Ben olsam hepsine saldirirdim
Erkeklerle alakalı bir mevzu imiş ne ise artık bugün yeterince sıktı canımı saçma sapan mevzuları.Bir çok erkek te olan bir durum bu. Babacım bak ben büyüdüm başkalarına hukmedebiliyorum mesajı veriyorlar. Evde kuzu baba yanında aslan. Ağzına vurcan terlikle. Boşver takma kafana. Ama uyar laftan anlayan biriyse tabi. Bidaha insanlar yanında dikkat etsin laflarına. Sanki mafya ailesi de özel sırlı şeyler konuşuyorlar.
Belki söyleyiş tarzı kötüydü.bazen bende arkadaşımla özel birşey konuşurum eşim gelir mutfağa biz kadınlı mevzu konuşuyoruz derim gönderirim. Tavrında problem vardıki sinirlendiniz.Erkeklerle alakalı bir mevzu imiş ne ise artık bugün yeterince sıktı canımı saçma sapan mevzuları.
Tabi canım eşim o lafı edince kp gülümsüyor nasıl hoşuna gittyse
Oğlumu alıp bir hışımla dışarı çıktım. Parka götürdüm. Daha sonra parka geldi bizi almaya. Orada özür diler ya da gönlümü almaya çalışır diye düşündüm. Ama hiç birşey yapmadı normal davrandı. Sonra eve geldik ben tavır yaptım yine kafasına dank etmedi.
Zaten eşim ' onlar demesin diye ben dedim çünkü kardeşimi annem gönderdi' dedi.Hadi eşin seni aileden saymayıp kovdu o kadar insan ağzını açıp 'kızım gel otur buraya gitme' demedi mi? Çüş!
Ben olsam yaygarayı basardım be eemekmiş o öyleHerkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
Zaten eşim ' onlar demesin diye ben dedim çünkü kardeşimi annem gönderdi' dedi.
Eşimle konuşmadan önce ben de sizin gibi düşündüm hatta kv arayıp ona da içimi dökmek istedim. Ama iyiki yapmamışım. Sonradan öğrendim gerçeği
Zaten eşim ' onlar demesin diye ben dedim çünkü kardeşimi annem gönderdi' dedi.
Eşimle konuşmadan önce ben de sizin gibi düşündüm hatta kv arayıp ona da içimi dökmek istedim. Ama iyiki yapmamışım. Sonradan öğrendim gerçeği
Eşinin yaptığı resmen terbiyesizlik..o evde 1 dk bile durmazdım.konu her ne olursa olsun sen gidince konuşulabilirdi.bu şekilde kimse de kırılmazdı.Herkese merhaba. Hayırlı pazarlar.
Bu sabah kahvaltı için eşimin ailesine gittik. Kahvaltı yaptık masayı topladık vs. Kahvaltı yaptığımız mutfak masasında kahve icilecekti ' kimler iciyor ' diye sordu kv. Ben içmeyecegimi söyledim. Kaynım görümcemi bir yere götürecekti. Bizi de eve bırakacaktı. Neyse ben hazırlandım çocuğu da hazırladım. Bir baktım görümcemin çocuğu uyanmış onu uyutamak için odaya gitti. Ben de su içmek için mutfağa gittim. Kapı kapalıydı. İçeriye girdim. Kv , kp , eşim ve kaynım kahve içiyordu. Önce suyumu ictim sonrada nasılsa bekleyeceğim diye oturdum yanlarına. Herkes sus pus. Eşim bana demez mi ' biz birşey konuşuyoruz , müsaade eder misin ' diye. O kadar moralim bozuldu. Öyle rencide oldum ki. ' öyle mi pardon ' dedim ve kapıyı kapatıp çıktım. Arkamdan ' pardon değil afedersin demen gerekiyor' diyor.
Hâlbuki az önc kahve içmeye ben de davet edilmiştim. Ben orada özel konuştuklarını nerden bilebilirdim. Ayrıca o şekilde bana tavır alması doğru muydu ? Beni kıracağına başka bir zaman konuşsalardı ne olurdu ? Ben mi alınganlık yapıyorum. Eşimin bu yaptığı normal birşey mi sizce?
+1Madem sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapacaklar bundan sonra sen de gitmezsin evlerine olur biter.
Ha pardon demişsin ha afedersin farkı ne bunun eşin çok biliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?