Birtakim umutsuzluklar

glamouer

alisma evresinde
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
48
21
88
27
merhaba benim biraz gelecek hakkinda umutsuzluklarim var acikcasi. hukuk okuyorum son sinif oldum meslek hayati hakkinda inanilmaz derecede yapamam diye endiselerim var. ayrica hayatimda bir insan yok ve surekli hayal kirikligina ugratan kisilerle karsilastim sanki bundan sonra birine evlenicek, beraber hayat kurucak kadar guvenemezmisim gibi geliyor. boyle genel bir umutsuzluklar icerisindeyim ve inanin bu ruh halinden bir an once cikmak istiyorum. benzer durum yasamis biri varsa aranizda ve bu durumu asabilmisse diye konu acmak istedim. 21 yasindayim bu arada.

Yasin küçük önünde koca bir hayat var. Karamsarlık yapıp bu günlerini kötü geçirme.

cok haklisiniz ama cogu gencte olan bir sorun bu aralar sanirsam bu. biraz insanlara da onyargili yaklasmama sebep oluyor normalde de karamsar bir insan oldugumu soyler zaten herkes :110:

daha yolun başındasınız, bu kadar karamsar olmayın .zor ama güzel bir meslek seçmişsiniz :KK66:

Sizin yaşınızda sizin konumunuzda olmak isteyen okadar kişi vardır ki

İnsanlara ön yargılı olmanızda bir sorun yok
Zira bende öyleyim güvenene kadar
Çünkü devir gerçekten kötü

Mesleği elinize alınca bambaşka bir hayat sizi bekliyor olacak

Dönüp okursunuz burayı o zaman
Gereksiz evham yaptığınızı anlarsınız

Size tek lazım olan şey
Sabır ve zaman
Ayrıca evlilik düşüncesi için daha çok erken
Hayatın tadını çıkarın

merhaba benim biraz gelecek hakkinda umutsuzluklarim var acikcasi. hukuk okuyorum son sinif oldum meslek hayati hakkinda inanilmaz derecede yapamam diye endiselerim var. ayrica hayatimda bir insan yok ve surekli hayal kirikligina ugratan kisilerle karsilastim sanki bundan sonra birine evlenicek, beraber hayat kurucak kadar guvenemezmisim gibi geliyor. boyle genel bir umutsuzluklar icerisindeyim ve inanin bu ruh halinden bir an once cikmak istiyorum. benzer durum yasamis biri varsa aranizda ve bu durumu asabilmisse diye konu acmak istedim. 21 yasindayim bu arada.

Meslege baslayinca neler goreceksiniz daha :(

Guclu olun hayatin basindasiniz daha. Nasipse olur guvendirir biri elbet :) Dogruyu ve yanlisi bilmek muhim olan. Guvenilmez insanlara hep guvenseydiniz aldanarak :( Sukur ki anliyorsunuz. Herkes kotu degil ve mutluluk da sizin hakkiniz. Hayirlisi olsun.

Sizin yaşınızda sizin konumunuzda olmak isteyen okadar kişi vardır ki

İnsanlara ön yargılı olmanızda bir sorun yok
Zira bende öyleyim güvenene kadar
Çünkü devir gerçekten kötü

Mesleği elinize alınca bambaşka bir hayat sizi bekliyor olacak

Dönüp okursunuz burayı o zaman
Gereksiz evham yaptığınızı anlarsınız

Size tek lazım olan şey
Sabır ve zaman
Ayrıca evlilik düşüncesi için daha çok erken
Hayatın tadını çıkarın

cok haklisiniz. insallah dediginiz gibi olur, bir surectir benimki de belki gecer. cok tesekkur ediyorum

Meslege baslayinca neler goreceksiniz daha :KK43:

Guclu olun hayatin basindasiniz daha. Nasipse olur guvendirir biri elbet :) Dogruyu ve yanlisi bilmek muhim olan. Guvenilmez insanlara hep guvenseydiniz aldanarak :KK43: Sukur ki anliyorsunuz. Herkes kotu degil ve mutluluk da sizin hakkiniz. Hayirlisi olsun.

evet o konuda biraz talihsizdim ne yazik ki. yapimda var sanirim insanlara cabuk guveniyorum :bicak: o konuda biraz daha temkinli olmam gerekiyor sanirim. cok tesekkur ederim

Bende hukuk 3.sinif oldum aynı durum bende de var

Hayatın daha başındasınız bu kadar karamsar olmayın. Ve en güzel yaşlarınızı karamsarlıkla geçirmeyin hayatınızı yaşayın..

Hayatın daha başındasınız bu kadar karamsar olmayın. Ve en güzel yaşlarınızı karamsarlıkla geçirmeyin hayatınızı yaşayın..

haklisiniz. cabam da o yonde zaten bu yaslara bir daha geri donemeyecegim sonucta en guzel sekilde gecirmeye calisiyorum cabaliyorum

Mesleginlw ilgili bisey diyemem de esimle 25 yasimda tanistim 27 yasinda evlendim. Ki onceki iki iliskimde de boynuzlarim kapilardan gecmiyordu.

Daha yolun başındasın
Yaşadıkça tecrübe edineceksin
Umutsuz olma
Başarırım diye inan ve çabala

Daha yolun başındasın
Yaşadıkça tecrübe edineceksin
Umutsuz olma
Başarırım diye inan ve çabala

yasamadan oncesindeki duydugum endiseler canimi sıkıyor galiba daha cok. yasayinca o kadar endise etmemin gereksiz oldugunu gormus oluyorum cunku

yasamadan oncesindeki duydugum endiseler canimi sıkıyor galiba daha cok. yasayinca o kadar endise etmemin gereksiz oldugunu gormus oluyorum cunku

Evet
Tecrübesizlik insana tedirginlik verir
Ama sen başarılı olacağına inan
İnanmak başarmanın yarısıdır

Sizin yaşınızdayken ben de aynı mesleki kaygıları taşıyordum, o yüzden yaşadıklarımı anlatırsam belki sizin için de faydalı olur diye düşündüm.

Okul bitince hakimlik-savcılık sınavına da çalışacak olsanız mutlaka avukatlık stajınızı başlatın. bu benim için hayatıma yön vermemde bir başlangıç oldu diyebilirim. Mesleki olarak ne yapmak, hangi alanda çalışmak-çalışmamak istediğinize çoğunlukla bu dönemde karar veriyorsunuz. Ben asla serbest avukatlık yapmak istemediğimi anlamıştım mesela, yolumu da ona göre çizmeye çalıştım, şirketlere başvurdum, kpss'ye girdim, kurum sınavlarına girdim her şeyi denedim. Bölümümüz bu açıdan gerçekten çok verimli, önünüzde birçok seçenek var, ne yapmak istediğinize karar verme özgürlüğünüz var.

Şimdiden bu telaşlara düşmeyin, önünüzde daha çok uzun bir yol var, ayrıca herkes yapıyor inanın çalıştığım bir ofiste cevap süresi hesaplarken tatil günlerini sayıyor muyduk diyen insan da avukatlık yapıyordu, o yüzden hiç korkunuz olmasın her türlü halledersiniz. Bir sorunuz olduğunda da daima mesaj atabilirsiniz. Başarılar dilerim :)

Back
X