- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Kizlar ya herkesin derdi var ama bende ne yapsam bana asik olan yok... Cirkin degilim aksine herkes cok tatli oldugumu soyler ama ben omurluk bir ask dizilerdeki o aski istiyorum... Disarida ciksam dugunlerede gitsem kimseden teklif gelmiyor....
Kizlar ya herkesin derdi var ama bende ne yapsam bana asik olan yok... Cirkin degilim aksine herkes cok tatli oldugumu soyler ama ben omurluk bir ask dizilerdeki o aski istiyorum... Disarida ciksam dugunlerede gitsem kimseden teklif gelmiyor....
Dizilerdeki aşklarda Kıvanç var, Çağatay var, Tolgahan var..
Yabancı filmlerde Gerard var, Brad var, Ian var, Ed var, Johnny Depp varrr .
Şaka bir yana dizilerdeki aşkları, kurguları unutun gitsin. Adı üzerinde, kurgu.
Emin olun doğru kişi er yada geç bulacaktır sizi.
Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...
Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...
Yasim 29. Yurtdisinda kaliyorum... Ama bulamadim insaAllah olur. Nedense son gunlerde aklim bir dizideki aska takildi... Sabah aksam aklimda... Sudan bikmmis baliklar dizisinde...Acaba dusunmedigim zamanmi cikar ansizin ask? Burdaki kizlar nasil beceriyorlar anlamadim? Dugunlerde carsida pazarda buluyorlar... Zaten Allahtan hep hayirlisini diliyorum her daim...ama tv dekilerde beni cok etkiliyor hatta disarda elele dolasan cift gordugumde bile bir hafta etksinde kalip mutsuz oluyorum... Yemekten kesiliyorum...zaten kilom 47... Oda ayri bir mesele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?