Birşey konuşuyoruz müsaade eder misin?

Afedersiniz eşiniz bildiğiniz kalas, odun her ne ise adı
"Canım 10 dakika izin verir misiniz birşey konuşuyoruz diyebilirdi"

Belki senşn duymanı istemediği, özel bir durumdur. Elbette eşinle aranızda gizlilik olmamalı ama belki de gerçekten otoritesini konuşturması gerektiği bir zamandaydı. (Tabii "pardon değil afedersin diyeceksin" biraz kaba olmamış değil)
Yine de sen ılımlı ol, belki bir durum vardır de ve eşine sonrasında bunun ne anlam ifade ettiğini sor. :)

Eşim her zaman gerekli ve mantıklı konuşmaz. O yüzden bu söylediğine inandım
Müsaade istemesinde bir sıkıntı yok asıl mesele dalga geçer gibi pardon değil afedersiniz diyeceksin demesi. Bu konuyla ilgili kötü niyetten başka bi şey gelmiyor aklıma.

Çok rahatsız olurum aynı evin ortamın içinde gizli kapaklı konuşup biri gelincede sanki suçluymuş gibi kovalanmasından.

İzinde istese bişey konuşucaz dese olmaz.
Madem "özel" konuşucaksın eşin yokken git hem rahat konuş hem onu kötü hissettirme

Üzgünüm ama eşinin özrü kabahatinden büyük.
Gitme bundan sonra tek gidip gelsin

Hiç bu kadar saçma sapan bir hareket ne gördüm ne de duydum. Eşin insan değil herhalde veya seni süper ezik yerine koyan bir tip. Rest çek davranışlarını düzeltsin eşin sana saygı duymazsa kimse duymaz.

Senden gizli ne konuşabilirler ki? Hadi diyelim senden gizli çocuk kovalar gibi bi tavır ne ya çok saygısızca bence. Ben olsam burnundan getirirdim

Evet aynen böyle oldu. Ben de ağlaya bağıra anlattım konuştum. Şaşırdı kaldı. ,Morali bozuldu. Farkında olmadan neler yapmışım gibi bı düşünceye girdi gibi hissettim. Sonra geldi sarıldı , öptü.
Bundan sonra hâlâ tavır yapmalı mıyım onu bilemiyorum

Tavır yapmaya devam edince ' sen kindar bir insan değilsin , neden kindar olmaya çalışıyorsun' dedi bana. Yani anlayacağınız yaptığım tavır bile eğreti durdu

Eşin çok ayıp etmiş .... Özel de olsa sende ailedensin . Seni dışlamalarını yadırgadım ayrıca bu kadar önemli ne konuşuyorlardı ? senin bilmemen gereken

Burada sorun eşinden gizli konuşuyor olması değil olabilir ailesiyle arasında bir durumdur
Esas sorun adamın yontulmamış tavrı

Vay hasbamm. O nasıl iğrenç bir tepki. Ailesinin yanında rezil etmiş resmen. Başbaşa olunca özür dilese nolcak ailesinin gözünde değerini dusurdu. Ailesinin yanında özür dilemeli.

Insan yerine koyulmuyorsan sende onu koymayacaksin o zaman..esini uyar ki bi daha boyle sacmaliklar yapmasin..hattaaaaa ailesinin yaninda ozur dilesin senden ..ben oyle yaptirirdim valla...

tamam özel bi konuda konuşabilirler ama sen nereeden bilerbilirdin ki.. kibar bi dille söylemeliydi... buna ragmen sen yinede nezaketle cevap vermişsin ben olsam tepkimi gösterirdim yani. pardon değil afedersin de diyor sana bide bence eşin önce kendini bi düzeltsin.

Biz bir sey konusuyoruz demesinden cok pardon degil afedersin diye gereksiz uyarmasindan rahatsiz oldum. Ona mi sorcakmissin nasil konusacagini. Konu sen miydin acaba doldurulmus bi hali var sanki patlamaya yer aramis.
kesinlikle!!! çok iğreti duran bir davranış sergilemiş.. mide bulandırıcı..

Bence konu o sırada açılmış ve eşin konudan dolayı gerginmiş.Üzerine sen gelince beklenmedik bir tepki göstermiş olabilir.Farkında olmayabilir yada o anki gerginlikten yapmış olabilir.Bence uyarını yaptıysan çok uzatma. Burda konuyu büyütenlerede çok takılma.Bak eşinden eminsin ailesine karşı seni koruduğunu biliyorsun.Bir anlık bir olayla huzursuzluj yaşama.Bir daha benzer bir konu tekrar ederse gerekeni yaparsın.Çok büyütülecek bir mevzu değil

Tavır yapmaya devam edince ' sen kindar bir insan değilsin , neden kindar olmaya çalışıyorsun' dedi bana. Yani anlayacağınız yaptığım tavır bile eğreti durdu

kindarlıkla ne alakası var bunun arkadaşım?
adam sana terbiyesizlik yapıyor, kırılamayacak mısın da?
bu kindarlık değil, kindarlık ufak bir şeyden çok uzun süre kin tutmaya denir.

sen bu işin hesabını sormazsan bu sürüp gidecek.
çocuğunun gözünde sürekli elalem içinde azar yiyen ezik bir anne olmak ister misin?
ben sana söyleyeyim, babası böyle davrandıkça evladın da seni adam yerine koymayacak
benzer şeyleri yapmaya başlayacak sana.
birebir örneğini biliyorum.
ona göre kocanla tekrar mıçmıç olup sana olan saygısını kendi ellerinle yok edersin iki günlük huzur için
sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…