Birtakim umutsuzluklar

merhaba benim biraz gelecek hakkinda umutsuzluklarim var acikcasi. hukuk okuyorum son sinif oldum meslek hayati hakkinda inanilmaz derecede yapamam diye endiselerim var. ayrica hayatimda bir insan yok ve surekli hayal kirikligina ugratan kisilerle karsilastim sanki bundan sonra birine evlenicek, beraber hayat kurucak kadar guvenemezmisim gibi geliyor. boyle genel bir umutsuzluklar icerisindeyim ve inanin bu ruh halinden bir an once cikmak istiyorum. benzer durum yasamis biri varsa aranizda ve bu durumu asabilmisse diye konu acmak istedim. 21 yasindayim bu arada.
Hukuk okuyormussun güçlü olmalısın.bak senin yaslarinda neler yaşamış insanlar var lütfen psikolojini topla okuluna odaklan zamanla hersey yoluna girecektir kimsenin hayati 4 4 luk degil

Sizin yaşınızdayken ben de aynı mesleki kaygıları taşıyordum, o yüzden yaşadıklarımı anlatırsam belki sizin için de faydalı olur diye düşündüm.

Okul bitince hakimlik-savcılık sınavına da çalışacak olsanız mutlaka avukatlık stajınızı başlatın. bu benim için hayatıma yön vermemde bir başlangıç oldu diyebilirim. Mesleki olarak ne yapmak, hangi alanda çalışmak-çalışmamak istediğinize çoğunlukla bu dönemde karar veriyorsunuz. Ben asla serbest avukatlık yapmak istemediğimi anlamıştım mesela, yolumu da ona göre çizmeye çalıştım, şirketlere başvurdum, kpss'ye girdim, kurum sınavlarına girdim her şeyi denedim. Bölümümüz bu açıdan gerçekten çok verimli, önünüzde birçok seçenek var, ne yapmak istediğinize karar verme özgürlüğünüz var.

Şimdiden bu telaşlara düşmeyin, önünüzde daha çok uzun bir yol var, ayrıca herkes yapıyor inanın çalıştığım bir ofiste cevap süresi hesaplarken tatil günlerini sayıyor muyduk diyen insan da avukatlık yapıyordu, o yüzden hiç korkunuz olmasın her türlü halledersiniz. Bir sorunuz olduğunda da daima mesaj atabilirsiniz. Başarılar dilerim :)

gercekten cok fazla sayida avukat var son zamanlarda. benim babam da ayni meslekte onun destegiyle biraz bu bolumu okumaya karar vermistim zaten ama yine de onun kadar iyi yapamam kaygilari vs oluyor. onceligim avukatlik suan zaten ama dediginiz gibi staj zamani sekilleniyorsa yapilip yapilamayacagi ona gore belki fikrim degisir bilemiyorum:) cok tesekkur ederim

Hukuk okuyormussun güçlü olmalısın.bak senin yaslarinda neler yaşamış insanlar var lütfen psikolojini topla okuluna odaklan zamanla hersey yoluna girecektir kimsenin hayati 4 4 luk degil

hayatimdan sikayetci degilim genel anlamda zaten. birtakim endiseler duyuyorum sadece mesleki ve karsi cinsle iliskilerim konusunda. bu endiseleri asmaya cabaliyorum. tesekkur ederim yorumunuz icin

merhaba benim biraz gelecek hakkinda umutsuzluklarim var acikcasi. hukuk okuyorum son sinif oldum meslek hayati hakkinda inanilmaz derecede yapamam diye endiselerim var. ayrica hayatimda bir insan yok ve surekli hayal kirikligina ugratan kisilerle karsilastim sanki bundan sonra birine evlenicek, beraber hayat kurucak kadar guvenemezmisim gibi geliyor. boyle genel bir umutsuzluklar icerisindeyim ve inanin bu ruh halinden bir an once cikmak istiyorum. benzer durum yasamis biri varsa aranizda ve bu durumu asabilmisse diye konu acmak istedim. 21 yasindayim bu arada.

Klasik mezuniyet psikolojisi.
Bende geçtim o yollardan.
Kendine güvenince herşey o kadar da güzel oluyor ki merak etmeyin.
Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Ki bölümünüz gayet iyi.

Klasik mezuniyet psikolojisi.
Bende geçtim o yollardan.
Kendine güvenince herşey o kadar da güzel oluyor ki merak etmeyin.
Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.
Ki bölümünüz gayet iyi.

sanirim mezuniyet yaklastikca artti cunku endiselerim. bolumumden memnunum cok sukur ama kolay olmadigini da biliyorum. deneyecegim cok tesekkurler

Back
X