birşeyler yoluna girsede keşke,evlilik gerçekleşse artık....

gerçekten aynı durum arkadaşım bizdekide.
ne umutlarla okul bitiridk.askerliği aradan çıakrdık.ama işte evlilik aşamasına getirecek iş yok maalesef. 2mizde kpss ye hazırlanıyoruz şimdi.
aslında bir söz kesileblir.ama ben ailemin buna sıcak bakıcağını sanmıorum,istiyorumki iş bulsun herşey hızlıca olsun bitsin.
şimdi yüzük takılcak,e bişi değişmicek yine iş arayışları sürücek..
yani bilmiyorum doğrumu düşünüyorum doğru mu yapıyorum ama artık psikolojim iyiden iyide bozulyor hissediyorum.

bizim de şubatta 6 yıl olucak bir ilişkimiz var..aynı dertten muzdariptik..ünide tanıştık okul askerlik falan derken bu zaman oldu..geçen yıl da nişanlandık..nişanlım okulunu bitirir bitirmez nişan yaptık fakat ne iş ne askerlik vardı..sonra askere gitti 5 ay..geldi 5 ayda iş bulamadı üstelik iki üni mezunu olmasına ve bölümünün çok iyi olmasına rağmen..çok zor dönemler geçirdik çok umutsuzluğa düştük..bu devirde iş bulmak çok zor ancak bir tanıdık vasıtasıyla oluyo bu işler şimdi daha iyi anladım..nihayet bir ay önce bulabildik işi..biz de 10 saat mesafeyle 6 yıl bu ilişkiyi yürüttük..ben de atanamadım şu an geçicide olsa bir işte çalışıyorum..yeni
yeni para biriktirmeye başladık...Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu devirde çok zor gerçekten..sabrettik yılmadık ve çok şükür başardık.. mayısta evleniyoruz nasipse...Allah en hayırlısından size de nasip etsin inş.yeterki umudunuzu kesmeyin azmedin ve dua edin rabbim yardımcınız olsun..

işi öyle yada böyle bulursunuz nasılsa..ikinizde kpss ye hazırlanıyomuşsunuz..bence yüzükleri takmanız moral açısından geleceğe daha hırsla hazırlanmak açısından daha iyi olur bence..gerçekten çok zor ben de kafayı yiyodum bir dönem..ama o yüzük takılınca hayallerinizden birinin gerçekleştiğini görünce öyle mutlu öyle huzurlu hissediyosunuzki kendinizi..işi falan düşünmeyin nasılsa olur..yüzük takmanızı şddetle tavsiye ederim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…