Birtek Annem Olsun Bana Birşey Olmaz..

katrem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
3.507
878
363
Diğer
kızlar yeni bir süt reklamı var izlediniz mi bilmiyorum
melodisi çok güzel
dinlerken boğazımda birşeyler düğümlendi
bekarlar, yeni evliler, çocuğu olanlar ya da olmasını isteyenler
annelikle, annenizle ilgili neler söylemek istersiniz?:asigim::asigim:

annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun bana bişey olmaz
hergün bakar bana kusurumu görmez
günler gece olsa o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bitek annem olsun bana bişey olmaaazzz...:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel ifade edilmiş canım annem benim....

şimdi çok mutluyum annemleyim çünkü,bir tek annem var;gençliğim,hayallerim,umutlarım,sağlığım,param,geleceğim,herşeyim gitti ama hiç önemli değil

bir tek annem olsun bana birşey olmaz,canım annem benim,kelimeler yetersiz kalıyor onun için hissetiklerimi ifade etmeye....
o yokken ağlıyordumda diyordumki;annemin yanında olsam köpek olsam,başkalarının kızı olsaydımda anneme gelin gelseydim ama şimdi annem benimle,,,,

şuan tek dileğim,tek duam allah bana annemin acısını göstermesin ,benim canımı ondan önce alsın...

reklamı her seyredişimde ..duygulanıyorum hem annem aklım ageliyo hem anne oluşum..
çok güzel yapmışlar reklamı..
şarkıyı söğleyen Sertap erener mi banamı öğle geldi acaba..

bende o reklamı gördüğümde annemi daha çok anladığımı ve aslında onsuz ne kadar yanlız olduğumun kanatlarımdan birinin olmadığının daha da bir farkında oldum.

Evet o reklam benide çok etkiledi, hem anneyim, hem anneme hasretim, canım annem.

annesı olmayanlar içiin huzun verıcı ama guzel bır reklam tam bamtelıne basıyoooo

reklamı her seyredişimde ..duygulanıyorum hem annem aklım ageliyo hem anne oluşum..
çok güzel yapmışlar reklamı..
şarkıyı söğleyen Sertap erener mi banamı öğle geldi acaba..

evet sertap erener..
bende sevıyorum reklamı annemın anneliğine özeniyorum haklı olarak..canım annem bıtane annem...

çok güzel kim yazmışsa kim bestelemişse harika bişi yapmış.cidden bu hayatta beni annemden daha çok kimse sevemez biliyorum çünkü aynı şeyi şimdi ben yaşıyorum.oğlumun sevgisi herkesin üzerinde onun için herşeye katlanırım.annelik hem zor hem çok güzel bişeymiş.iyki annem var,iyki oğlum var...

Evet dünya hiçbişey anne sevgisi olamaz bence karşılıksız seven tek kişi annedir.

Annem... Biricik dostum, sırdaşım , arkadaşım...

Tek o olsun bana arkadaş gerekmez hayatta , seni seviyorum annecimmmmmmmmma.s.

her duydugumda gözlerim doluo.. anne işte ya..var mı daha ötesi.. :1rolleyes: :1rolleyes:

Bu şarkıyla hayattaki tek dayanağım olan annemi ne kadar da çok özlediğimi bir kez daha anlıyorum...Biliyorum elinde olsa bırakmazdın kızını canım annem...

rvt ya benımde çok hoşuma gıdyor.o reklamda melodısıde.dediğin gibi benımde bogazıma dugumlenıyor hıçkırıgım bende annelık hasretı ceknelrdenım

kızlar çok merak ettim biriniz bana özelden yazabilirmi hangi firmaya ait o reklam netten araştırıp bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…