Gözünün içine baka baka inkar ediyorsa ya da tam tersi bir şey söylüyorsa sen bu insanla baş edemezsin.
Yani ikiniz biliyorsunuz doğruyu ama farklı bir ortamda farklı davranıyor. Ne yapabilirsin ki o durumda.
Benim de karşılaştığım bir durum benden üst düzey bir insanla hem de.. Ben nazikçe oturtuyorum yerine en üst düzey toplantılarda. Mesela bir kere şunu demiştim: ben sizin yanınızda kendimi ya ifade edemiyorum ya siz yanlış anlıyorsunuz benim dediklerimi. Tamam ben yanlış hatırlıyor olayım.
Ortam buz gibi oldu.
Biliyormusun canim, insan once kendini sevmeli, kendine deger vermeli once. Yoksa baska turlu olmuyor maalesef.....tşk ederim fıstık :)
bende harcanacak adammıydın
iyi oldu sizle konuştum
en azından diğer seçeneğide gözden geçirecem ballim
Su ana kadar kimi akladiysam karsiliginda nankorluk gordum. Artik gozum kapali kendimi aklar gecerim.
bi cok kisiye konustuysa bence zaten kafasi karisir.. pacasi tutusur mu bilemem ama.. arsiz tipse korkmazisim vermesem inkar etmezmi
Biliyormusun canim, insan once kendini sevmeli, kendine deger vermeli once. Yoksa baska turlu olmuyor maalesef.....
bi cok kisiye konustuysa bence zaten kafasi karisir.. pacasi tutusur mu bilemem ama.. arsiz tipse korkmaz
Geçmiş olaylar hakkında falan hiç bilgim yok ama doğru anladıysam cevap vereyim (ilk mesaja göre).
Ben dedikodu yapmışım, arkadaşım da yapmış. Bütün dedikoduyu da ben yapmadım o da yaptı demek için konuşmazdım
Eğer olay tam olarak böyle ise.
ipek seni tanıdığım kadarıyla sende ebruşum gibi hanımefendi birisin :) ikinizi benzetiyorum zaten bu konuda.
bu duruşunu koruduğun için belkide bazen karşındaki insanla, durumu ikinizinde çok iyi bilmenize rağmen, baş edemiyorsun çünkü eminim şaşkına dönüyorsun, böyle iki yüzlülük, böyle oynaklık olurmu diye.
bende biraz fevrilik var biraz daha farklı tepki veririrm gibi geliyor bana.
Başedebilmek için çemkirmek gerekiyor bazen..
Ben 40 ımdan sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladım..
sen çok temiz kalplisin ebruş
sen hep ordan kaybediyosunyapamadım seni cadı
Kaybetmiyorum canım..
Sadece başlangıçta öyleymış gibi..
o iyi niyetimi kullananlar öyle şeyler yaşıyorlar ki..
Ama ben yine de üzülüyorum bazen :)
orası öyle tabi, kaybeden sen değilsin ama üzülüyor insan.
o yüzden ödeşmek adettendir
Ebruyla yaşlarımız yakın sanırım biraz ondan olabilir. Ben 34 yaşındayım. Sen daha küçüksün diye biliyorum. 20 li yaşların başındayken çok asi ve özgürlükçüydüm. En protokol ortamlarda diyeceğimi derdim. Zaman geçti, tecrübelendim. Önce kiminle güreşeceğime bir bakıyorum şöyle. Tanıdık biriyse zaten o ortamda bulunmamaya çalışıyorum güreş tutmamak için. Ama illa ki bulunuyorsam ki az önce bahsettiğim konuşmada olduğu gibi aslında ortamdakiler de anladı beni de onu da ama laf dalaşına girmeye gerek yok onu yazdım ben bir yere. Başka bir zaman acısını çıkartırım. Zaten o insan o kadar pişkin ve yüzsüz olmasa 60 yaşında kendinden küçük mevkili biriyle yarışa girip de satışa geçmez. Önemli olan politik olman, sıcak savaş dönemi seni yıpratıyor.ipek seni tanıdığım kadarıyla sende ebruşum gibi hanımefendi birisin :) ikinizi benzetiyorum zaten bu konuda.
bu duruşunu koruduğun için belkide bazen karşındaki insanla, durumu ikinizinde çok iyi bilmenize rağmen, baş edemiyorsun çünkü eminim şaşkına dönüyorsun, böyle iki yüzlülük, böyle oynaklık olurmu diye.
bende biraz fevrilik var biraz daha farklı tepki veririrm gibi geliyor bana.
Bence kalabalıkta çemkirmek bir adım geri çeker insanı ve dedikodulara malzeme yapar. İkili haldeyken en çetin çemkirmeler tamam derim ama kalabalıkta politik olmayı savunuyorum.Başedebilmek için çemkirmek gerekiyor bazen..
Ben 40 ımdan sonra yavaş yavaş öğrenmeye başladım..
Bence kalabalıkta çemkirmek bir adım geri çeker insanı ve dedikodulara malzeme yapar. İkili haldeyken en çetin çemkirmeler tamam derim ama kalabalıkta politik olmayı savunuyorum.
zaten bende başkalarını düşündüğüm için bu duruma düştüm. baştan hiç karışmasaydım kendi pislikleri içinde boğulsalardı diyorum
En güzeli zaten tartışmamak. Tartışmadan halledebilmek herkesin yapacağı bir şey değil hatta sanat bana göre.Benimki küçük laf sokmalar.
Daha o kadar ileriye gidemedim.
En korktuğum şey kavgadır.
Haklısınız kalabalıkta yapılan tartışmalar her iki insanı da aynı yapar.
Kim haklı diye bakmaz insanlar.
Ben ikili haldeyken bile yapamam çok fazla..
İlahi adalet var emin ol..
Şimdi o dedikodulara inanan önyargılılar var ya..
Onlar istediklerine inansınlar..
Hatta ous bile..
Sen kendinden emin olduktan sonra konuşsunlar dursunlar..
Demek ki sen çok öndesin ve sindirememişler seni..
Bir de çok çok güzelsin ya sen.
Fesatlanıyorlardır işte onlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?