diceksin diyo he ayy ben bile sinirden kudurdum şuan.
 
Eşiniz gerçekten çok ayıp etmiş insanın karşısındaki yedi kat yabancı dahi olsa demez öyle bişeyi heleki kayınvalideniz ve eş dostun yanında çok rencide edici bir davranış
 
Resmen ayıp etmiş.heleki pardon değil afedersin denir demesi çok saçma.ne olmuş da öyle davranmış.acaba orda sana karşı tavır alabileceği birşey mı konusuluyordu
 

Kıyamam ben size ya ne kadar naifsiniz, eşiniz ayıp etmiş tabii ki, ama konuşup bu duruma kırıldığınızı söylerseniz yapmayacaktır tekrar
 
Hayır alınganlık yapmamaışsın. Sana karşı buz gibi terbiyesizlik etmişler. Hatta net olarak şunu da iç rahatlııyla söyleyebilirim, sana aileden olmayan dış kapının mandalı muamelesi yapılmış.
 
a aa üsluba bak. madem çok önemli evde kimse yokken konuşsunlar. eşine belirt durumu küçük düşürüldüğünü düşündüğünü falan söyle bnce
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…