Ebruyla yaşlarımız yakın sanırım biraz ondan olabilir. Ben 34 yaşındayım. Sen daha küçüksün diye biliyorum. 20 li yaşların başındayken çok asi ve özgürlükçüydüm. En protokol ortamlarda diyeceğimi derdim. Zaman geçti, tecrübelendim. Önce kiminle güreşeceğime bir bakıyorum şöyle. Tanıdık biriyse zaten o ortamda bulunmamaya çalışıyorum güreş tutmamak için. Ama illa ki bulunuyorsam ki az önce bahsettiğim konuşmada olduğu gibi aslında ortamdakiler de anladı beni de onu da ama laf dalaşına girmeye gerek yok onu yazdım ben bir yere. Başka bir zaman acısını çıkartırım. Zaten o insan o kadar pişkin ve yüzsüz olmasa 60 yaşında kendinden küçük mevkili biriyle yarışa girip de satışa geçmez. Önemli olan politik olman, sıcak savaş dönemi seni yıpratıyor.
Bence kalabalıkta çemkirmek bir adım geri çeker insanı ve dedikodulara malzeme yapar. İkili haldeyken en çetin çemkirmeler tamam derim ama kalabalıkta politik olmayı savunuyorum.
Suan benim hangi pozisyonda oldugumu gorsen... Gelinimiz kocasini nette aldatti en yakin arkadasinin ustune atti. En yakin arkadasi benimle dertlesti. Etraftan duyulmaya baslayinca gelin kendini affettirdi arkadasina simdi onlar iyiler ben ortada dedikoducu gorumce olarak kaldim. Akrabalarin bazilari da bu dedikoduyu benim cikardigimi dusunuyor. En basta bana dertlendiginde "ne haliniz varsa gorun s... gidin deseydim suan herkesle iyiydim. Yada gelinin yaptigini herkese anlatsaydim...
O zaten apayrı bir vatandaşYa ben senin bi kaç konunu gördüm ous a çok kızıyorum
Gerisi boş bi kere o böyle tepkilerle senin inat damarına basmamalı
aa ben seni 25 falan sanıyordum, hala okuyunca..Bende çok küçük değilim 32 yaşındayım bu saatten sonra degisirmiyim bilmiyorum
meydanda guresmek cok mertce bence.. ben buyum
aa ben seni 25 falan sanıyordum, hala okuyunca..
valla çocuk doğurursan biraz yumuşarsın diye düşünüyorum.
Buna ben çok üzülürdüm önceden.Ikili görüşmede yaptım yine bişey diyemediler
tek yapabildikleri arkamdan konusmak
Buna ben çok üzülürdüm önceden.
Önemli insanların arkasından konuşurlar ve önemli insanları düşmanı çok olur.
Yiğit olan gelir yüzüne konuşur.
Ve bu yaşıma kadar hep ilahi adaletin tıkır tıkır işlediğini gördüm. Ben bu adalete çok güveniyorum gerisi ayrıntı.
Istediklerine inanabilirler bende öyle düşünüyorum
En çok üzen hakliyken haksız duruma düşmek ebrusum
Bekliyorum ama çok sabirsizimBiliyorsun ben çok yaşadım..
En güzeli ilahi adalete bırakmak.
Çok güzel işliyor..
Bizim gücümüz yetmiyor bazen öyle ceza vermeye..
Bekliyorum ama çok sabirsizim
bir an önce görmek istiyorum
Inşallah bekliyorumGöreceksin..
Başka yolu yok.
Kimsenin ettiği yanına kalmıyor.
Defalarca tecrübe ettim..
Inşallah bekliyorumçabuk olsun ama
Ben sizn yerinizde olsam asla arkadasimi ele vermezdim.sonucta o size soylememis sizde bu durumla ayni sekilde basbasa da kalabilirdiniz.arkadasinizla konusun,size iftira atan kisiyle normal bir gun de konussun.bak cnm.sen sunu sunu soyleyerek iftira atiyorsun diyirsun ya,ama sen banada soylemistin bunlari.desin.bunun dogru olmadigini sizi aklasin.aslinda varya bize allah yeter.gizliyi sakliyi elbet ortaya cikaracaktir.şöyle açıkliyim ben. ailede konuşmadığım bazı şahıslar var.ben onların birazcık dedikodusunu yaptımsonra ailedekiler bana dedilerki boşver kimseye söyleme sıkıntıyı hatta kavga ettiğinizi bile söyleme. bende tamam dedim. bi gün en yakın arkadaşlarımdan biri geldi ve bana dediki o kavga ettiğin kişi sağda solda hep seni konuşuyor, seni kötülüyor, senin hakkında ileri geri konuşuyor.bir iki bişey söyledi ( benim ona söylemediğim bişeyler, ordan anladım yalan söylemediğini çünkü o kişiden başka kimse söyleyemezdi) . aslında daha çok şey var ama canını sıkmak istemiyorum onlarada benim söylediğimi söyleme dedi zor durumda kalırım.
şimdi ben ousa bunu biraz çıtlattım bana diyorki yok yalan, o hayatta bu konulara girmez, kesinlikle inanmıyorum. kim ne duymuşsa senden duymuşsun dedikoducu olan sensin dedi.aslında o arkadaşımın söylediklerini birebir söylesem inanacak ben dolaylı söylediğim için doğal olarak direkt kestirip atıyor. ben kendimi aklamasam herkesin gözünde yalancı, iftiracı ve dedikoducu olarak kalacam.ve dikkat ettim bazı insanlar benden uzaklaştılar bile.
şimdi ben isim vermeden böle böle duydum desem inandırıcılığı olmaz hemde o kişi sadece bu arkadaşıma ve eşine söylemişse zaten anlar onların bana söylediklerini.
bilmiyorum işte böyle birşey yaaa
kısacası dedikoduları yaymaya devam eden sütten çıkmış ak kaşık, ben sadece onula konuşmuyorum dediğim içinde dedikoducu oldum. şimdi ne duyulsa benden bilinecek
hepimizin yaşları ortalama aynı. 31-32 civarı
arkadaşımın hiç bir kabahati yok, o sadece bana yardımcı olmaya çalıştı böyle böyle konuşuyor o kişi diye
egoş bence hayati çünkü benim imajım, itibarım söz konusu
Bayiliyosunben seni sevmiyorum
carrie eninde sonunda kimin ne olduğu çıkıyor ben olsam susar beklerdimşöyle açıkliyim ben. ailede konuşmadığım bazı şahıslar var.ben onların birazcık dedikodusunu yaptımsonra ailedekiler bana dedilerki boşver kimseye söyleme sıkıntıyı hatta kavga ettiğinizi bile söyleme. bende tamam dedim. bi gün en yakın arkadaşlarımdan biri geldi ve bana dediki o kavga ettiğin kişi sağda solda hep seni konuşuyor, seni kötülüyor, senin hakkında ileri geri konuşuyor.bir iki bişey söyledi ( benim ona söylemediğim bişeyler, ordan anladım yalan söylemediğini çünkü o kişiden başka kimse söyleyemezdi) . aslında daha çok şey var ama canını sıkmak istemiyorum onlarada benim söylediğimi söyleme dedi zor durumda kalırım.
şimdi ben ousa bunu biraz çıtlattım bana diyorki yok yalan, o hayatta bu konulara girmez, kesinlikle inanmıyorum. kim ne duymuşsa senden duymuşsun dedikoducu olan sensin dedi.aslında o arkadaşımın söylediklerini birebir söylesem inanacak ben dolaylı söylediğim için doğal olarak direkt kestirip atıyor. ben kendimi aklamasam herkesin gözünde yalancı, iftiracı ve dedikoducu olarak kalacam.ve dikkat ettim bazı insanlar benden uzaklaştılar bile.
şimdi ben isim vermeden böle böle duydum desem inandırıcılığı olmaz hemde o kişi sadece bu arkadaşıma ve eşine söylemişse zaten anlar onların bana söylediklerini.
bilmiyorum işte böyle birşey yaaa
kısacası dedikoduları yaymaya devam eden sütten çıkmış ak kaşık, ben sadece onula konuşmuyorum dediğim içinde dedikoducu oldum. şimdi ne duyulsa benden bilinecek
hepimizin yaşları ortalama aynı. 31-32 civarı
Su koca agzimi bi kapatabilsem arkadaşım çok güzel olacak emmeeeecarrie eninde sonunda kimin ne olduğu çıkıyor ben olsam susar beklerdim
hep böyle yaptım sonra herkes er ya da geç ay senin çok hakkını yemişiz dedi
er geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?