Birturlu kismetim olmuyor. Kimse asik olmuyor

ben de 28 olacagım yakında, benım de erkek arkadasım olmadı:( ben de yalnızlıktan yakınıyorum. bana da gelir seni bulur, geç olsun güç olmasın vs. şeyler soyluyorlar ama bence bu bizden kaynaklı bıraz da. ben cekıngen ve sert görunumluyüm. yalnzıım dıye dert edınıyorum ama hiçbir çabam da yok. sosyal ortamım, çok arkadaşım yok. arkadaş ortamının, iyi niyetli arkadaşların cok önemlı oldugunu düşünüyorum, özellıkle biz çekıngenleri tanıştırmaları için...

Böyle başlıkları da hep ilgiyle takip ederim. Ben de 28im ve sevgilim olmadı şimdiye kadar hiç. Hep platonik.

Burada bazı yorumlarda, böyle başlık sahiplerine tavsiyelerde bulunuyorlar genelde. Kendinle barış, kendini beğen, mutlu ol, vs.. gibi.

Ben de soruyorum o zaman; kimse sizi beğenmiyorsa, kendinizle ne kadar barışık olup beğenebilirsiniz ki?

İsterdim ki beğendiğim de beni beğensin, sevdiğim de beni sevsin. Biliyorlardı benim ilgimi fakat hep platonik oldu.

Sende aşkı bulacaksın.Zamanını bekle..Unutmaki tüm kızlar aşk mıktanısıdır.Çekim gücün var.Elbet çıkar güzelim biri..

Valla ben aşk falan aramıyorum, kıstas belli : adam evine bakabilir mi resiliği becerebilir mi sahip çıkabilir mi saygı duyar mı ? bundan çocuğuma baba olur mu ?
bana göre bu kadar, gerisi teferruat, çünkü öyle zamanlar yaşıyoruz ki sonsuz aşklar facebook'da ki ilişki durumunu değiştir kadar basitleşebiliyor....

Aşk mıknatısı ha ne güzel bir cümledir bu :) sloganımız bu olsun kızlar.:1:
Sende aşkı bulacaksın.Zamanını bekle..Unutmaki tüm kızlar aşk mıktanısıdır.Çekim gücün var.Elbet çıkar güzelim biri..

bu arada kızlar seçer erkekler onaylar felsefesini gütmeye başladım artık. Bende kendime birini seçtim(aniden oldu o da mıknatısın işi heral:D) bakalım olacak mı teori tutacak mı merak ediyorum :1:

Aranmakla bulunsaydı ohoooo :1:

Arayan kişiler bulamıyor bence, hiç beklemeyenler şıp diye aşık oluyor / olunuyor :34:

bende 29 yaşındayım 2 kişiyle çıktım ikiside aldattı kimseyi guvenim yok ikisinide çok sevmiştim, konu açmıştım ah etmekle ilgili okadar acı çekiyorum ki, karşılıklı aşk olsa bunları yaşamazdım herhalde, Rabbim doğru insanalrla karşılaştırsın bizi, erkeklere tiksinerek bakmaya başladım nedense ama hayatımda biri olsun beni sevsin bende seveyim istiyorum ümidimde kalmadı böyle ölüp gidecekmişim gibi:((

Back
X