- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Olmasi gereken karsi tarafa mesafa koymakmis. Mesela o eve geldiginden merhaba hosgeldin naber diyip kendi dunyaniza cekilin.diger odaya gecip film izleyin kendinize ugras bulun.gecin mutfaga kek yapin sanki o dunyanizda yokmus gibi..ama tabi bu arada trip atmadan.. sevginizi kesin ona karsi bir sureligine tabi.. kisaca kus kalmayin ama bir mesafe koyun o zaman anlayacaktir..İşte ben bu konuda o kadar kızıyorum ki kendime. Hemen affedip barışıyorum. Kalbim kırık da olsa aynı evin içinde tavır yapıp küs takılamıyorum. Aynen dediğiniz gibi oldu zaten 3 senedir içime attım attım değişen birşey yok. Ne yapmalıyım ? Nasıl hareket edeyim bilemiyorum
Ne yapmalıyım ?
Hadi onu dedi ''pardon değil afedersin'' neden diyor? Başkası sana terbiye öğretmemiş gel ben öğreteyim demek istiyor herhalde burada da.
Konu sahibi biraz tavırlı söylediyse bir de ailesinin yanında olunca sinir olduğu için laf çarpmış bence..
Sebep her ne olursa olsun ailesinin yaninda kucuk dusurmus esini. Buna maalesef ki hakki yok.
Pardonu afedersin diye duzelten adam rica etmeyi bile bilmiyor. O mu verecek bu dersi?
Tavir yapan herkes birbirini gömsün o halde, kimsede kimsenin degeri kalmaz ama bu sekilde. Esin sana boyle davranirsa ailesi de bundan guc alip neler yapmaz? Ailesinden laf gelmesini engellemeye calisirken kucuk cocuklara benzetmis esini.
Izahi yok gibi duruyor bu meselenin.
Herkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
Eşiniz çok şaçma davranmış. Özellikle ailesinin yanında. Kibarca bişey konuşuyoruz hayatım falan dese neyse. Bilmiyorum ama siz o evin gelinisiniz eşinizde kvdenizle konusup ne saklıyor olabilir ki herşey başlı başına çok saçmaHerkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
Herkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?