- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Müsaade istemesinde bir sıkıntı yok asıl mesele dalga geçer gibi pardon değil afedersiniz diyeceksin demesi. Bu konuyla ilgili kötü niyetten başka bi şey gelmiyor aklıma.Eşim her zaman gerekli ve mantıklı konuşmaz. O yüzden bu söylediğine inandım
Herkesin icinde ozur dilet :)
Evet aynen böyle oldu. Ben de ağlaya bağıra anlattım konuştum. Şaşırdı kaldı. ,Morali bozuldu. Farkında olmadan neler yapmışım gibi bı düşünceye girdi gibi hissettim. Sonra geldi sarıldı , öptü.etmiştir etmiştir de yiğitliğe mok sürdürmüyordur ,yada ağız dalaşı ile uğraşmak istemiyordur ,malesef çoğunluk benim eşimin tavrı da öyle oluyor ,ne zaman artık ağlaya bağıra isyan eder içimi dökerim o zaman algıları açılır özür diler bla bla bla
kesinlikle!!! çok iğreti duran bir davranış sergilemiş.. mide bulandırıcı..Biz bir sey konusuyoruz demesinden cok pardon degil afedersin diye gereksiz uyarmasindan rahatsiz oldum. Ona mi sorcakmissin nasil konusacagini. Konu sen miydin acaba doldurulmus bi hali var sanki patlamaya yer aramis.
Bence konu o sırada açılmış ve eşin konudan dolayı gerginmiş.Üzerine sen gelince beklenmedik bir tepki göstermiş olabilir.Farkında olmayabilir yada o anki gerginlikten yapmış olabilir.Bence uyarını yaptıysan çok uzatma. Burda konuyu büyütenlerede çok takılma.Bak eşinden eminsin ailesine karşı seni koruduğunu biliyorsun.Bir anlık bir olayla huzursuzluj yaşama.Bir daha benzer bir konu tekrar ederse gerekeni yaparsın.Çok büyütülecek bir mevzu değilHayır canım. Sadece belki şaşkınlık ve bozulma ifadesi olabilir yüzümde.
Benim hakkımda konuşulacağını hiç zannetmiyorum ki eşim müsaade etmez kesinlikle.
Zaten konunun içeriğiyle hiç ilgilenmiyorum ben bunu eşime de söyledim. Zerre umrumda değil ne konuştukları. Fakat o ortam özel konu konuşmak için müsait değildi. Ve eşimle de konuştum acil bir durum da yoktu. Her zaman birlikteler yani. O kalabalıkta , ben oradayken , mutfağa benim ya da bir başkasının girmesi çok olasıyken yapılmasaymış bu saçmalık , bunlar yaşanmazmış.
Tavır yapmaya devam edince ' sen kindar bir insan değilsin , neden kindar olmaya çalışıyorsun' dedi bana. Yani anlayacağınız yaptığım tavır bile eğreti durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?