birşey

Hey allahim yaa, ne tip insanlar var. tatlim dusun ki kimse senden daha degerli degil. Kendini dibine kadar savun

ben olsam aklarım kendimi...
anam,babam,kardeşim,eşim değil ki ne diye onun yüzünden ben kötü olayım...

Sanırım ben en azından onun gözünde haklı çıkmaz isterdim ama yeterli gelmez derseniz, arkadaşınız ile konuşarak söyleyin gitsin. Karşındaki kim olursa olsun, haklıyken haksız konuma düşmek, gerçekten can sıkıcı.

evet herkes öyle diyor
deniycem şansımı
sıkıştıracam onu biraz

Evet canim. Bi de cok takma yaa arkandan konusanlara. Kesin hayallerinde imzan var onlarin. Iyi tarafini da dusun ;-)))

hem hayallerinde imzam var hemde kuyruk acıları var
ahh bu kuyruk acısı

o kuyrukları solucan gibi ezerim, birde ayağımı çimene silerim

hem hayallerinde imzam var hemde kuyruk acıları var
ahh bu kuyruk acısı

o kuyrukları solucan gibi ezerim, birde ayağımı çimene silerim
Haaarikasin kiz. Aynen boyle devam. Senin o kendini kotu duruma dusurmek pahasina savunduklarin var ta yarin seni gozunu kirpmadan harcarlar

Haaarikasin kiz. Aynen boyle devam. Senin o kendini kotu duruma dusurmek pahasina savunduklarin var ta yarin seni gozunu kirpmadan harcarlar

tşk ederim fıstık :)
bende harcanacak adammıydın

iyi oldu sizle konuştum
en azından diğer seçeneğide gözden geçirecem ballim

gözünün içine baka baka diyenlerde var doğru
bende onu istiyorum aslında gözümün içine baksınlar istiyorum.
Gözünün içine baka baka inkar ediyorsa ya da tam tersi bir şey söylüyorsa sen bu insanla baş edemezsin.

Yani ikiniz biliyorsunuz doğruyu ama farklı bir ortamda farklı davranıyor. Ne yapabilirsin ki o durumda.

Benim de karşılaştığım bir durum benden üst düzey bir insanla hem de.. Ben nazikçe oturtuyorum yerine en üst düzey toplantılarda. Mesela bir kere şunu demiştim: ben sizin yanınızda kendimi ya ifade edemiyorum ya siz yanlış anlıyorsunuz benim dediklerimi. Tamam ben yanlış hatırlıyor olayım.

Ortam buz gibi oldu.

Su ana kadar kimi akladiysam karsiliginda nankorluk gordum. Artik gozum kapali kendimi aklar gecerim.

ipek seni tanıdığım kadarıyla sende ebruşum gibi hanımefendi birisin :) ikinizi benzetiyorum zaten bu konuda.
bu duruşunu koruduğun için belkide bazen karşındaki insanla, durumu ikinizinde çok iyi bilmenize rağmen, baş edemiyorsun çünkü eminim şaşkına dönüyorsun, böyle iki yüzlülük, böyle oynaklık olurmu diye.

bende biraz fevrilik var biraz daha farklı tepki veririrm gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…