• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşey söylemem gerekiyor mu?

Amaci yalvartmak
kiz gibi naz yapiyor trip atiyor
cocuk gibi diyecem ama zaten cocuk..

Hiiçç oralı olma sürekli kavga ediyosanız saygınız kalmamış zaten birbirinize saygı olmayan yerde sevgi hiç yoktur. Bırakın bu sefer kendi gelsin tıpış tıpış ama bana kalırsa hiiç geri dönmeyin kıymetinizi bilecek biri mutlaka çıkar. Sosyal medyadan sildiyse sizi sizde onu silin. Göstermelik bile olsa bu tarz şeyler hoş değil o ilişki can çekişiyodur bence

Zaten o ilişki durumunu kaldırdıktan sonra bende kaldırdım. Artık sildi sessiz kalmak doğru mu ki
Anladığım kadarıyla sen adam giydirip içini kusmak istiyorsun, ama yapma.
Ona da konuşma fırsatı vermiş olacaksın.
Sen sus ki, onun da içinde patlasın. :D

Hiiçç oralı olma sürekli kavga ediyosanız saygınız kalmamış zaten birbirinize saygı olmayan yerde sevgi hiç yoktur. Bırakın bu sefer kendi gelsin tıpış tıpış ama bana kalırsa hiiç geri dönmeyin kıymetinizi bilecek biri mutlaka çıkar. Sosyal medyadan sildiyse sizi sizde onu silin. Göstermelik bile olsa bu tarz şeyler hoş değil o ilişki can çekişiyodur bence

Başka sileceğim bi yer yok ki malesef. Askere gidiyor haftaya artık zaman kalmadı

Boşver güzelim bırak :KK75:
O askere bi gitsin görcek anyayı konyayı orda zaten :confused:
Ozaman orda anırır senin isminiiiii pişmanlıktann :KK53:

İnşallah dediğin gibi olur :( canım çok yanıyor

Anladığım kadarıyla sen adam giydirip içini kusmak istiyorsun, ama yapma.
Ona da konuşma fırsatı vermiş olacaksın.
Sen sus ki, onun da içinde patlasın. :D

Seviyorsa yazar zaten değil mi. Gerçi sevse silmezdi

Barışma beklentin varsa sessiz kal.Askere gidince özür dileyerek yazıyorum ve çift ş ile yazıyorum ''eşşek''gibi arayacak.
Yok,ben barışmam diyorsan ara,ağzına geleni say.

Back
X