- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
Hey allahim yaa, ne tip insanlar var. tatlim dusun ki kimse senden daha degerli degil. Kendini dibine kadar savunhaklı olmasam zaten susarım. ben taa kaç ay önce o kişiyle yüzleştim. hatta fırsat kollarım evde yalnız yakaladım onu tenhada sıkıştırdım. hani dedim yalnızsak çekinmez konuşmaya bütün düşündüklerini kusar ortaya. gittim açık açık bütük düşüncelerimi, bütün yaptıklarımı gerekçeleriyle beraber aktardım.
ağzını açıpta tek kelime edemedi kendini savunmak için bana.
tek söylediği şey sevmiyorum seni çünkü herşeye burnunu sokuyorsun.
burnumu neden soktuğumuda söyledim hiçbirşey diyemedi.
Yapıyorlar zaten..
Seni kışkırtıyorlar sen de veriveriyorsun cevaplarını..
Olan sana oluyor ban üstüne ban..
Hey allahim yaa, ne tip insanlar var. tatlim dusun ki kimse senden daha degerli degil. Kendini dibine kadar savun
bişey olmaz, atın ölümü bandan olsun.
ban nedirki, mouse'un kiri.
bover sen takma bunlar, özelden sorduğum şeye cevap ver
bişey olmaz, atın ölümü bandan olsun.
ban nedirki, mouse'un kiri.
bover sen takma bunlar, özelden sorduğum şeye cevap ver
onun yüzünden olmuyorum zatenben olsam aklarım kendimi...
anam,babam,kardeşim,eşim değil ki ne diye onun yüzünden ben kötü olayım...
olur. söyleme dersem söylemez. çünkü bilirki ben söyleme dediğim halde söylerse yine pokun içine ben batarım ve batmamı istemez. ama kardeşine söylemedikten sonra ne işe yarar
anca ousun gözünde aklanırım ki onun gözünde aklanmasamda olur o beni dedikoducu halimlede kabullendi artık
Sanırım ben en azından onun gözünde haklı çıkmaz isterdim ama yeterli gelmez derseniz, arkadaşınız ile konuşarak söyleyin gitsin. Karşındaki kim olursa olsun, haklıyken haksız konuma düşmek, gerçekten can sıkıcı.
Evet canim. Bi de cok takma yaa arkandan konusanlara. Kesin hayallerinde imzan var onlarin. Iyi tarafini da dusun ;-)))haklısın bi yandan düşünüyorum ben kendimi savunmasam zaten beni savunan yok
bende koyversem
Evet canim. Bi de cok takma yaa arkandan konusanlara. Kesin hayallerinde imzan var onlarin. Iyi tarafini da dusun ;-)))
Bu arada resim cok guzel yaa, hic gulucegim yoktu, yikildim resmen gulmekten))))) allah seni guldursun tatlimhaklısın bi yandan düşünüyorum ben kendimi savunmasam zaten beni savunan yok
bende koyversem
Bu arada resim cok guzel yaa, hic gulucegim yoktu, yikildim resmen gulmekten))))) allah seni guldursun tatlim
Haaarikasin kiz. Aynen boyle devam. Senin o kendini kotu duruma dusurmek pahasina savunduklarin var ta yarin seni gozunu kirpmadan harcarlarhem hayallerinde imzam var hemde kuyruk acıları var
ahh bu kuyruk acısı
o kuyrukları solucan gibi ezerim, birde ayağımı çimene silerim
Kendimden başkasını düşünmem..
Haaarikasin kiz. Aynen boyle devam. Senin o kendini kotu duruma dusurmek pahasina savunduklarin var ta yarin seni gozunu kirpmadan harcarlar
Gözünün içine baka baka inkar ediyorsa ya da tam tersi bir şey söylüyorsa sen bu insanla baş edemezsin.gözünün içine baka baka diyenlerde var doğru
bende onu istiyorum aslında gözümün içine baksınlar istiyorum.
Gözünün içine baka baka inkar ediyorsa ya da tam tersi bir şey söylüyorsa sen bu insanla baş edemezsin.
Yani ikiniz biliyorsunuz doğruyu ama farklı bir ortamda farklı davranıyor. Ne yapabilirsin ki o durumda.
Benim de karşılaştığım bir durum benden üst düzey bir insanla hem de.. Ben nazikçe oturtuyorum yerine en üst düzey toplantılarda. Mesela bir kere şunu demiştim: ben sizin yanınızda kendimi ya ifade edemiyorum ya siz yanlış anlıyorsunuz benim dediklerimi. Tamam ben yanlış hatırlıyor olayım.
Ortam buz gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?