Birtek Annem Olsun Bana Birşey Olmaz..

her duydugumda gözlerim doluo.. anne işte ya..var mı daha ötesi.. :1rolleyes: :1rolleyes:

yok tatlım yeri doldurulamayan tek insan......allahım kimseyi annesinden ayırmasın .......bu reklam çıkınca kanal değiştiriyorum ..........

annedir yüreği fazla dayanamaz
herkes bıksa benden annem bana doymaz
öper besler beni unutur kalbinde
annem burda olsun bana bişey olmaz
hergün bakar bana kusurumu görmez
günler gece olsa o ışığı sönmez
ellerim büyüdü avuçlarında
bitek annem olsun bana bişey olmaaazzz...:asigim:[/QUOTE]

Hayatta yeri doldurulamayacak tek varlık ANA dır.Herkes bırakıp gider;ana ölürse baba başka kadının peşinden bırakıp gider,zora sokarsan tahammül etmez yar bırakıp gider,abla,abi,kardeş kendi yuvalarını kurup gider....Başın sıkışırsa aklına gelen,seni anlayacak, anlamasa bile üzülmene razı olmayan SADECE Anadır.Naz yapabildiğin,hiçbir hesap yapmadan bütün dertlerini anlatabilğin,senin için bütün fedakarlıkları gözünü kırpmadan yapabilecek tek kişidir O.Canım Annem SENİ SEVİYORUM:teselli::asigim:

Beni karşılık beklemeden seven, canını düşünmeden verebilen, yaşadığım hayat boyunca bütün fedakarlıkları yapan , kendimi önemli ve özel hissettiren, camlarda yolumu gözleyen, en ufak bir yardımımda, hediyemde, onun için bişey yaptığımda dualarını esirgemeyen göz yaşlarını tutamayan ve beni hep sevdiğini söyleyen tek kişi CANIM ANNEM Allah bizi ayırmasın sağlığın için dua ediyorum annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…